Re: Drejt apo Gabim drejt ti ke buzeqeshje te embel
N NikaAhmet Primus registratum 23 Nov 2006 #1,022 Re: Drejt apo Gabim kush une? Drejt drejt. Ti e ke trutin ne vend.
S Sirena Primus registratum 23 Nov 2006 #1,023 Re: Drejt apo Gabim shume e drejte,rralle me del nga vendi /pf/images/graemlins/smile.gif ti ke qejf te ikesh ne new york
Re: Drejt apo Gabim shume e drejte,rralle me del nga vendi /pf/images/graemlins/smile.gif ti ke qejf te ikesh ne new york
C cacol Forumium maestatis 23 Nov 2006 #1,024 Re: Drejt apo Gabim Gabim... Sirenke, une ia futa gjumit prape, deri ne 1 e gjysme... Spero tu non ti sia addormentata di nuovo... Ti do me thuash si vajti /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: Drejt apo Gabim Gabim... Sirenke, une ia futa gjumit prape, deri ne 1 e gjysme... Spero tu non ti sia addormentata di nuovo... Ti do me thuash si vajti /pf/images/graemlins/laugh.gif
N NikaAhmet Primus registratum 23 Nov 2006 #1,025 Re: Drejt apo Gabim E drejt, por nuk eshte obsesion. Ti je edhe filozofe.
S Sirena Primus registratum 23 Nov 2006 #1,026 Re: Drejt apo Gabim gabim...io non ti dico proprio niente...non vorrei che capissi che il tuo intervento si fosse rilevato inutile /pf/images/graemlins/laugh.gif ti je person i papergjegjshem
Re: Drejt apo Gabim gabim...io non ti dico proprio niente...non vorrei che capissi che il tuo intervento si fosse rilevato inutile /pf/images/graemlins/laugh.gif ti je person i papergjegjshem
C cacol Forumium maestatis 23 Nov 2006 #1,027 Re: Drejt apo Gabim Une jam i pergjegjshem, perderisa s'kam vdekur me gjithe gjerat qe kam bere. Me lo DEVI dire... Une do ha darke /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: Drejt apo Gabim Une jam i pergjegjshem, perderisa s'kam vdekur me gjithe gjerat qe kam bere. Me lo DEVI dire... Une do ha darke /pf/images/graemlins/laugh.gif
S Sirena Primus registratum 23 Nov 2006 #1,028 Re: Drejt apo Gabim se non sei morto significa che semplicemente lasci scorrere le cose...mos u nxeh,xhan xhan /pf/images/graemlins/smile.gif ti nuk ke gatuar vete sonte
Re: Drejt apo Gabim se non sei morto significa che semplicemente lasci scorrere le cose...mos u nxeh,xhan xhan /pf/images/graemlins/smile.gif ti nuk ke gatuar vete sonte
C cacol Forumium maestatis 23 Nov 2006 #1,029 Re: Drejt apo Gabim E vertete, s'gatova une. Ti i ke qejf oxhaqet
S Sirena Primus registratum 23 Nov 2006 #1,030 Re: Drejt apo Gabim e vertete...sidomos kur jane duke u pjekur shuuume geshtenja /pf/images/graemlins/laugh.gif une do ha darke tani /pf/images/graemlins/tonguee.gif
Re: Drejt apo Gabim e vertete...sidomos kur jane duke u pjekur shuuume geshtenja /pf/images/graemlins/laugh.gif une do ha darke tani /pf/images/graemlins/tonguee.gif
C cacol Forumium maestatis 23 Nov 2006 #1,031 Re: Drejt apo Gabim Gabim, duhet te dobesohesh /pf/images/graemlins/tonguee.gif Te befte mire! Ti do vish prape
Re: Drejt apo Gabim Gabim, duhet te dobesohesh /pf/images/graemlins/tonguee.gif Te befte mire! Ti do vish prape
M marina s. Forumium maestatis 23 Nov 2006 #1,032 Re: Drejt apo Gabim /pf/images/graemlins/lol.gif une vij gjithmone prap /pf/images/graemlins/laugh.gif Ty te pelqejne frutat e thata
Re: Drejt apo Gabim /pf/images/graemlins/lol.gif une vij gjithmone prap /pf/images/graemlins/laugh.gif Ty te pelqejne frutat e thata
D Diddy19 Su@mi 23 Nov 2006 #1,033 Re: Drejt apo Gabim I ha po si kam fiksim. Ty s'te vjen ndermend asnje pyetje interesante.
C cacol Forumium maestatis 23 Nov 2006 #1,034 Re: Drejt apo Gabim Gabim, kam ca pyetje une qe ... hehe Ti njeh 3 gjuhe te huaja
D Diddy19 Su@mi 23 Nov 2006 #1,035 Re: Drejt apo Gabim 3 e gjysem por asnjeren ne menyre perfekte /pf/images/graemlins/laugh.gif Ti je i/e mire me ato qe s'njef dhe i/e keq/e me ato qe njef!
Re: Drejt apo Gabim 3 e gjysem por asnjeren ne menyre perfekte /pf/images/graemlins/laugh.gif Ti je i/e mire me ato qe s'njef dhe i/e keq/e me ato qe njef!
S Sirena Primus registratum 23 Nov 2006 #1,036 Re: Drejt apo Gabim Ncuq...ky eshte perkufizim perfekt per njerin qe kemi ketu e qe e njeh edhe ti /pf/images/graemlins/laugh.gif ti ke lidhur internetin ne dhome /pf/images/graemlins/smile.gif
Re: Drejt apo Gabim Ncuq...ky eshte perkufizim perfekt per njerin qe kemi ketu e qe e njeh edhe ti /pf/images/graemlins/laugh.gif ti ke lidhur internetin ne dhome /pf/images/graemlins/smile.gif
C cacol Forumium maestatis 23 Nov 2006 #1,037 Re: Drejt apo Gabim Kam nja 6 vjet me internet ne dhome /pf/images/graemlins/laugh.gif Kush qenka ky personi i mrekullueshem ? /pf/images/graemlins/laugh.gif Ti e mban celularin pa zile
Re: Drejt apo Gabim Kam nja 6 vjet me internet ne dhome /pf/images/graemlins/laugh.gif Kush qenka ky personi i mrekullueshem ? /pf/images/graemlins/laugh.gif Ti e mban celularin pa zile
N nirvana_m Primus registratum 23 Nov 2006 #1,038 Re: Drejt apo Gabim pa zile ne pa lek /pf/images/graemlins/smile.gif ti je i/e virgjer
C cacol Forumium maestatis 23 Nov 2006 #1,040 Re: Drejt apo Gabim Gabim, une dhe leshte e mi i kam rrujt. Ti s'ke kulture