Re: Drejt apo Gabim Gabim e kam jeshile. Ti ke veshur tanga sonte.
S Scorpion Guest 8 Dec 2006 #2,401 Re: Drejt apo Gabim Gabim e kam jeshile. Ti ke veshur tanga sonte. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Guest 8 Dec 2006 #2,402 Re: Drejt apo Gabim Drejt (edhe furca edhe ....) /pf/images/graemlins/laugh.gif Ti ke ambazhur ne tavoline
Re: Drejt apo Gabim Drejt (edhe furca edhe ....) /pf/images/graemlins/laugh.gif Ti ke ambazhur ne tavoline
N NikaAhmet Primus registratum 8 Dec 2006 #2,403 Re: Drejt apo Gabim Drejte,abazuri ti fle ne pizhama tani
Guest 8 Dec 2006 #2,404 Re: Drejt apo Gabim Drejt. Ti e do jastekun pak lart /pf/images/graemlins/laugh.gif
N NikaAhmet Primus registratum 8 Dec 2006 #2,405 Re: Drejt apo Gabim ore , me duket se me njeh ti mua Ti je shume e embeeeeeeeeeeeeeeeeeeel,mjalte fare
Re: Drejt apo Gabim ore , me duket se me njeh ti mua Ti je shume e embeeeeeeeeeeeeeeeeeeel,mjalte fare
Guest 8 Dec 2006 #2,406 Re: Drejt apo Gabim /pf/images/graemlins/kiss.gif Keshtu thone Ti qesh pak me veshtiresi
N NikaAhmet Primus registratum 8 Dec 2006 #2,407 Re: Drejt apo Gabim keshtu thone,por kur qesh ,qesh. ty te pelqen reçeli i fikut
Guest 8 Dec 2006 #2,408 Re: Drejt apo Gabim Drejt. Ty nuk te pelqejn kollaret /pf/images/graemlins/laugh.gif
N NikaAhmet Primus registratum 8 Dec 2006 #2,409 Re: Drejt apo Gabim drejte, shume rralle i perdor. ti i leshon pertok meshkujt me dekolten llahtar qe ke.
Re: Drejt apo Gabim drejte, shume rralle i perdor. ti i leshon pertok meshkujt me dekolten llahtar qe ke.
Guest 8 Dec 2006 #2,410 Re: Drejt apo Gabim /pf/images/graemlins/blush.gif Ty te terheq me shume inteligjenca sesa bukuria
Guest 9 Dec 2006 #2,412 Re: Drejt apo Gabim Drejte (pothuaj) Ti do me thuash tani naten e mire /pf/images/graemlins/kiss.gif
S Scorpion Guest 9 Dec 2006 #2,413 Re: Drejt apo Gabim E drejte, naten e mire /pf/images/graemlins/kiss.gif Ti dole huq /pf/images/graemlins/tonguee.gif
Re: Drejt apo Gabim E drejte, naten e mire /pf/images/graemlins/kiss.gif Ti dole huq /pf/images/graemlins/tonguee.gif
N NikaAhmet Primus registratum 9 Dec 2006 #2,414 Re: Drejt apo Gabim drejte, me i shkathti me i shpejti. Naten! /pf/images/graemlins/kiss.gif Une jam i vonuar
Re: Drejt apo Gabim drejte, me i shkathti me i shpejti. Naten! /pf/images/graemlins/kiss.gif Une jam i vonuar
A antip Primus registratum 9 Dec 2006 #2,415 Re: Drejt apo Gabim shih mos e ke oren gabim /pf/images/graemlins/laugh.gif Ti te kjo loje thua me shpesh "drejte" sesa "gabim"
Re: Drejt apo Gabim shih mos e ke oren gabim /pf/images/graemlins/laugh.gif Ti te kjo loje thua me shpesh "drejte" sesa "gabim"
S Scorpion Guest 9 Dec 2006 #2,416 Re: Drejt apo Gabim ose Ndoshta E drejte. Ti s'je ne msn (ndoshta me ke rras block ) /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: Drejt apo Gabim ose Ndoshta E drejte. Ti s'je ne msn (ndoshta me ke rras block ) /pf/images/graemlins/laugh.gif
A antip Primus registratum 9 Dec 2006 #2,417 Re: Drejt apo Gabim ose Ndoshta Sakte (c'ne block une ty te kom flori /pf/images/graemlins/laugh.gif ) Ti ke 2 dashnore ne kete kohe
Re: Drejt apo Gabim ose Ndoshta Sakte (c'ne block une ty te kom flori /pf/images/graemlins/laugh.gif ) Ti ke 2 dashnore ne kete kohe
S Scorpion Guest 9 Dec 2006 #2,418 Re: Drejt apo Gabim ose Ndoshta Ndoshta dhe 3 mer, nuk po i dalloj dot. E drejte i kam 2 /pf/images/graemlins/laugh.gif Ti ke qene kalamo i lezetshem femije, icik veshllapush po hajd ska gjo /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: Drejt apo Gabim ose Ndoshta Ndoshta dhe 3 mer, nuk po i dalloj dot. E drejte i kam 2 /pf/images/graemlins/laugh.gif Ti ke qene kalamo i lezetshem femije, icik veshllapush po hajd ska gjo /pf/images/graemlins/laugh.gif
dahlia Grupi i të çmëndurve! 9 Dec 2006 #2,419 Re: Drejt apo Gabim ose Ndoshta aspak e vertete per veshet llapushe...e lezeçme po...vetem nje ka pas si une... /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif ty t'eshte rrit mjekra...
Re: Drejt apo Gabim ose Ndoshta aspak e vertete per veshet llapushe...e lezeçme po...vetem nje ka pas si une... /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif ty t'eshte rrit mjekra...
S Scorpion Guest 9 Dec 2006 #2,420 Re: Drejt apo Gabim ose Ndoshta Drejt, e kam me pertese te rruhem. Ti ke kaluar nje dite te kendshme sot. /pf/images/graemlins/smile.gif
Re: Drejt apo Gabim ose Ndoshta Drejt, e kam me pertese te rruhem. Ti ke kaluar nje dite te kendshme sot. /pf/images/graemlins/smile.gif