Drejt apo Gabim

eniad

Forumium maestatis
Re: Drejt apo Gabim

Most absolutely. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/thumbsup.gif

E paskeni ringjallur kete temen.

aristokratja

Forumium praecox

Drejt, qe te mos ta levizesh plapanicen, kur te nevojitet gje tek tavolina afer.
Dita e pare e punes pas pushimeve, eshte me e shpifura.

M

Mortal

Guest

Gabim. Akoma mund te justifikosh gabimet apo gjendjen tende me 'Mendoj se jam akoma ne pushime'.

Me ne fund vjeshta po afrohet.
(ahh...)

M

Mortal

Guest

Jo. Nuk dal ne plazh. S'me pelqen dielli.

Po vjetersohesh.

M

Mortal

Guest

Asnjehere. Me pelqen te kundershtoj vehten.

Nderkohe ty jo.

p.s.

Ti je ende duke kerkuar, je akoma 'i zgidhur' dhe kur nje e vertete e tilla thuhet me ze te larte do te thote qe je i deshperuar per tu plotesuar. Mekanizem vet-mbrojtje perdor. Hey, mund te jem dhe gabim. Ndonjehere me ndodh.

Erind

Forumium maestatis

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Shea</div><div class="ubbcode-body">Asnjehere. Me pelqen te kundershtoj vehten.

Nderkohe ty jo.

p.s.

Ti je ende duke kerkuar, je akoma 'i zgidhur' dhe kur nje e vertete e tilla thuhet me ze te larte do te thote qe je i deshperuar per tu plotesuar. Mekanizem vet-mbrojtje perdor. Hey, mund te jem dhe gabim. Ndonjehere me ndodh. </div></div>

Shea, mendoj se ajo fraze nuk mund te pershkruaj kaq shume. Un ne fakt e kam vendosur ne menyre "alegorike" si nje loje dhe ka shume kohe qe e kam ven dhe e kam lene se me ka pelqyer.
Sidoqofte, ky kendveshtrim ishte i kendshem /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

ti mendon shume

SkErDi

Primus registratum

drejt ... perpiqem te mendoj shume plot ... jo kot.

Ti nuk para nuk ja fut kot shpesh.

zoulou

ElB@S@N

gabim , me pushime /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif mesa di une /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

je ende ne kerkimin e dashurise .

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

gabim...e kerkova dhe e gjeta disa here...tani s'kerkoj me...

me mire te kesh vuajtur nga nje dashuri se sa mos ta kesh njohur fare ate...dashurine...