Re: Drejt apo Gabim jo une sapo kam ardhur... ti pret me gezim te nesermen ne darke...
dahlia Grupi i të çmëndurve! 7 Dec 2006 #2,181 Re: Drejt apo Gabim jo une sapo kam ardhur... ti pret me gezim te nesermen ne darke...
N NikaAhmet Primus registratum 7 Dec 2006 #2,182 Re: Drejt apo Gabim Dreeeeeeeeeeeeeeeeeejt, tu comme tui. TI JE E PJEKUR
dahlia Grupi i të çmëndurve! 7 Dec 2006 #2,183 Re: Drejt apo Gabim e drejte... edhe e djegur me raste... ti mendon se lidhjet e gjata jane lidhjet me te mira ne jete...
Re: Drejt apo Gabim e drejte... edhe e djegur me raste... ti mendon se lidhjet e gjata jane lidhjet me te mira ne jete...
Guest 7 Dec 2006 #2,184 Re: Drejt apo Gabim Se di...Jam thua /pf/images/graemlins/laugh.gif Ti je pergjumesh /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: Drejt apo Gabim Se di...Jam thua /pf/images/graemlins/laugh.gif Ti je pergjumesh /pf/images/graemlins/laugh.gif
N NikaAhmet Primus registratum 7 Dec 2006 #2,185 Re: Drejt apo Gabim gabim, isha por me iku sa erdhe ti. /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif Ti na thave syte.
Re: Drejt apo Gabim gabim, isha por me iku sa erdhe ti. /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif Ti na thave syte.
Guest 7 Dec 2006 #2,186 Re: Drejt apo Gabim Drejt. Edhe ti mua /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif Ty s´te pelqen dimri
Re: Drejt apo Gabim Drejt. Edhe ti mua /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif Ty s´te pelqen dimri
N NikaAhmet Primus registratum 7 Dec 2006 #2,187 Re: Drejt apo Gabim grejt, se merdhas shume. ti nuk pin duhan.
C cacol Forumium maestatis 7 Dec 2006 #2,189 Re: Drejt apo Gabim Duhanin si turk /pf/images/graemlins/laugh.gif
N NikaAhmet Primus registratum 7 Dec 2006 #2,190 Re: Drejt apo Gabim Gabim. ti do ta braktisesh duhanin, ate ves indjanesh, la asnje lidhje
N NikaAhmet Primus registratum 7 Dec 2006 #2,192 Re: Drejt apo Gabim drejt,dhe e kam lene,se ulte ne menyre te konsiderueshme cilesine e puthjes, ngaqe quthja eshte gjynaf te demtohet ,e lashe duhanin. ti ke filluar pune ne nje dyqan rrrobash
Re: Drejt apo Gabim drejt,dhe e kam lene,se ulte ne menyre te konsiderueshme cilesine e puthjes, ngaqe quthja eshte gjynaf te demtohet ,e lashe duhanin. ti ke filluar pune ne nje dyqan rrrobash
Guest 8 Dec 2006 #2,193 Re: Drejt apo Gabim Gabim. Ti s´ke nerva te besh shoping /pf/images/graemlins/laugh.gif
N NikaAhmet Primus registratum 8 Dec 2006 #2,194 Re: Drejt apo Gabim drejt, kaçurrel bahem sa here baj. ti ke qef te besh shoping.
Guest 8 Dec 2006 #2,195 Re: Drejt apo Gabim Drejt, vdes fare /pf/images/graemlins/laugh.gif Ti pi disa kafe ne dite
N NikaAhmet Primus registratum 8 Dec 2006 #2,196 Re: Drejt apo Gabim drejt dy deri ne tre. ti nuk je shtatzene
Guest 8 Dec 2006 #2,197 Re: Drejt apo Gabim /pf/images/graemlins/lol.gif Drejt As ti nuk ke qene, s´je dhe s´do jesh ndonjehere
Re: Drejt apo Gabim /pf/images/graemlins/lol.gif Drejt As ti nuk ke qene, s´je dhe s´do jesh ndonjehere
H HUMER Primus registratum 8 Dec 2006 #2,198 Re: Drejt apo Gabim fal zotit e drejt ty do te te pelqente te kishe dy femije nje djale dhe nje vajze?
Re: Drejt apo Gabim fal zotit e drejt ty do te te pelqente te kishe dy femije nje djale dhe nje vajze?
N NikaAhmet Primus registratum 8 Dec 2006 #2,199 Re: Drejt apo Gabim Drejte. ti tregon perhere te verteten