Re: Drejt, gabim, ndoshta... Gabim Ti cfar ke ta thua ne sy
A ALTIN Primus registratum 6 Apr 2007 #9,501 Re: Drejt, gabim, ndoshta... Gabim /pf/images/graemlins/grin.gif Ti cfar ke ta thua ne sy /pf/images/graemlins/tonguee.gif
Re: Drejt, gabim, ndoshta... Gabim /pf/images/graemlins/grin.gif Ti cfar ke ta thua ne sy /pf/images/graemlins/tonguee.gif
T tola77 Primus registratum 6 Apr 2007 #9,502 Re: Drejt, gabim, ndoshta... per fat te ke e drejte. sinqeriteti i tepert eshte nje veti e njerzve te dobet.
Re: Drejt, gabim, ndoshta... per fat te ke e drejte. sinqeriteti i tepert eshte nje veti e njerzve te dobet.
A ALTIN Primus registratum 6 Apr 2007 #9,503 Re: Drejt, gabim, ndoshta... Jo eshte dicka qe nuk humb gje /pf/images/graemlins/grin.gif Ti do na japesh veze te kuqe /pf/images/graemlins/grin.gif
Re: Drejt, gabim, ndoshta... Jo eshte dicka qe nuk humb gje /pf/images/graemlins/grin.gif Ti do na japesh veze te kuqe /pf/images/graemlins/grin.gif
T tola77 Primus registratum 6 Apr 2007 #9,504 Re: Drejt, gabim, ndoshta... po ty te jane skuqur dhe duart?
A ALTIN Primus registratum 6 Apr 2007 #9,505 Re: Drejt, gabim, ndoshta... /pf/images/graemlins/lol.gif jo se nuk e bej un ate pune /pf/images/graemlins/devil.gif Ti ke ngrene ndonje veze te kuqe /pf/images/graemlins/grin.gif
Re: Drejt, gabim, ndoshta... /pf/images/graemlins/lol.gif jo se nuk e bej un ate pune /pf/images/graemlins/devil.gif Ti ke ngrene ndonje veze te kuqe /pf/images/graemlins/grin.gif
T tola77 Primus registratum 6 Apr 2007 #9,506 Re: Drejt, gabim, ndoshta... ka nje vit qe nuk kam ngrene
A ALTIN Primus registratum 6 Apr 2007 #9,507 Re: Drejt, gabim, ndoshta... Thashe mos hengre ndonje nga keto te djeshmet /pf/images/graemlins/grin.gif Ti je pak dembele ne pune /pf/images/graemlins/tonguee.gif
Re: Drejt, gabim, ndoshta... Thashe mos hengre ndonje nga keto te djeshmet /pf/images/graemlins/grin.gif Ti je pak dembele ne pune /pf/images/graemlins/tonguee.gif
T tola77 Primus registratum 6 Apr 2007 #9,508 Re: Drejt, gabim, ndoshta... gabim, ti je njecik kunjaxhi?
A ALTIN Primus registratum 6 Apr 2007 #9,509 Re: Drejt, gabim, ndoshta... Drejt /pf/images/graemlins/grin.gif jam shum /pf/images/graemlins/wub.gif Kunjat i bejne mir nje personi /pf/images/graemlins/grin.gif
Re: Drejt, gabim, ndoshta... Drejt /pf/images/graemlins/grin.gif jam shum /pf/images/graemlins/wub.gif Kunjat i bejne mir nje personi /pf/images/graemlins/grin.gif
T tola77 Primus registratum 6 Apr 2007 #9,510 Re: Drejt, gabim, ndoshta... varet nga llojoi i bagetise. kunje i thone asit ne poker
A ALTIN Primus registratum 6 Apr 2007 #9,511 Re: Drejt, gabim, ndoshta... Se di /pf/images/graemlins/idea.gif se kam degjuar /pf/images/graemlins/shrug.gif Luan poker /pf/images/graemlins/grin.gif
Re: Drejt, gabim, ndoshta... Se di /pf/images/graemlins/idea.gif se kam degjuar /pf/images/graemlins/shrug.gif Luan poker /pf/images/graemlins/grin.gif
T tola77 Primus registratum 6 Apr 2007 #9,512 Re: Drejt, gabim, ndoshta... dikur (ishte nje shprehje qe e perdorja shpesh dikur,kam qene kunjaxhie e madhe) kur ritet njeriu ndryshon
Re: Drejt, gabim, ndoshta... dikur (ishte nje shprehje qe e perdorja shpesh dikur,kam qene kunjaxhie e madhe) kur ritet njeriu ndryshon
A ALTIN Primus registratum 6 Apr 2007 #9,513 Re: Drejt, gabim, ndoshta... Ndryshon /pf/images/graemlins/shrug.gif Ti ke ndryshuar /pf/images/graemlins/grin.gif
Re: Drejt, gabim, ndoshta... Ndryshon /pf/images/graemlins/shrug.gif Ti ke ndryshuar /pf/images/graemlins/grin.gif
A ALTIN Primus registratum 6 Apr 2007 #9,515 Re: Drejt, gabim, ndoshta... /pf/images/graemlins/devil.gif Drejt, gabim, ndoshta... /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif jo /pf/images/graemlins/wink.gif Ti je nen peshe /pf/images/graemlins/grin.gif
Re: Drejt, gabim, ndoshta... /pf/images/graemlins/devil.gif Drejt, gabim, ndoshta... /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif jo /pf/images/graemlins/wink.gif Ti je nen peshe /pf/images/graemlins/grin.gif
T tola77 Primus registratum 6 Apr 2007 #9,516 Re: Drejt, gabim, ndoshta... per mendimin tim jo, te tjeret thone po. ti si thua?
A ALTIN Primus registratum 6 Apr 2007 #9,517 Re: Drejt, gabim, ndoshta... Jo /pf/images/graemlins/thumbsup.gif me lexu Scorpion kete do semuret /pf/images/graemlins/grin.gif Te pelqen ti nxehesh te tjeret /pf/images/graemlins/grin.gif
Re: Drejt, gabim, ndoshta... Jo /pf/images/graemlins/thumbsup.gif me lexu Scorpion kete do semuret /pf/images/graemlins/grin.gif Te pelqen ti nxehesh te tjeret /pf/images/graemlins/grin.gif
T tola77 Primus registratum 6 Apr 2007 #9,518 Re: Drejt, gabim, ndoshta... jo, (por ketu nuk ka tjeter menyre per te vene veten ne vend) ti nxehesh
Re: Drejt, gabim, ndoshta... jo, (por ketu nuk ka tjeter menyre per te vene veten ne vend) ti nxehesh
T tola77 Primus registratum 6 Apr 2007 #9,519 Re: Drejt, gabim, ndoshta... jo se nuk jemi te rethuar jep gjykime shpejt
A ALTIN Primus registratum 6 Apr 2007 #9,520 Re: Drejt, gabim, ndoshta... Gabim /pf/images/graemlins/shrug.gif kur nuk ha pyke nuk ha /pf/images/graemlins/grin.gif Je xheloze /pf/images/graemlins/grin.gif
Re: Drejt, gabim, ndoshta... Gabim /pf/images/graemlins/shrug.gif kur nuk ha pyke nuk ha /pf/images/graemlins/grin.gif Je xheloze /pf/images/graemlins/grin.gif