Re: Drejt apo Gabim ka mundesi. Ti nuk ke vesh brek.
N NikaAhmet Primus registratum 24 Nov 2006 #1,161 Re: Drejt apo Gabim ka mundesi. Ti nuk ke vesh brek.
S Sirena Primus registratum 24 Nov 2006 #1,162 Re: Drejt apo Gabim e drejte...kam veshur mbathje /pf/images/graemlins/tongue.gif ti je i paedukate /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: Drejt apo Gabim e drejte...kam veshur mbathje /pf/images/graemlins/tongue.gif ti je i paedukate /pf/images/graemlins/laugh.gif
C colorado Forumium praecox 24 Nov 2006 #1,163 Re: Drejt apo Gabim Drejte, por jo gjithnje /pf/images/graemlins/tongue.gif Ti ke ftohte tani
S Sirena Primus registratum 24 Nov 2006 #1,164 Re: Drejt apo Gabim pak fare ti poston shume rralle /pf/images/graemlins/tongue.gif
N NikaAhmet Primus registratum 24 Nov 2006 #1,165 Re: Drejt apo Gabim Gabim, une jam bere i bezdishem ketu. Ti ke nje thes me mend.
N NikaAhmet Primus registratum 24 Nov 2006 #1,167 Re: Drejt apo Gabim Gabim, pa ik Sirena,kamen nuk e baj. Ti je kalama.
^^MIA^^ Forumium maestatis 24 Nov 2006 #1,172 Re: Drejt apo Gabim gabim,e kisha per Coloradon /pf/images/graemlins/tonguee.gif Ti do me thuash dicka per veten tani /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: Drejt apo Gabim gabim,e kisha per Coloradon /pf/images/graemlins/tonguee.gif Ti do me thuash dicka per veten tani /pf/images/graemlins/laugh.gif
E Erind Forumium maestatis 24 Nov 2006 #1,173 Re: Drejt apo Gabim i bie te bej zhurm /pf/images/graemlins/smile.gif s'te pelqen te jesh e tret ne nje bised
Re: Drejt apo Gabim i bie te bej zhurm /pf/images/graemlins/smile.gif s'te pelqen te jesh e tret ne nje bised
^^MIA^^ Forumium maestatis 24 Nov 2006 #1,174 Re: Drejt apo Gabim Te tretet jane te tepert gjithmone. Ty te pelqen letersia ruse.
^^MIA^^ Forumium maestatis 24 Nov 2006 #1,176 Re: Drejt apo Gabim Gabim. Ti ke nisur te frekuentosh me shpesh forumin.
C colorado Forumium praecox 24 Nov 2006 #1,177 Re: Drejt apo Gabim Drejte Ti je chatiste /pf/images/graemlins/tongue.gif
C colorado Forumium praecox 24 Nov 2006 #1,179 Re: Drejt apo Gabim Drejte Ti ske cte besh , ndaj hallakatesh online /pf/images/graemlins/tongue.gif
^^MIA^^ Forumium maestatis 25 Nov 2006 #1,180 Re: Drejt apo Gabim Gabim,po dergoj nje email me atach dhe po pres te mbaroje. TI ke mare linje interneti ne shtepi
Re: Drejt apo Gabim Gabim,po dergoj nje email me atach dhe po pres te mbaroje. TI ke mare linje interneti ne shtepi