drejte edhe ty?
Hektor12 Locus omnem 20 Jun 2013 #11,864 as nuk mund ta imagjinosh ... dmth gabim... emrin tjeter e ke Mister Who, or Mister Pyetja?
dahlia Grupi i të çmëndurve! 21 Jun 2013 #11,871 gabim! mire eshte te ndalesh ndonjehere, dhe mbi te gjitha te kthesh koken mbrapa! diskutimet ketu behen perhere e me te merzitshme...
gabim! mire eshte te ndalesh ndonjehere, dhe mbi te gjitha te kthesh koken mbrapa! diskutimet ketu behen perhere e me te merzitshme...
Aquarius Valoris scriptorum 23 Jun 2013 #11,879 TEDI said: Un Sa Lava Corapet. Kush Po Fle Tani ??? Click to expand... une tani po iki te fle gjume se kam tere naten pa gjume une
TEDI said: Un Sa Lava Corapet. Kush Po Fle Tani ??? Click to expand... une tani po iki te fle gjume se kam tere naten pa gjume une
dahlia Grupi i të çmëndurve! 23 Jun 2013 #11,880 TEDI said: Un Sa Lava Corapet. Kush Po Fle Tani ??? Click to expand... arushi Ted, me siguri! ti ke humb si vaji ne lakra!
TEDI said: Un Sa Lava Corapet. Kush Po Fle Tani ??? Click to expand... arushi Ted, me siguri! ti ke humb si vaji ne lakra!