Re: Drejt apo Gabim Gabim. Ty nuk të flihet vetëm
Kondrapedali Kondrapedali 22 Nov 2006 #701 Re: Drejt apo Gabim Gabim. Ty nuk të flihet vetëm /pf/images/graemlins/laugh.gif
V VoGeLuShI Primus registratum 22 Nov 2006 #702 Re: Drejt apo Gabim e drejte por kush te tha se jam vetem /pf/images/graemlins/devil.gif ta paska qejfi kshu /pf/images/graemlins/lol.gif
Re: Drejt apo Gabim e drejte por kush te tha se jam vetem /pf/images/graemlins/devil.gif ta paska qejfi kshu /pf/images/graemlins/lol.gif
C cacol Forumium maestatis 22 Nov 2006 #703 Re: Drejt apo Gabim Jo me ty! Kondre, sa afer eshte Windsori me Kanadane ? Ti s'je i forte ne gjeografi /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: Drejt apo Gabim Jo me ty! Kondre, sa afer eshte Windsori me Kanadane ? Ti s'je i forte ne gjeografi /pf/images/graemlins/laugh.gif
C cacol Forumium maestatis 22 Nov 2006 #704 Re: Drejt apo Gabim PS: Po te pyes se atje i kam njerezit e mi
Kondrapedali Kondrapedali 22 Nov 2006 #705 Re: Drejt apo Gabim Gabim. Jam shum i fortë. Windsori është në Kanada o i uruar, por nga unë është nja 16 orë udhëtim /pf/images/graemlins/laugh.gif. Ti din shumë pak për Kanadanë
Re: Drejt apo Gabim Gabim. Jam shum i fortë. Windsori është në Kanada o i uruar, por nga unë është nja 16 orë udhëtim /pf/images/graemlins/laugh.gif. Ti din shumë pak për Kanadanë
C cacol Forumium maestatis 22 Nov 2006 #706 Re: Drejt apo Gabim Ehhh Kondre, ta dish ti te verteten mbi kete pietje... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: Drejt apo Gabim Ehhh Kondre, ta dish ti te verteten mbi kete pietje... /pf/images/graemlins/laugh.gif
D Daniel H Primus registratum 22 Nov 2006 #707 Re: Drejt apo Gabim E vertete Kondre, vetem ca gjera te percipta qe kam degjuar nga emigrante shqiptar atje. Ti nuk ke deshire fare per te punuar sot.
Re: Drejt apo Gabim E vertete Kondre, vetem ca gjera te percipta qe kam degjuar nga emigrante shqiptar atje. Ti nuk ke deshire fare per te punuar sot.
P pinkparadise Forumium maestatis 22 Nov 2006 #708 Re: Drejt apo Gabim gabim *Ebm, e vertete, si cdo dite tjeter e muajt /pf/images/graemlins/laugh.gif ti me ke inat mua
Re: Drejt apo Gabim gabim *Ebm, e vertete, si cdo dite tjeter e muajt /pf/images/graemlins/laugh.gif ti me ke inat mua
D Daniel H Primus registratum 22 Nov 2006 #709 Re: Drejt apo Gabim Gabim, edhe atyre qe u kam rene s'ma kane varur fare sot, s'ma hapen telefonin. /pf/images/graemlins/laugh.gif E vertete Pink, por mos u be kaq paranojake /pf/images/graemlins/laugh.gif Ti nuk do qe te me ndihmosh mua te plotesoj ca pyetsor. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: Drejt apo Gabim Gabim, edhe atyre qe u kam rene s'ma kane varur fare sot, s'ma hapen telefonin. /pf/images/graemlins/laugh.gif E vertete Pink, por mos u be kaq paranojake /pf/images/graemlins/laugh.gif Ti nuk do qe te me ndihmosh mua te plotesoj ca pyetsor. /pf/images/graemlins/laugh.gif
P pinkparadise Forumium maestatis 22 Nov 2006 #710 Re: Drejt apo Gabim e vertete /pf/images/graemlins/laugh.gif ti sme do, un ste ndihmoj /pf/images/graemlins/laugh.gif e thjeshte fare /pf/images/graemlins/laugh.gif *Lara, gabim, jam vesh shm letshem sot /pf/images/graemlins/laugh.gif ti je zeshkan /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: Drejt apo Gabim e vertete /pf/images/graemlins/laugh.gif ti sme do, un ste ndihmoj /pf/images/graemlins/laugh.gif e thjeshte fare /pf/images/graemlins/laugh.gif *Lara, gabim, jam vesh shm letshem sot /pf/images/graemlins/laugh.gif ti je zeshkan /pf/images/graemlins/laugh.gif
D Daniel H Primus registratum 22 Nov 2006 #711 Re: Drejt apo Gabim Gabim, jam gabel /pf/images/graemlins/laugh.gif M'i ploteson 30 pyetsore, nese t'i sjell?
Re: Drejt apo Gabim Gabim, jam gabel /pf/images/graemlins/laugh.gif M'i ploteson 30 pyetsore, nese t'i sjell?
D Daniel H Primus registratum 22 Nov 2006 #712 Re: Drejt apo Gabim E vertete, por jo se eshte bluza e shkurter, por ka Pinku barkun e madh /pf/images/graemlins/laugh.gif Je egoiste.
Re: Drejt apo Gabim E vertete, por jo se eshte bluza e shkurter, por ka Pinku barkun e madh /pf/images/graemlins/laugh.gif Je egoiste.
P pinkparadise Forumium maestatis 22 Nov 2006 #713 Re: Drejt apo Gabim aspak /pf/images/graemlins/laugh.gif * lara gabim /pf/images/graemlins/laugh.gif eshte fundi 5pellembe seshte faji im /pf/images/graemlins/laugh.gif ti je shm sexy /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: Drejt apo Gabim aspak /pf/images/graemlins/laugh.gif * lara gabim /pf/images/graemlins/laugh.gif eshte fundi 5pellembe seshte faji im /pf/images/graemlins/laugh.gif ti je shm sexy /pf/images/graemlins/laugh.gif
D Daniel H Primus registratum 22 Nov 2006 #714 Re: Drejt apo Gabim Gabim, nuk shihem me sy /pf/images/graemlins/laugh.gif Ti ble gjithmone rroba xxl. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: Drejt apo Gabim Gabim, nuk shihem me sy /pf/images/graemlins/laugh.gif Ti ble gjithmone rroba xxl. /pf/images/graemlins/laugh.gif
P pinkparadise Forumium maestatis 22 Nov 2006 #715 Re: Drejt apo Gabim gabim /pf/images/graemlins/laugh.gif pse je kaq xheloz per seksllikun e te tjereve ti /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: Drejt apo Gabim gabim /pf/images/graemlins/laugh.gif pse je kaq xheloz per seksllikun e te tjereve ti /pf/images/graemlins/laugh.gif
D Daniel H Primus registratum 22 Nov 2006 #716 Re: Drejt apo Gabim Gabim, une i admiroj per se largu. /pf/images/graemlins/laugh.gif Ti e interpreton shendetin e tepert si seksllik /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: Drejt apo Gabim Gabim, une i admiroj per se largu. /pf/images/graemlins/laugh.gif Ti e interpreton shendetin e tepert si seksllik /pf/images/graemlins/laugh.gif
P pinkparadise Forumium maestatis 22 Nov 2006 #717 Re: Drejt apo Gabim mouhahhaha /pf/images/graemlins/lol.gif ehhh zemer, ka femra te shendeteshme shume shume sexy, po ku di gjo ti /pf/images/graemlins/laugh.gif ec aty, ty te pelqejne femrat ku i mush duret mire /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: Drejt apo Gabim mouhahhaha /pf/images/graemlins/lol.gif ehhh zemer, ka femra te shendeteshme shume shume sexy, po ku di gjo ti /pf/images/graemlins/laugh.gif ec aty, ty te pelqejne femrat ku i mush duret mire /pf/images/graemlins/laugh.gif
D Daniel H Primus registratum 22 Nov 2006 #718 Re: Drejt apo Gabim /pf/images/graemlins/laugh.gif No Comment /pf/images/graemlins/laugh.gif Ty nuk te pelqejne kenget ruse
Re: Drejt apo Gabim /pf/images/graemlins/laugh.gif No Comment /pf/images/graemlins/laugh.gif Ty nuk te pelqejne kenget ruse
I irene Primus registratum 22 Nov 2006 #719 Re: Drejt apo Gabim e vertete pink, madje ka raste qe dyshoj dhe per preferencat e mia seksuale /pf/images/graemlins/laugh.gif e vertete nuk me pelqejne ti ke ca kohe qe ke nevoje per nje shkundje te mire (pres te pergjigjet i zoti /pf/images/graemlins/tonguee.gif )
Re: Drejt apo Gabim e vertete pink, madje ka raste qe dyshoj dhe per preferencat e mia seksuale /pf/images/graemlins/laugh.gif e vertete nuk me pelqejne ti ke ca kohe qe ke nevoje per nje shkundje te mire (pres te pergjigjet i zoti /pf/images/graemlins/tonguee.gif )
P pinkparadise Forumium maestatis 22 Nov 2006 #720 Re: Drejt apo Gabim ec aty pergjigju /pf/images/graemlins/laugh.gif gabim, ti preferon brunet /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: Drejt apo Gabim ec aty pergjigju /pf/images/graemlins/laugh.gif gabim, ti preferon brunet /pf/images/graemlins/laugh.gif