Re: Drejt apo Gabim ekzakt ti je nje goce e afrueshme
K karamel Primus registratum 23 Nov 2006 #921 Re: Drejt apo Gabim ekzakt /pf/images/graemlins/smile.gif ti je nje goce e afrueshme
C cacol Forumium maestatis 23 Nov 2006 #922 Re: Drejt apo Gabim Jam goce e mire une /pf/images/graemlins/lol.gif Ti je i/e dashuruar me dike
^^MIA^^ Forumium maestatis 23 Nov 2006 #923 Re: Drejt apo Gabim Pink,vec po me rrafe ti dhe nje tjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif Shume e afrueshme per ata qe deshiroj te jem,per te tjeret behem akull. Ti ke nje parfum te vecante.
Re: Drejt apo Gabim Pink,vec po me rrafe ti dhe nje tjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif Shume e afrueshme per ata qe deshiroj te jem,per te tjeret behem akull. Ti ke nje parfum te vecante.
P pinkparadise Forumium maestatis 23 Nov 2006 #924 Re: Drejt apo Gabim ehe, CK truth ...dhe perdor kete prej 3 vjetesh /pf/images/graemlins/laugh.gif *po *e afrushme goxha ... di do te me afrohesh tani /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: Drejt apo Gabim ehe, CK truth ...dhe perdor kete prej 3 vjetesh /pf/images/graemlins/laugh.gif *po *e afrushme goxha ... di do te me afrohesh tani /pf/images/graemlins/laugh.gif
W William Wallas Forumium maestatis 23 Nov 2006 #925 Re: Drejt apo Gabim Hej ... ju te dyja ... ishit mire ... me dashurine "platonike" ... vendoset te kaloni ne anen fizike ??? Gabim !!! Beni shpesh shoqeri te reja !!!
Re: Drejt apo Gabim Hej ... ju te dyja ... ishit mire ... me dashurine "platonike" ... vendoset te kaloni ne anen fizike ??? Gabim !!! Beni shpesh shoqeri te reja !!!
^^MIA^^ Forumium maestatis 23 Nov 2006 #926 Re: Drejt apo Gabim Po do te te puth /pf/images/graemlins/laugh.gif Sot provova nje Channel Chance.. boh sa i mire ishte. Ty te pelqejne cunat brun /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: Drejt apo Gabim Po do te te puth /pf/images/graemlins/laugh.gif Sot provova nje Channel Chance.. boh sa i mire ishte. Ty te pelqejne cunat brun /pf/images/graemlins/laugh.gif
P pinkparadise Forumium maestatis 23 Nov 2006 #927 Re: Drejt apo Gabim enough shpesh...tip sociable domosdo /pf/images/graemlins/laugh.gif e vertete preferoj brunet ... ti sapo desh u rrexove ( sapo desh thyva qafen tu ec un /pf/images/graemlins/lol.gif )
Re: Drejt apo Gabim enough shpesh...tip sociable domosdo /pf/images/graemlins/laugh.gif e vertete preferoj brunet ... ti sapo desh u rrexove ( sapo desh thyva qafen tu ec un /pf/images/graemlins/lol.gif )
E eniad Forumium maestatis 23 Nov 2006 #928 Re: Drejt apo Gabim <font color="black"> Nuk kam preferenca per brunë ose biondë. Ncuq /pf/images/graemlins/laugh.gif Pink. Ti bezdisesh nga leksionet. </font>
Re: Drejt apo Gabim <font color="black"> Nuk kam preferenca per brunë ose biondë. Ncuq /pf/images/graemlins/laugh.gif Pink. Ti bezdisesh nga leksionet. </font>
P pinkparadise Forumium maestatis 23 Nov 2006 #929 Re: Drejt apo Gabim e vertete... ti ke shume durim
E eniad Forumium maestatis 23 Nov 2006 #930 Re: Drejt apo Gabim <font color="black"> E drejte, me perjashtim te disa rasteve. Ti je kureshtare. </font>
Re: Drejt apo Gabim <font color="black"> E drejte, me perjashtim te disa rasteve. Ti je kureshtare. </font>
^^MIA^^ Forumium maestatis 23 Nov 2006 #931 Re: Drejt apo Gabim Shume,po vec per gjerat qe me interesojne. Ti je shume e kendshme.
P pinkparadise Forumium maestatis 23 Nov 2006 #932 Re: Drejt apo Gabim e vertete ty ste rri ..... ne nje vend /pf/images/graemlins/laugh.gif
E eniad Forumium maestatis 23 Nov 2006 #933 Re: Drejt apo Gabim <font color="black"> Nuk e di Lips. Pink,relativisht drejt kur behet fjale per pune /pf/images/graemlins/laugh.gif. Ty te pelqen te njohesh njerez. </font>
Re: Drejt apo Gabim <font color="black"> Nuk e di Lips. Pink,relativisht drejt kur behet fjale per pune /pf/images/graemlins/laugh.gif. Ty te pelqen te njohesh njerez. </font>
C cacol Forumium maestatis 23 Nov 2006 #934 Re: Drejt apo Gabim E vertete, me pelqen! Ti i do shume gjysherit
^^MIA^^ Forumium maestatis 23 Nov 2006 #935 Re: Drejt apo Gabim Jo,kam njohur shume kto vitet e fundit me dalin e teprojne. Ti do pak dhe sakte.
P pinkparadise Forumium maestatis 23 Nov 2006 #936 Re: Drejt apo Gabim *gjysherit...me ka ngel vetem nji /pf/images/graemlins/cry.gif dhe e vertete gabim, un du shum edhe sakte /pf/images/graemlins/laugh.gif ti je tip pozitiv
Re: Drejt apo Gabim *gjysherit...me ka ngel vetem nji /pf/images/graemlins/cry.gif dhe e vertete gabim, un du shum edhe sakte /pf/images/graemlins/laugh.gif ti je tip pozitiv
E eniad Forumium maestatis 23 Nov 2006 #937 Re: Drejt apo Gabim <font color="black"> E drejte Lips. Nisem gjithnje nga pozitivja Pink, por e mendoj edhe te keqen. Ti zhgenjehesh shpesh nga njerezit. </font>
Re: Drejt apo Gabim <font color="black"> E drejte Lips. Nisem gjithnje nga pozitivja Pink, por e mendoj edhe te keqen. Ti zhgenjehesh shpesh nga njerezit. </font>
P pinkparadise Forumium maestatis 23 Nov 2006 #938 Re: Drejt apo Gabim tmerresisht e vertete... ti ben me shum per te tjeret se sa ata per ty
S Scorpion Guest 23 Nov 2006 #939 Re: Drejt apo Gabim S'ma ndjen hiç per te tjeret ne fakt Ti mendon se di shume.
^^MIA^^ Forumium maestatis 23 Nov 2006 #940 Re: Drejt apo Gabim Shume e vertete,zhgenjehem sepse besoj akoma te ata. Jam shume pozitive. TI sben shume tualet
Re: Drejt apo Gabim Shume e vertete,zhgenjehem sepse besoj akoma te ata. Jam shume pozitive. TI sben shume tualet