Re: Drejt apo Gabim Po Po ti?
Guest 10 Jul 2007 #11,121 Re: Drejt apo Gabim Po /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif Po ti? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif
Re: Drejt apo Gabim Po /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif Po ti? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif
Guest 10 Jul 2007 #11,123 Re: Drejt apo Gabim Po se vape tani /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif Ti do mesosh cte them un /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif
Re: Drejt apo Gabim Po se vape tani /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif Ti do mesosh cte them un /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif
T tola77 Primus registratum 10 Jul 2007 #11,124 Re: Drejt apo Gabim eshte njecik veshtire mo. po pastaj car te bej
Guest 10 Jul 2007 #11,125 Re: Drejt apo Gabim Drejt te mesosh nga mua me /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif Ti je nga Cerriku /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif
Re: Drejt apo Gabim Drejt te mesosh nga mua me /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif Ti je nga Cerriku /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif
K KoDoShi Primus registratum 10 Jul 2007 #11,126 Re: Drejt apo Gabim me sa di un, s'jam prej andej po pergatit plackat per pushimet 15 ditore... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif
Re: Drejt apo Gabim me sa di un, s'jam prej andej po pergatit plackat per pushimet 15 ditore... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif
Guest 11 Jul 2007 #11,128 Re: Drejt apo Gabim Gabim /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif Ti qan shpesh /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif
Re: Drejt apo Gabim Gabim /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif Ti qan shpesh /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif
Guest 11 Jul 2007 #11,130 Re: Drejt apo Gabim Drejt /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif Ti ke ore ne dore /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif
Re: Drejt apo Gabim Drejt /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif Ti ke ore ne dore /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif
Guest 11 Jul 2007 #11,132 Re: Drejt apo Gabim Drejt Ti je bardhoshke /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif
Kondrapedali Kondrapedali 11 Jul 2007 #11,133 Re: Drejt apo Gabim YYYYYYYYYYYYYYYYYY ça t'shajtme m'ke bo kuklle. Sigurisht që jam bardhosh. Juve nuk keni shumë punë për sot.
Re: Drejt apo Gabim YYYYYYYYYYYYYYYYYY ça t'shajtme m'ke bo kuklle. Sigurisht që jam bardhosh. Juve nuk keni shumë punë për sot.
Guest 11 Jul 2007 #11,134 Re: Drejt apo Gabim Gabim sa kemi filluar punen. Ti do flesh sot /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif
Re: Drejt apo Gabim Gabim sa kemi filluar punen. Ti do flesh sot /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif
T tola77 Primus registratum 11 Jul 2007 #11,135 Re: Drejt apo Gabim gabim (kondre cpate me mua ti?) me ngaterove
Kondrapedali Kondrapedali 11 Jul 2007 #11,136 Re: Drejt apo Gabim Gabim i rash për shkurt. Kopshti, edhe ka mundsi. Ju e keni të vështirë të rrini 24 orë pa gjumë.
Re: Drejt apo Gabim Gabim i rash për shkurt. Kopshti, edhe ka mundsi. Ju e keni të vështirë të rrini 24 orë pa gjumë.
Kondrapedali Kondrapedali 11 Jul 2007 #11,138 Re: Drejt apo Gabim Gabim. Nganjëherë më pëlqen megjithatë. Ti nuk je amator/e alkooli.
Kondrapedali Kondrapedali 11 Jul 2007 #11,140 Re: Drejt apo Gabim Mundet. Megjithatë mundohem ti evitoj. Ti do e pranoje një gotë konjak me qef nga unë.
Re: Drejt apo Gabim Mundet. Megjithatë mundohem ti evitoj. Ti do e pranoje një gotë konjak me qef nga unë.