Re: Drejt apo Gabim Anagrafisht gabim, karakterialisht drejt Ti je shume modeste
C cacol Forumium maestatis 24 Nov 2006 #1,121 Re: Drejt apo Gabim Anagrafisht gabim, karakterialisht drejt /pf/images/graemlins/laugh.gif Ti je shume modeste
Re: Drejt apo Gabim Anagrafisht gabim, karakterialisht drejt /pf/images/graemlins/laugh.gif Ti je shume modeste
^^MIA^^ Forumium maestatis 24 Nov 2006 #1,122 Re: Drejt apo Gabim e gabuar,me shume se e bukur /pf/images/graemlins/laugh.gif Une tani do ju le shendene se kam nje takim te rendesishem /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: Drejt apo Gabim e gabuar,me shume se e bukur /pf/images/graemlins/laugh.gif Une tani do ju le shendene se kam nje takim te rendesishem /pf/images/graemlins/laugh.gif
C cacol Forumium maestatis 24 Nov 2006 #1,123 Re: Drejt apo Gabim E kunderta jam, s'kam nevoje per perpjekjen... Ti nuk ben asgje per te luftuar paragjykimet qe ke!!!
Re: Drejt apo Gabim E kunderta jam, s'kam nevoje per perpjekjen... Ti nuk ben asgje per te luftuar paragjykimet qe ke!!!
D Daniel H Primus registratum 24 Nov 2006 #1,124 Re: Drejt apo Gabim Gabim, perpiqem /pf/images/graemlins/laugh.gif Ty te eshte prish susta e krevatit nga qe leviz shume naten /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: Drejt apo Gabim Gabim, perpiqem /pf/images/graemlins/laugh.gif Ty te eshte prish susta e krevatit nga qe leviz shume naten /pf/images/graemlins/laugh.gif
C cacol Forumium maestatis 24 Nov 2006 #1,125 Re: Drejt apo Gabim Gabim, nuk e kam me suste krevatin Ti i ke inat macet
D Daniel H Primus registratum 24 Nov 2006 #1,126 Re: Drejt apo Gabim Gabim, s'kam asnje ndjesi te vecante. Lara-ska /pf/images/graemlins/laugh.gif - ti e di /pf/images/graemlins/laugh.gif Ti e ke macen ne vend te te dashures /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: Drejt apo Gabim Gabim, s'kam asnje ndjesi te vecante. Lara-ska /pf/images/graemlins/laugh.gif - ti e di /pf/images/graemlins/laugh.gif Ti e ke macen ne vend te te dashures /pf/images/graemlins/laugh.gif
C cacol Forumium maestatis 24 Nov 2006 #1,127 Re: Drejt apo Gabim Vetem per lepirjet /pf/images/graemlins/lol.gif ( dreq o pune, u bera zoofil /pf/images/graemlins/lol.gif ) Ti ke veshur kemishe sot
Re: Drejt apo Gabim Vetem per lepirjet /pf/images/graemlins/lol.gif ( dreq o pune, u bera zoofil /pf/images/graemlins/lol.gif ) Ti ke veshur kemishe sot
D Daniel H Primus registratum 24 Nov 2006 #1,128 Re: Drejt apo Gabim E vertete ...dhe pulover persiper. Ti e konsideron veten trendy.
C cacol Forumium maestatis 24 Nov 2006 #1,129 Re: Drejt apo Gabim Jo, une jam wierd. Ti e merr rrogen me date 15
Kondrapedali Kondrapedali 24 Nov 2006 #1,130 Re: Drejt apo Gabim Gabim. E mor 2 her n'mujt. Ti je demel.
C cacol Forumium maestatis 24 Nov 2006 #1,131 Re: Drejt apo Gabim Jo aq dembel sa ti qe heq germen B se te perton gishti tregues i dores se djathte /pf/images/graemlins/tonguee.gif Ti nuk hekuros
Re: Drejt apo Gabim Jo aq dembel sa ti qe heq germen B se te perton gishti tregues i dores se djathte /pf/images/graemlins/tonguee.gif Ti nuk hekuros
E eniad Forumium maestatis 24 Nov 2006 #1,132 Re: Drejt apo Gabim <font color="black"> Je vet /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif Ti je i qete tani. </font>
Re: Drejt apo Gabim <font color="black"> Je vet /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif Ti je i qete tani. </font>
Kondrapedali Kondrapedali 24 Nov 2006 #1,133 Re: Drejt apo Gabim Drejt. Gabim Mosto. Talentet e mia nuk kanë të nemuruar. Ti kapesh mbas fijes së perit kur nuk të shkojnë gjërat fjollë.
Re: Drejt apo Gabim Drejt. Gabim Mosto. Talentet e mia nuk kanë të nemuruar. Ti kapesh mbas fijes së perit kur nuk të shkojnë gjërat fjollë.
C cacol Forumium maestatis 24 Nov 2006 #1,134 Re: Drejt apo Gabim Shume i qete dhe besoj se dushi do me rehatosi per 6.5 pale qejfe. Me ngeli mendja tek ti qe nuk hekuros /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: Drejt apo Gabim Shume i qete dhe besoj se dushi do me rehatosi per 6.5 pale qejfe. Me ngeli mendja tek ti qe nuk hekuros /pf/images/graemlins/laugh.gif
D Daniel H Primus registratum 24 Nov 2006 #1,135 Re: Drejt apo Gabim Pune e madhe /pf/images/graemlins/laugh.gif Ti ke pare gjyshen kur gatuante, prandaj ke mesuar.
Re: Drejt apo Gabim Pune e madhe /pf/images/graemlins/laugh.gif Ti ke pare gjyshen kur gatuante, prandaj ke mesuar.
P pinkparadise Forumium maestatis 24 Nov 2006 #1,136 Re: Drejt apo Gabim gabim, hala skam mesuar /pf/images/graemlins/laugh.gif ve bast se ti do bosh si kopetent tani qe gjoja di me gatu /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: Drejt apo Gabim gabim, hala skam mesuar /pf/images/graemlins/laugh.gif ve bast se ti do bosh si kopetent tani qe gjoja di me gatu /pf/images/graemlins/laugh.gif
D Daniel H Primus registratum 24 Nov 2006 #1,137 Re: Drejt apo Gabim Gabim, gatimi im fillon dhe mbaron tek skuqja e nje veze dhe sallami /pf/images/graemlins/laugh.gif Ti do vuash nga koliti pas ca vitesh /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: Drejt apo Gabim Gabim, gatimi im fillon dhe mbaron tek skuqja e nje veze dhe sallami /pf/images/graemlins/laugh.gif Ti do vuash nga koliti pas ca vitesh /pf/images/graemlins/laugh.gif
P pinkparadise Forumium maestatis 24 Nov 2006 #1,138 Re: Drejt apo Gabim gabim pse ndjell keq mer mizerje /pf/images/graemlins/laugh.gif
D Daniel H Primus registratum 24 Nov 2006 #1,139 Re: Drejt apo Gabim E vertete, e ndjej qe do te ndodhe. /pf/images/graemlins/tonguee.gif Ti s'ke provuar ndonjehere paçe plenci /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: Drejt apo Gabim E vertete, e ndjej qe do te ndodhe. /pf/images/graemlins/tonguee.gif Ti s'ke provuar ndonjehere paçe plenci /pf/images/graemlins/laugh.gif
I irene Primus registratum 24 Nov 2006 #1,140 Re: Drejt apo Gabim jo s kam ndermend te abuzoj me ushqimin ty kur te hipin nervat e shpreh ne dhune fizike
Re: Drejt apo Gabim jo s kam ndermend te abuzoj me ushqimin ty kur te hipin nervat e shpreh ne dhune fizike