Re: Drejt apo Gabim drejt ti nuk shfaqesh shume
D Diddy19 Su@mi 27 Nov 2006 #1,342 Re: Drejt apo Gabim E drejte( dhe as nuk du me te njofte /pf/images/graemlins/laugh.gif ) Ty te pelqen ideja e virtuales... (mos me thuj gabim se e ke te shkruar tek firma)
Re: Drejt apo Gabim E drejte( dhe as nuk du me te njofte /pf/images/graemlins/laugh.gif ) Ty te pelqen ideja e virtuales... (mos me thuj gabim se e ke te shkruar tek firma)
N NikaAhmet Primus registratum 27 Nov 2006 #1,343 Re: Drejt apo Gabim Shume shkodranet jane mendjemedhenje.
S Scorpion Guest 27 Nov 2006 #1,344 Re: Drejt apo Gabim Gabim, une virtualen e kam per argetim e asgje me teper. Firma eshte histori tjeter E drejte Hartinus, e kam vene re kete gje Ti beson shume te vetvetja /pf/images/graemlins/wink.gif
Re: Drejt apo Gabim Gabim, une virtualen e kam per argetim e asgje me teper. Firma eshte histori tjeter E drejte Hartinus, e kam vene re kete gje Ti beson shume te vetvetja /pf/images/graemlins/wink.gif
D Diddy19 Su@mi 27 Nov 2006 #1,345 Re: Drejt apo Gabim Po nuk besova tek vetvetja , ku te besoj ? Tek ty? /pf/images/graemlins/laugh.gif Shkodranet kane arsyet e veta per te qene mendjemedhenj ( i shkon /pf/images/graemlins/laugh.gif ) Ti si ke sh qejf shkodranet
Re: Drejt apo Gabim Po nuk besova tek vetvetja , ku te besoj ? Tek ty? /pf/images/graemlins/laugh.gif Shkodranet kane arsyet e veta per te qene mendjemedhenj ( i shkon /pf/images/graemlins/laugh.gif ) Ti si ke sh qejf shkodranet
S Scorpion Guest 27 Nov 2006 #1,346 Re: Drejt apo Gabim Gabim, une nuk kam shume qejf, jugoret me sakte. Ti jeton jashte Shqiperise momentalisht.
Re: Drejt apo Gabim Gabim, une nuk kam shume qejf, jugoret me sakte. Ti jeton jashte Shqiperise momentalisht.
D Diddy19 Su@mi 27 Nov 2006 #1,347 Re: Drejt apo Gabim Drejte , dhe ky "moment" ka sh vite qe zgjat. Ti ke jetu gjithmone ne Shqipni
N NikaAhmet Primus registratum 27 Nov 2006 #1,348 Re: Drejt apo Gabim gabim, mashkuj nuk i kam qef, kurse femrat jane zoja. Ti nuk jeton ne shkoder
S Scorpion Guest 27 Nov 2006 #1,349 Re: Drejt apo Gabim E drejte, une jetoj shume km larg Shkodres /pf/images/graemlins/laugh.gif Vintage, ndjehem mire ketu ku jam Ti studion pak /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: Drejt apo Gabim E drejte, une jetoj shume km larg Shkodres /pf/images/graemlins/laugh.gif Vintage, ndjehem mire ketu ku jam Ti studion pak /pf/images/graemlins/laugh.gif
D Diddy19 Su@mi 27 Nov 2006 #1,350 Re: Drejt apo Gabim Per fat te keq jo /pf/images/graemlins/frown.gif Une jam zonjushe , hyj tek preferencat e tua apo jo? /pf/images/graemlins/smile.gif Ti je i ri ne forum
Re: Drejt apo Gabim Per fat te keq jo /pf/images/graemlins/frown.gif Une jam zonjushe , hyj tek preferencat e tua apo jo? /pf/images/graemlins/smile.gif Ti je i ri ne forum
S Scorpion Guest 27 Nov 2006 #1,351 Re: Drejt apo Gabim Gabim, ai nuk eshte i ri /pf/images/graemlins/wink.gif Ti je shfaqur kohet e fundit ne forum.
Re: Drejt apo Gabim Gabim, ai nuk eshte i ri /pf/images/graemlins/wink.gif Ti je shfaqur kohet e fundit ne forum.
D Diddy19 Su@mi 27 Nov 2006 #1,352 Re: Drejt apo Gabim </font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr /> E drejte, une jetoj shume km larg Shkodres /pf/images/graemlins/laugh.gif Vintage, ndjehem mire ketu ku jam Ti studion pak /pf/images/graemlins/laugh.gif [/ QUOTE ] Une s'te gjykova keq se jeton ne Shqipni. Une studioj sh po studioj keq /pf/images/graemlins/laugh.gif Ti je lezhjan
Re: Drejt apo Gabim </font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr /> E drejte, une jetoj shume km larg Shkodres /pf/images/graemlins/laugh.gif Vintage, ndjehem mire ketu ku jam Ti studion pak /pf/images/graemlins/laugh.gif [/ QUOTE ] Une s'te gjykova keq se jeton ne Shqipni. Une studioj sh po studioj keq /pf/images/graemlins/laugh.gif Ti je lezhjan
D Diddy19 Su@mi 27 Nov 2006 #1,353 Re: Drejt apo Gabim Une jam nder te vjetrat e forumit por jam shkepute per disa kohe...(nje vit) Ti shkrun nga shtepia
Re: Drejt apo Gabim Une jam nder te vjetrat e forumit por jam shkepute per disa kohe...(nje vit) Ti shkrun nga shtepia
N NikaAhmet Primus registratum 27 Nov 2006 #1,354 Re: Drejt apo Gabim jo dhe aq i ri, pra gabim. zojush je ti por zoje amaa keshtuqe.. Ti ke ndrru shume nik name
Re: Drejt apo Gabim jo dhe aq i ri, pra gabim. zojush je ti por zoje amaa keshtuqe.. Ti ke ndrru shume nik name
D Diddy19 Su@mi 27 Nov 2006 #1,355 Re: Drejt apo Gabim Ne 3 vite kam nderru nja 3. Ti je regjistru para 7 mujsh prandaj je i ri
S Scorpion Guest 27 Nov 2006 #1,356 Re: Drejt apo Gabim E drejte, kam nderruar ca. Gabim Vintage, ky username eshte i 2004, po jam i 2002 /pf/images/graemlins/laugh.gif Ti je nder te paktet persona qe flasin drejt e hapur ketu. /pf/images/graemlins/wink.gif
Re: Drejt apo Gabim E drejte, kam nderruar ca. Gabim Vintage, ky username eshte i 2004, po jam i 2002 /pf/images/graemlins/laugh.gif Ti je nder te paktet persona qe flasin drejt e hapur ketu. /pf/images/graemlins/wink.gif
D Diddy19 Su@mi 27 Nov 2006 #1,357 Re: Drejt apo Gabim Nese shkruj "drejte " duhet te ma thojne te tjeret.Hapur? Them ate qe mendoj, s'kam frike nese te tjeret me kundervihen. Ti ke lindur mes viteve '81- '84?
Re: Drejt apo Gabim Nese shkruj "drejte " duhet te ma thojne te tjeret.Hapur? Them ate qe mendoj, s'kam frike nese te tjeret me kundervihen. Ti ke lindur mes viteve '81- '84?
S Scorpion Guest 27 Nov 2006 #1,358 Re: Drejt apo Gabim E drejte, mes atyre viteve. E gabim nuk jam lezhjan /pf/images/graemlins/laugh.gif Dhe ti mes atyre viteve ke lindur.
Re: Drejt apo Gabim E drejte, mes atyre viteve. E gabim nuk jam lezhjan /pf/images/graemlins/laugh.gif Dhe ti mes atyre viteve ke lindur.
D Diddy19 Su@mi 27 Nov 2006 #1,359 Re: Drejt apo Gabim E drejte /pf/images/graemlins/laugh.gif Une pasneser kam 4 vjetorin e regjistrimit ne forum P.S Kur thashe "7 muj forum" i drejtohesha Hartinus
Re: Drejt apo Gabim E drejte /pf/images/graemlins/laugh.gif Une pasneser kam 4 vjetorin e regjistrimit ne forum P.S Kur thashe "7 muj forum" i drejtohesha Hartinus
S Scorpion Guest 28 Nov 2006 #1,360 Re: Drejt apo Gabim E drejte /pf/images/graemlins/smile.gif Une e kam kaluar pervjetorin e 2002 /pf/images/graemlins/laugh.gif Ti ke lindur ne pranvere.
Re: Drejt apo Gabim E drejte /pf/images/graemlins/smile.gif Une e kam kaluar pervjetorin e 2002 /pf/images/graemlins/laugh.gif Ti ke lindur ne pranvere.