Drejt apo Gabim

pinkparadise

Forumium maestatis
Re: Drejt apo Gabim ose Ndoshta

walls, ka raste ...

Satin, jane ca gjera te cilat mendoj se pa u llogaritur nuk mundet te behen...mungesa e llogaritjes do te me conin drejte ne nje mur...

ti je tip sensible por qe ne pamje te jashteme dukesh shm e/i eger apo i/e ftohte, menefregist/e

William Wallas

Forumium maestatis

Satin ... Sensibel ... Gabim !!! I acarte si tip ... rrjedhimisht ... !!!

Po t'ju jepej mundesia ... do benit ekzaktesisht te njejtat "gabime" qe keni bere deri tani !!!

eniad

Forumium maestatis

<font color="black"> Drejt, nuk ia lejoj dot vetes te tregoj pikat e dobeta /pf/images/graemlins/shrug.gif (edhe ndjeshmeria ka nje kufi te vetin).

Walls, nese perkufizimi me siper eshte per mua, eshte frikshem perceptimi qe kane per mua te tjeret, rrjedhimisht, drejt.

Ti mendon se ke shume per te bere.
</font>

pinkparadise

Forumium maestatis

Apsolutisht e drejte, gabimet e mia me kane hapur syte, tani them se nuk do ti bej me, pikerisht sepse thyva turinjte njehere...

satin, kam ca po ec mooooooooo /pf/images/graemlins/laugh.gif do bohen vete /pf/images/graemlins/laugh.gif

ti ke shume gjera qe te kan ngelur peng/pishman.

William Wallas

Forumium maestatis

Satin ... ( me ne fund) ... Drejt !!! Tmerresisht shume ... po e kam marre me shume "Calma" !!!

Pink ... s'kam lan gja pa ba ... vetem qe te pergjigjesha "Gabim" ... kur te me benin pyetjen qe sapo bere !!!

Kriteri ... ne perzgjedhjen e kujtimeve ... eshte gjysma tjeter !!!

eniad

Forumium maestatis

<font color="black"> Jo shume Pink, po nuk ka njeri pa pengje, mjaft mos te behen pengese per te jetuar.

Ndoshta Walls, e nje pjese, po.

Ti e ndjen veten nihilist pjesen me te madhe te kohes.
</font>

eniad

Forumium maestatis

<font color="black"> Shoh njehere nga vetja, pastaj nga te tjeret; por jo, nuk e stigmatizoj veten time, perpiqem te jem realiste.

Vetebesimi eshte arme.
</font>

pinkparadise

Forumium maestatis

nihilist!!!!!???? sdu te vdes injorante....

walls...per mua broblemi eshte gjithmone "ne"

ti mendon se me mire te pysesh kur nuk di, se sa te besh gjoja sikur di /pf/images/graemlins/laugh.gif

William Wallas

Forumium maestatis

Satin ... Drejt !!! Arma me e mire ... !!! E coj deri ne ekstreme !!!

Pink ... Gabim !!! E kam thene para ca ditesh ... me mire te heshtesh ... e te besh figuren e budallait ... sesa te flasesh dhe te heqesh cdo dyshim !!!

Ju ... mendoni se te tjeret ... do mbijetonin dhe pa ju !!!

eniad

Forumium maestatis

<font color="black"> Natyrisht, s'ka mbetur me teoreme per t;u provuar; eshte kthyer ne aksiome.

Pink, nihilist - dikush qe mohon gjithcka.

Ti mendon se detaji dallon profesionistin.
</font>

William Wallas

Forumium maestatis

Satin ... Drejt !!! Ka te beje thjesht me menyren !!! Jo me formen !!!

Mendon se "hipokrizia" do ndihmonte karrieren tuaj !!! ( Riformuloj ... Mendoni se 99% e kolegeve tuaj ... gjenden prane teje ... fale "hipokrizise" !!! )

pinkparadise

Forumium maestatis

Drejte, kjo eshte ndryshimi midis profesionistit dhe debutantit.

Satino, merci /pf/images/graemlins/laugh.gif si google searche te kam /pf/images/graemlins/laugh.gif

ps: walls, sa per te dale pak nga tema, mqse jemi duke bere edhe nje bisede edhe ke tema tjeter, nuk mendon se je pak kondradiktor, midis asaj qe thua per hipokrizin dhe heshtjes qe mos dukesh budalla ??? nje heshtje e tille nuk te duket hipokrizi???

ju doni gjithmon te keni fjalen e fundit /pf/images/graemlins/laugh.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="black"> Ndoshta jo 99 %, me pak, por ndodh. Edhe po te doja, s'do e beja dot (jam shume e prere); edhe pse eshte e vertete qe shume veteve u ka dhene goxha dore.

Drejt Pink, jam mesuar e perkedhelur.

Google answers: No prob /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Ti i ke neveri njerezit qe shtiren. (c'po me perzihet tani /pf/images/graemlins/laugh.gif)
</font>

William Wallas

Forumium maestatis

Pink ... fjalen e fundit ... Drejt !!! Kalama i llastum !!!

PS: Tema Tjeter ... Heshtja ... futet te indiferenca ... jo te hipokrizia !!! Sdq ... Pohimin e kishe bere ti ... une thjesht ... isha dakort ... kjo nuk tregon ... qe e aplikoj. Keshill !!!

Humbisni shpesh ... ne mendime !!!

pinkparadise

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/laugh.gif deri ne nje fare kufiri e pranoj...gjithshka varet se per ke behet fjale dhe kontekstin...

ti mendon qe te gjithe shtiremi pak, sepse nuk kemi gjithmon mundesin e nje rruge tjeter!!!!

eniad

Forumium maestatis

<font color="black"> Jo, mendoj se ka rruge tjeter gjithnje. Nga ana tjeter, nuk ka pse t'u japesh rendesi te gjitheve, ndaj ben indiferentin dhe nje "sorriso stampato" vetem kur u thua "miremengjes" /pf/images/graemlins/shrug.gif . Sidoqofte, asgje s'eshte e prere me thike.

Humbas Walls, kur kam kohe (jo shpesh).

Ti shpesh kerkon miratim per mendimet e tua.

</font>

William Wallas

Forumium maestatis

Satin ... neveri ... Shume drejt !!! C'eshtje alergjie me kane thene !!!

Pink ... gabim !!! Asnjehere e pranueshme !!! Boll u mundove te ma mbushesh mendien ... me konformizmin !!! /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Satin ... Miratim ... Gabim !!! Mjafton te me bindin mua !!!

Do donit te ishit diku tjeter ... me dike tjeter ... duke bere dicka krejt tjeter !!!

pinkparadise

Forumium maestatis

Drejte, mbi te gjitha per mendimet ne te cilat un besoj thellesisht...

walls, kam ca kohe me koken mes resh /pf/images/graemlins/laugh.gif gjithmon truni vize /pf/images/graemlins/laugh.gif

ca gjera kan filluar te mos te te bejne me pershtypje ... (mu u bon ca kohe qe disa gjera dhe persona nuk me shkaktojne asnje lloj reagimi...cuditerisht me perpara do kisha bo namin /pf/images/graemlins/laugh.gif )

William Wallas

Forumium maestatis

Pink ... Shume Shuem Shume e drejte !!! ka ca si shume kohe qe ... vize trurin edhe une !!! Indiference totale !!!

Hera e fundit qe jeni ndjere vertet mire ... ju kthen ... mijra vite prapa !!!