Re: Drejt apo Gabim drejte ti kerkon me cdo kusht te kesh te drejte
I irene Primus registratum 21 Nov 2006 #501 Re: Drejt apo Gabim drejte ti kerkon me cdo kusht te kesh te drejte
C cacol Forumium maestatis 21 Nov 2006 #502 Re: Drejt apo Gabim Cdokush(t) kerkon qe une te kem te drejte /pf/images/graemlins/laugh.gif Ti je i/e mireinformuar...
Re: Drejt apo Gabim Cdokush(t) kerkon qe une te kem te drejte /pf/images/graemlins/laugh.gif Ti je i/e mireinformuar...
I irene Primus registratum 21 Nov 2006 #503 Re: Drejt apo Gabim pjeserisht e drejt, vetem per cka me intereson /pf/images/graemlins/smile.gif ti ke nje kujtese te mire vizive /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: Drejt apo Gabim pjeserisht e drejt, vetem per cka me intereson /pf/images/graemlins/smile.gif ti ke nje kujtese te mire vizive /pf/images/graemlins/laugh.gif
C cacol Forumium maestatis 21 Nov 2006 #504 Re: Drejt apo Gabim Uf mo... è bello camminare in una Valle verde /pf/images/graemlins/laugh.gif Ti ke buzeqeshje te mrekullueshme
Re: Drejt apo Gabim Uf mo... è bello camminare in una Valle verde /pf/images/graemlins/laugh.gif Ti ke buzeqeshje te mrekullueshme
I irene Primus registratum 21 Nov 2006 #505 Re: Drejt apo Gabim ... se di kshu thone /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif ti nuk e tregon moshen qe ke /pf/images/graemlins/smile.gif
Re: Drejt apo Gabim ... se di kshu thone /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif ti nuk e tregon moshen qe ke /pf/images/graemlins/smile.gif
C cacol Forumium maestatis 21 Nov 2006 #506 Re: Drejt apo Gabim Ne ca kuptimi ? /pf/images/graemlins/laugh.gif
I irene Primus registratum 21 Nov 2006 #507 Re: Drejt apo Gabim qe ke x vjec dhe tregon y vjec /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: Drejt apo Gabim qe ke x vjec dhe tregon y vjec /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
C cacol Forumium maestatis 21 Nov 2006 #508 Re: Drejt apo Gabim Arghhhhhhhhhhhh, ngjaj me i madh apo me i vogel nga c'jam ? I tregoj fizikisht apo menderisht y vjec ? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: Drejt apo Gabim Arghhhhhhhhhhhh, ngjaj me i madh apo me i vogel nga c'jam ? I tregoj fizikisht apo menderisht y vjec ? /pf/images/graemlins/laugh.gif
I irene Primus registratum 21 Nov 2006 #509 Re: Drejt apo Gabim nuk mendova kaq shume detaje kur bera pohimin /pf/images/graemlins/laugh.gif ti i analizon shume detajet /pf/images/graemlins/tonguee.gif
Re: Drejt apo Gabim nuk mendova kaq shume detaje kur bera pohimin /pf/images/graemlins/laugh.gif ti i analizon shume detajet /pf/images/graemlins/tonguee.gif
P pinkparadise Forumium maestatis 21 Nov 2006 #510 Re: Drejt apo Gabim drejte ti nuk do te kuptosh shume gjera
^^MIA^^ Forumium maestatis 21 Nov 2006 #511 Re: Drejt apo Gabim gabim,dua ti kuptoj te gjitha ti je shume pertace
C cacol Forumium maestatis 21 Nov 2006 #512 Re: Drejt apo Gabim Une cdo gje e bej me deshire... Ti vepron nebaze te zhgenjimeve, dhe jo ne baze te shpresave
Re: Drejt apo Gabim Une cdo gje e bej me deshire... Ti vepron nebaze te zhgenjimeve, dhe jo ne baze te shpresave
I irene Primus registratum 21 Nov 2006 #513 Re: Drejt apo Gabim drejt Lipso, po mos ja thuaj njeriut most, totalisht gabim kesaj rradhe /pf/images/graemlins/wink.gif ti ecen me parimin: punen e sotme lere per neser /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: Drejt apo Gabim drejt Lipso, po mos ja thuaj njeriut most, totalisht gabim kesaj rradhe /pf/images/graemlins/wink.gif ti ecen me parimin: punen e sotme lere per neser /pf/images/graemlins/laugh.gif
P pinkparadise Forumium maestatis 21 Nov 2006 #514 Re: Drejt apo Gabim e vertete, te mos kuptosh me deshire dmth qe ka nje pbm te madhe
C cacol Forumium maestatis 21 Nov 2006 #515 Re: Drejt apo Gabim se mora vesh kete shqipishten... Ti je /pf/images/graemlins/laugh.gif
D Daniel H Primus registratum 21 Nov 2006 #516 Re: Drejt apo Gabim Gabim, jam shpesh edhe /pf/images/graemlins/mad.gif Ti nuk pi duhan ne sy te prinderit /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: Drejt apo Gabim Gabim, jam shpesh edhe /pf/images/graemlins/mad.gif Ti nuk pi duhan ne sy te prinderit /pf/images/graemlins/laugh.gif
^^MIA^^ Forumium maestatis 21 Nov 2006 #517 Re: Drejt apo Gabim varja sdua te mendoj sh pinko. ty ste interesojne lajmet politike
P pinkparadise Forumium maestatis 21 Nov 2006 #518 Re: Drejt apo Gabim e vertete /pf/images/graemlins/laugh.gif ti je psikopat /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: Drejt apo Gabim e vertete /pf/images/graemlins/laugh.gif ti je psikopat /pf/images/graemlins/laugh.gif
C cacol Forumium maestatis 21 Nov 2006 #519 Re: Drejt apo Gabim EBM pergjigju /pf/images/graemlins/laugh.gif
D Daniel H Primus registratum 21 Nov 2006 #520 Re: Drejt apo Gabim Lips - relativisht e vertete. Pink- Faleminderit /pf/images/graemlins/laugh.gif Ty kur ngrihesh nga gjumi te ka frike dhe mortja /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: Drejt apo Gabim Lips - relativisht e vertete. Pink- Faleminderit /pf/images/graemlins/laugh.gif Ty kur ngrihesh nga gjumi te ka frike dhe mortja /pf/images/graemlins/laugh.gif