Drejt apo Gabim

eniad

Forumium maestatis
Re: Drejt apo Gabim

<font color="black"> Drejt, e shijoj kur jam me miq dhe sidomos ne dimer /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Ty te pelqen te hash embelsira.
</font>

pinkparadise

Forumium maestatis

e vertete EBM, vdes per sebepe /pf/images/graemlins/laugh.gif gezimi dmth jo trishtimi ....

qef i kam, por i kam lene embelsirat /pf/images/graemlins/laugh.gif fatkeqesisht dmth...

me ka shku menja per kadaif /pf/images/graemlins/cry.gif do me ftosh ti per nje kadaif ke shpija jote /pf/images/graemlins/laugh.gif nuk rri me shume se 1 jave ...betohem /pf/images/graemlins/laugh.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="black"> Kur te duash mi, apo s'e qan mami kadaifin. /pf/images/graemlins/goofy.gif . Ta besoj qe 1 jave do rrish, se masnej fillo qeraja /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif.

Ti nuk je ekstravagante.
</font>

pinkparadise

Forumium maestatis

gabim, ekstravagante-provokuse...(noj here e tepruar e pranoj, por e ka fajin mosha /pf/images/graemlins/laugh.gif )

ej, u rrujtem nga paret mer yahooo, qera anej, qera knej, se shpejti edhe prinderit do kerkojne pare qe na sollen ne jete /pf/images/graemlins/laugh.gif

*Lara mos ma dridh /pf/images/graemlins/laugh.gif se edhe per bakllava me ka shku menja /pf/images/graemlins/laugh.gif

ty ste jepet doresh per gatim mnjf .... *zhgenjehet /pf/images/graemlins/laugh.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="black"> E ngordh fare /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Ti e kontrollon ushqimin qe ha.
</font>

eniad

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/lol.gif Mos pyt mo, se edhe une gezofin e derrit kam ne keto raste (ewwwwwwww) .

E kisha per cilesine e ushqimit /pf/images/graemlins/laugh.gif .

eniad

Forumium maestatis

<font color="black">Moj, se tani e pashe kete /pf/images/graemlins/laugh.gif. Une gatuaj si shpirt miiiiii /pf/images/graemlins/laugh.gif. </font>

pinkparadise

Forumium maestatis

bof...jo edhe aq...

gjeja me e shpifur qe keni ngrene ne femijeri ca ka qene ...??? (une makarona me sheqer...mi none, kur e kujtoj... /pf/images/graemlins/laugh.gif )

Daniel H

Primus registratum

Ke ngaterruar teme rrushi, eshte drejt apo gabim dhe jo hidh e prit.

Ti per Holloween vure masken e Ribery /pf/images/graemlins/laugh.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="black"> Bamje (ewwwwwwwww, yack..., edhe tani nuk i ha )

Ti rrezoheshe shpesh kur ishe e vogel.
</font>

^^MIA^^

Forumium maestatis

As une si fus ne goje bamjet.
Nuk rrezohesha kur isha e vogel,mami me thoshte qe isha shume e forte kockerisht.

Ti je kokforte.

pinkparadise

Forumium maestatis

un vazhdoj te rrezohem shpesh edhe tani qe jam e madhe /pf/images/graemlins/laugh.gif

ej, o EBM, na morsh pleshtat e Ribery-s ti...shifi punen jo gunen cuno,

ps: takim per kupen e evropes zemer /pf/images/graemlins/laugh.gif

ti je trazavac/e

eniad

Forumium maestatis

<font color="black"> Drejt.

Ncuq Pink /pf/images/graemlins/laugh.gif.
Ti heq dore shpejt.
</font>

eniad

Forumium maestatis

<font color="black"> Poezi (te autoreve te medhej) /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/shrug.gif, muzike (nese mund te quhen koleksionime).

Lips, perpiqem kur me duhet.

S'kam bindje te majta EBM, kam nje nderthurje qe as vete se kam shume te qarte tani (politikash jo individesh e partish) .
Ti nuk e ke qejf stilin klasik.
</font>

pinkparadise

Forumium maestatis

bindja ime...skam bindje fare vallaj...

klasik, me duket si te gjithe...sme pelqen te jeme me turmen...
*interesante koleksjoni jot....

ti je e cmendur pas futbollit /pf/images/graemlins/laugh.gif