Re: Drejt apo Gabim Vetëm kur shof nai yll të zhvesh . Ty të duket se je vetëm.
Kondrapedali Kondrapedali 21 Nov 2006 #621 Re: Drejt apo Gabim Vetëm kur shof nai yll të zhvesh /pf/images/graemlins/laugh.gif. Ty të duket se je vetëm.
Re: Drejt apo Gabim Vetëm kur shof nai yll të zhvesh /pf/images/graemlins/laugh.gif. Ty të duket se je vetëm.
S Sirena Primus registratum 21 Nov 2006 #622 Re: Drejt apo Gabim ndonjehere po /pf/images/graemlins/smile.gif ti ke qejf te rrish ndonjehere vetem
Re: Drejt apo Gabim ndonjehere po /pf/images/graemlins/smile.gif ti ke qejf te rrish ndonjehere vetem
Kondrapedali Kondrapedali 21 Nov 2006 #623 Re: Drejt apo Gabim Sigurisht. Tek njerëzit nuk të pëlqen mungesa e reciprocitetit
S Sirena Primus registratum 21 Nov 2006 #624 Re: Drejt apo Gabim drejt...por nuk i ve gjerat ne peshore ti je shume diplomatik
Kondrapedali Kondrapedali 21 Nov 2006 #625 Re: Drejt apo Gabim Gabim. Preferoj me t'ra ballit kur të kom përball (jo ty personalisht). Megjithate di me qen ene diplomat. Ti shpesh shikon punën tënde pa ja var se ç'ngjet përreth
Re: Drejt apo Gabim Gabim. Preferoj me t'ra ballit kur të kom përball (jo ty personalisht). Megjithate di me qen ene diplomat. Ti shpesh shikon punën tënde pa ja var se ç'ngjet përreth
^^MIA^^ Forumium maestatis 21 Nov 2006 #626 Re: Drejt apo Gabim drejt,por tani me pelqeu shume qe kalova thuajse nje ore me amoren time pa e ndjere fare /pf/images/graemlins/smile.gif kondre me ke ke qejf te pish kafe ti iher /pf/images/graemlins/tonguee.gif ti kujdesesh shume per veten.
Re: Drejt apo Gabim drejt,por tani me pelqeu shume qe kalova thuajse nje ore me amoren time pa e ndjere fare /pf/images/graemlins/smile.gif kondre me ke ke qejf te pish kafe ti iher /pf/images/graemlins/tonguee.gif ti kujdesesh shume per veten.
N NikaAhmet Primus registratum 21 Nov 2006 #627 Re: Drejt apo Gabim jo aq sa duhet TY TE DUKET VETJA SEXY.
L ladouce2005 Primus registratum 21 Nov 2006 #629 Re: Drejt apo Gabim e gabuar dhe e drejte, si te qelloje /pf/images/graemlins/laugh.gif ti je ortodoks/e /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: Drejt apo Gabim e gabuar dhe e drejte, si te qelloje /pf/images/graemlins/laugh.gif ti je ortodoks/e /pf/images/graemlins/laugh.gif
^^MIA^^ Forumium maestatis 21 Nov 2006 #630 Re: Drejt apo Gabim drejt edhe ti /pf/images/graemlins/laugh.gif
L ladouce2005 Primus registratum 21 Nov 2006 #631 Re: Drejt apo Gabim gabim, une jam cifute /pf/images/graemlins/laugh.gif ti i ke inat cifutet se keshtu te kane mesuar /pf/images/graemlins/wink.gif
Re: Drejt apo Gabim gabim, une jam cifute /pf/images/graemlins/laugh.gif ti i ke inat cifutet se keshtu te kane mesuar /pf/images/graemlins/wink.gif
N NikaAhmet Primus registratum 21 Nov 2006 #632 Re: Drejt apo Gabim Gabim,te gjitha gabim i ke. ti je sexy.
S Sirena Primus registratum 21 Nov 2006 #633 Re: Drejt apo Gabim drejte /pf/images/graemlins/laugh.gif ti je telepatik /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: Drejt apo Gabim drejte /pf/images/graemlins/laugh.gif ti je telepatik /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kondrapedali Kondrapedali 21 Nov 2006 #634 Re: Drejt apo Gabim Sigurisht që jam /pf/images/graemlins/laugh.gif. Ti i ke fiksim robt sexy
S Sirena Primus registratum 21 Nov 2006 #635 Re: Drejt apo Gabim meshkujt sexy...femrat jo dhe aq /pf/images/graemlins/laugh.gif ti i ke inat njerezit siperfaqesore
Re: Drejt apo Gabim meshkujt sexy...femrat jo dhe aq /pf/images/graemlins/laugh.gif ti i ke inat njerezit siperfaqesore
N NikaAhmet Primus registratum 21 Nov 2006 #636 Re: Drejt apo Gabim Gabim, i kam qejf jo fiksim. ti je shume zemerçilter.
N NikaAhmet Primus registratum 21 Nov 2006 #638 Re: Drejt apo Gabim teper, me teper seç duhet. Ty te pelqejne shume frutat.
Kondrapedali Kondrapedali 21 Nov 2006 #639 Re: Drejt apo Gabim Drejt. Frutat dhe mishi. Të pëlqen natyra.