Re: Drejt apo Gabim iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik
dahlia Grupi i të çmëndurve! 29 Nov 2006 #1,561 Re: Drejt apo Gabim iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif
Re: Drejt apo Gabim iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif
K KoDoShi Primus registratum 29 Nov 2006 #1,562 Re: Drejt apo Gabim S'du, ke inot, qaj,plas po deshe.. Ti vepron, duke mos marrë parasysh pasojat..
P pinkparadise Forumium maestatis 30 Nov 2006 #1,563 Re: Drejt apo Gabim zakonisht po /pf/images/graemlins/laugh.gif ore ti maskara, ke humbur fare /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif ti ma ke pare gje Bulkthin/satin black/helmthin se spo i di emerin /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: Drejt apo Gabim zakonisht po /pf/images/graemlins/laugh.gif ore ti maskara, ke humbur fare /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif ti ma ke pare gje Bulkthin/satin black/helmthin se spo i di emerin /pf/images/graemlins/laugh.gif
I irene Primus registratum 30 Nov 2006 #1,564 Re: Drejt apo Gabim gabim, se kam pare ende ti do me nisesh nje pm tani /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: Drejt apo Gabim gabim, se kam pare ende ti do me nisesh nje pm tani /pf/images/graemlins/laugh.gif
P pinkparadise Forumium maestatis 30 Nov 2006 #1,565 Re: Drejt apo Gabim gabim, sdi ca me te thone .... ti do qe te te dergoj nje PM dashnie nga ato me shume un-ty /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: Drejt apo Gabim gabim, sdi ca me te thone .... ti do qe te te dergoj nje PM dashnie nga ato me shume un-ty /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
I irene Primus registratum 30 Nov 2006 #1,566 Re: Drejt apo Gabim drejt... /pf/images/graemlins/smile.gif une po pres pm tende /pf/images/graemlins/tongue.gif
Re: Drejt apo Gabim drejt... /pf/images/graemlins/smile.gif une po pres pm tende /pf/images/graemlins/tongue.gif
Moira Anderson AtEoS 30 Nov 2006 #1,567 Re: Drejt apo Gabim edhe une tenden... /pf/images/graemlins/laugh.gif Ju beni thashetheme... /pf/images/graemlins/tipsy.gif
Re: Drejt apo Gabim edhe une tenden... /pf/images/graemlins/laugh.gif Ju beni thashetheme... /pf/images/graemlins/tipsy.gif
P pinkparadise Forumium maestatis 30 Nov 2006 #1,568 Re: Drejt apo Gabim e mire aty prit /pf/images/graemlins/laugh.gif mos ik pa ta dergu une /pf/images/graemlins/laugh.gif ti tani do me besh nje deklarate dashnie /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: Drejt apo Gabim e mire aty prit /pf/images/graemlins/laugh.gif mos ik pa ta dergu une /pf/images/graemlins/laugh.gif ti tani do me besh nje deklarate dashnie /pf/images/graemlins/laugh.gif
Moira Anderson AtEoS 30 Nov 2006 #1,569 Re: Drejt apo Gabim Gabim ,une sdi te eci pa taka ... /pf/images/graemlins/laugh.gif Ti nuk i mbledh floket bisht.. /pf/images/graemlins/tonguee.gif
Re: Drejt apo Gabim Gabim ,une sdi te eci pa taka ... /pf/images/graemlins/laugh.gif Ti nuk i mbledh floket bisht.. /pf/images/graemlins/tonguee.gif
P pinkparadise Forumium maestatis 30 Nov 2006 #1,570 Re: Drejt apo Gabim gabim, edhe ca te mbajturi ti ke pa i enderr te bukur ket nate
I irene Primus registratum 30 Nov 2006 #1,571 Re: Drejt apo Gabim gabim, i kam qef se duken bukur sidomos naten ti e pi gjithmone kafen makiato
dahlia Grupi i të çmëndurve! 30 Nov 2006 #1,572 Re: Drejt apo Gabim nese makiato eshte kafe me qumesht...gabim...te zeze gjithmone...pa sheqer...expresso ti i ke floket kaçurrela dhe mundohesh ti drejtosh gjithe kohen /pf/images/graemlins/grin.gif
Re: Drejt apo Gabim nese makiato eshte kafe me qumesht...gabim...te zeze gjithmone...pa sheqer...expresso ti i ke floket kaçurrela dhe mundohesh ti drejtosh gjithe kohen /pf/images/graemlins/grin.gif
I irene Primus registratum 30 Nov 2006 #1,573 Re: Drejt apo Gabim e drejte kur jam in venna per te ndryshuar /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif ty dimri te ben nostalgjike /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: Drejt apo Gabim e drejte kur jam in venna per te ndryshuar /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif ty dimri te ben nostalgjike /pf/images/graemlins/laugh.gif
D Daniel H Primus registratum 30 Nov 2006 #1,574 Re: Drejt apo Gabim Gabim, nuk jam shume i dhene pas detajeve. Ti ke rene nga pema kur ke qene pak me e vogel (vjet per shembull /pf/images/graemlins/laugh.gif)
Re: Drejt apo Gabim Gabim, nuk jam shume i dhene pas detajeve. Ti ke rene nga pema kur ke qene pak me e vogel (vjet per shembull /pf/images/graemlins/laugh.gif)
P pinkparadise Forumium maestatis 30 Nov 2006 #1,575 Re: Drejt apo Gabim sjam majmun qe te rri ne peme /pf/images/graemlins/laugh.gif ti se shpejti do nderrosh avatar
Re: Drejt apo Gabim sjam majmun qe te rri ne peme /pf/images/graemlins/laugh.gif ti se shpejti do nderrosh avatar
D Daniel H Primus registratum 30 Nov 2006 #1,576 Re: Drejt apo Gabim Lara relativisht e vertete cdo vit shkoja nga 15 dite pushime ne vere. Gabim Pink, kjo eshte emblema ime /pf/images/graemlins/laugh.gif Ti vdes per filma me partizane.
Re: Drejt apo Gabim Lara relativisht e vertete cdo vit shkoja nga 15 dite pushime ne vere. Gabim Pink, kjo eshte emblema ime /pf/images/graemlins/laugh.gif Ti vdes per filma me partizane.
P pinkparadise Forumium maestatis 30 Nov 2006 #1,577 Re: Drejt apo Gabim jo kam preferu gjithmon ballistat /pf/images/graemlins/laugh.gif ti ke qene gjithmon me partizanin dhe jo me dinamon /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: Drejt apo Gabim jo kam preferu gjithmon ballistat /pf/images/graemlins/laugh.gif ti ke qene gjithmon me partizanin dhe jo me dinamon /pf/images/graemlins/laugh.gif
I irene Primus registratum 30 Nov 2006 #1,578 Re: Drejt apo Gabim jo kam qene dhe jam me 17 nentorin skuadren e Tirones ti thelle thelle ke ca prirje lokaliste /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: Drejt apo Gabim jo kam qene dhe jam me 17 nentorin skuadren e Tirones ti thelle thelle ke ca prirje lokaliste /pf/images/graemlins/laugh.gif
dahlia Grupi i të çmëndurve! 30 Nov 2006 #1,579 Re: Drejt apo Gabim gabim veçse me Tironen...O Tirona kupa eshte e jona.... jam e sigurt qe ti nuk e di... /pf/images/graemlins/grin.gif
Re: Drejt apo Gabim gabim veçse me Tironen...O Tirona kupa eshte e jona.... jam e sigurt qe ti nuk e di... /pf/images/graemlins/grin.gif
P pinkparadise Forumium maestatis 30 Nov 2006 #1,580 Re: Drejt apo Gabim un kam qen gjithmon me Dinamon, per shpirt kundershtimi me familjen /pf/images/graemlins/laugh.gif e vertete sdi gjo ... ve bast qe ti do ma thush tani /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: Drejt apo Gabim un kam qen gjithmon me Dinamon, per shpirt kundershtimi me familjen /pf/images/graemlins/laugh.gif e vertete sdi gjo ... ve bast qe ti do ma thush tani /pf/images/graemlins/laugh.gif