Re: Drejt apo Gabim .......... prape gabim wall, gjithe gabime qeke sot ti je tip i lexueshem
I irene Primus registratum 23 Nov 2006 #961 Re: Drejt apo Gabim .......... prape gabim wall, gjithe gabime qeke sot /pf/images/graemlins/smile.gif ti je tip i lexueshem
Re: Drejt apo Gabim .......... prape gabim wall, gjithe gabime qeke sot /pf/images/graemlins/smile.gif ti je tip i lexueshem
T true confidental Forumium maestatis 23 Nov 2006 #962 Re: Drejt apo Gabim drejt, teme super koti /pf/images/graemlins/laugh.gif po ne qe shkrujme ktu jemi plot /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: Drejt apo Gabim drejt, teme super koti /pf/images/graemlins/laugh.gif po ne qe shkrujme ktu jemi plot /pf/images/graemlins/laugh.gif
S Scorpion Guest 23 Nov 2006 #963 Re: Drejt apo Gabim Gabim, plotesojme njeri-tjetrin /pf/images/graemlins/tonguee.gif Ti ngele shtrire ne shtrat /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: Drejt apo Gabim Gabim, plotesojme njeri-tjetrin /pf/images/graemlins/tonguee.gif Ti ngele shtrire ne shtrat /pf/images/graemlins/laugh.gif
W William Wallas Forumium maestatis 23 Nov 2006 #964 Re: Drejt apo Gabim Drejte !!! E kam nga koha !!! Ti do pish kafe pas pune !!!
I irene Primus registratum 23 Nov 2006 #965 Re: Drejt apo Gabim me ne fund e the dicka te sakte /pf/images/graemlins/tonguee.gif ty te pret nje pjate spaghetti me vongole sapo te dalesh nga puna /pf/images/graemlins/wink.gif
Re: Drejt apo Gabim me ne fund e the dicka te sakte /pf/images/graemlins/tonguee.gif ty te pret nje pjate spaghetti me vongole sapo te dalesh nga puna /pf/images/graemlins/wink.gif
W William Wallas Forumium maestatis 23 Nov 2006 #966 Re: Drejt apo Gabim Gabim !!! Mua do me presi ndonje gje ... tradizionale ... shqiptare ... se kam ngel vec me nanen n'shpi !!! Ti sdo jesh vet i dyte per kafe !!!
Re: Drejt apo Gabim Gabim !!! Mua do me presi ndonje gje ... tradizionale ... shqiptare ... se kam ngel vec me nanen n'shpi !!! Ti sdo jesh vet i dyte per kafe !!!
I irene Primus registratum 23 Nov 2006 #967 Re: Drejt apo Gabim yes yes yes ... e dija /pf/images/graemlins/tonguee.gif
W William Wallas Forumium maestatis 23 Nov 2006 #968 Re: Drejt apo Gabim Gabim !!! Edhe gabohesh ndonje here !!!
I irene Primus registratum 23 Nov 2006 #969 Re: Drejt apo Gabim /pf/images/graemlins/pickellonja.gif do me japesh te drejte kur te shohesh gabimin e dyte ti do gabosh prape /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: Drejt apo Gabim /pf/images/graemlins/pickellonja.gif do me japesh te drejte kur te shohesh gabimin e dyte ti do gabosh prape /pf/images/graemlins/laugh.gif
C cacol Forumium maestatis 23 Nov 2006 #970 Re: Drejt apo Gabim Gabohem shpesh... ma non tutti i mali vengono per nuocere /pf/images/graemlins/laugh.gif Ti ke qejf te te rrasin llapen ne vesh
Re: Drejt apo Gabim Gabohem shpesh... ma non tutti i mali vengono per nuocere /pf/images/graemlins/laugh.gif Ti ke qejf te te rrasin llapen ne vesh
^^MIA^^ Forumium maestatis 23 Nov 2006 #971 Re: Drejt apo Gabim sigurisht qe gabohem dhe jo vetem ndonjehere. Ti ecen me pershtypje.
W William Wallas Forumium maestatis 23 Nov 2006 #972 Re: Drejt apo Gabim Gabim !!! Nje here bie daci ne kos !!! Do ikesh ne shpi pas pune !!!
I irene Primus registratum 23 Nov 2006 #973 Re: Drejt apo Gabim gabim, nuk e kam vendosur akoma ti nuk e beson as vete thenien e dacit /pf/images/graemlins/tonguee.gif
Re: Drejt apo Gabim gabim, nuk e kam vendosur akoma ti nuk e beson as vete thenien e dacit /pf/images/graemlins/tonguee.gif
C cacol Forumium maestatis 23 Nov 2006 #974 Re: Drejt apo Gabim Thenia s'eshte e dacit, por e popllit /pf/images/graemlins/laugh.gif You do care /pf/images/graemlins/tonguee.gif
Re: Drejt apo Gabim Thenia s'eshte e dacit, por e popllit /pf/images/graemlins/laugh.gif You do care /pf/images/graemlins/tonguee.gif
D Diddy19 Su@mi 23 Nov 2006 #975 Re: Drejt apo Gabim sakte. Per ty ekziston vetem e bardha dhe e zeza; ngjyren gri se njef.
I irene Primus registratum 23 Nov 2006 #976 Re: Drejt apo Gabim u konw that I do NOT /pf/images/graemlins/wink.gif gabim vint. nuk njoh as te bardhen e as te zezen ti i ndron avataret sipas humorit te dites /pf/images/graemlins/smile.gif
Re: Drejt apo Gabim u konw that I do NOT /pf/images/graemlins/wink.gif gabim vint. nuk njoh as te bardhen e as te zezen ti i ndron avataret sipas humorit te dites /pf/images/graemlins/smile.gif
T true confidental Forumium maestatis 23 Nov 2006 #977 Re: Drejt apo Gabim gabim, une shof cdo gje shumengjyreshe mua me jan merzit ngjyrat /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: Drejt apo Gabim gabim, une shof cdo gje shumengjyreshe mua me jan merzit ngjyrat /pf/images/graemlins/laugh.gif
C cacol Forumium maestatis 23 Nov 2006 #978 Re: Drejt apo Gabim e vetmja ngjyre qe permende, eshte grija... dhe une i dua shume ngjyrat. Krenaria te ka lene gjithnje vetem
Re: Drejt apo Gabim e vetmja ngjyre qe permende, eshte grija... dhe une i dua shume ngjyrat. Krenaria te ka lene gjithnje vetem
I irene Primus registratum 23 Nov 2006 #979 Re: Drejt apo Gabim gabim, krenaria eshte gjeja e fundit qe mund te kem ti pi mbi litra uje ne dite