Drejt apo Gabim

eniad

Forumium maestatis
Re: Drejt, gabim, ndoshta...

Linje leshi /pf/images/graemlins/laugh.gif, ndrro mi celular, se ma hongre shpirtin /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Ce llogarie mi, as nuk u kujtove hic /pf/images/graemlins/laugh.gif. Plasa me syt pri dere dje, po s'u duk njeri /pf/images/graemlins/cry.gif . Ti ku t'i gjesh mikrobet e mia miiii /pf/images/graemlins/laugh.gif, se i kom high-class /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif .

Tani do m'thush me ke u ngatrrove dje /pf/images/graemlins/laugh.gif.

pinkparadise

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/laugh.gif jo jo un sgaterrohem...se jam fidele si tip..pa merak, fli e qete sta kam dredh me asnji /pf/images/graemlins/laugh.gif

jam e sigurt qe bere gjoja si e semure, se skishe qef te punoje /pf/images/graemlins/smash.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

ça semure mi...une jam gjeth...kam vesh paliçetat qe te bej vrap rreth ores 12:00 /pf/images/graemlins/grin.gif

tujututu tujututu turu tutu turu tutu

ti vdes per pub 118 218 /pf/images/graemlins/grin.gif

eniad

Forumium maestatis

Ja robi mizerje /pf/images/graemlins/laugh.gif, e bo vet, kujto se e bojn t'gjith kshu /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Un jam rob puntor goce /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Ti po ngordh me marr nja dy dite pushim nga puna /pf/images/graemlins/laugh.gif.

pinkparadise

Forumium maestatis

zakonisht reklamat e atyre jane shume debile /pf/images/graemlins/laugh.gif

jo jo...shume gabim...sikur te doja i fusja nje raport...por jam femij i ndershem /pf/images/graemlins/laugh.gif

qeke m qef ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

eee si sot nje jave jane festat...kemi kater dite pushim...dum apo s'dum /pf/images/graemlins/grin.gif

ju keni dritaret nga lindja...ne zyre se ne shtepi nuk e gjej dot /pf/images/graemlins/grin.gif

eniad

Forumium maestatis

Vallahi, me pikat e horizontit jom qamet keq me u orientu /pf/images/graemlins/laugh.gif. Mezi po e pres javen qe vjen, aman. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pinko, mos bo diversion, t'thash qe kom qen smur /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Ngordhsha un o Zot per femiun qe osht e nershme /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/lol.gif .

Ju i keni inat takimet e punes /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif.

pinkparadise

Forumium maestatis

si bojn kto /pf/images/graemlins/laugh.gif aman te keqen, se e dim qe edhe ditet e pushimit do i kaloni ne shpi, tu la tu shpla, e tu gatu /pf/images/graemlins/laugh.gif
kshu qe ne vend tuj, me mire do doja t isha ne pune /pf/images/graemlins/laugh.gif

ps: SB e shof qe sqeke me edhe kaq smur /pf/images/graemlins/smash.gif sidomos humorin e paske top /pf/images/graemlins/smash.gif

zakonisht takimet e punes, sidomos me RH-n jane sepse kam bo naj gjo /pf/images/graemlins/laugh.gif

ndeshkoni me shume se sac ju ndeshkojne /pf/images/graemlins/laugh.gif

eniad

Forumium maestatis

Fol per veten eri goc, se un kom plane tjera /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Eeeee, kshu e kam un, kur smurem bohem gjoze /pf/images/graemlins/lol.gif .

Ej, kot qe nuk apliko me punu ke RH-ja ti /pf/images/graemlins/laugh.gif. I rrug e shum pun /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Ndoshta, kam inat te keq /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Ju nuk nxeheni shpejt, por po u nxehet, me mire mos keni njeri afer /pf/images/graemlins/laugh.gif.

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

une shyqyr zotit nuk kam takime pune...por por por...per dreq une e kam punen me njerez...mund te shoh ne dite...dyndje njerezish...a thu se punoj ne dyqon kepucesh... /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

meqe ra fjala...ju, ju pelqejne kepucet qe jane ne mode "balerine"... te sheshta dhe me ngjyra te bukura...argjendi psh... /pf/images/graemlins/grin.gif

ameba

Forumium maestatis

Drejte SB /pf/images/graemlins/winkwink.gif

Juve jeni per nje fundjave 'te zjarrte' /pf/images/graemlins/laugh.gif

eniad

Forumium maestatis

Per mua, vetem taka te larta /pf/images/graemlins/shrug.gif; per ngjyrat ka vend per diskutim.

Kone, na ere se more flak /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Pohimi me siper ne fuqi /pf/images/graemlins/laugh.gif (pohimi im me i llaf /pf/images/graemlins/lol.gif ).

pinkparadise

Forumium maestatis

SB, se ke keq ti o lla, po kush me merr mu ke RH /pf/images/graemlins/laugh.gif ata ku te me heqin qafe, jo me te me fusin ne valle /pf/images/graemlins/laugh.gif di i paraqis iden tende gjithsesi /pf/images/graemlins/laugh.gif

ps: drejt drejt...dal jasht kontrollit kur nxefem...

o Dahlia, ato kpucet baleraina jane OK, por ngjyre argjendi, apo ari...duken si UFO /pf/images/graemlins/laugh.gif
kshu qe mos i vish se do te fusin mren, per shqetesim te rregullit publik /pf/images/graemlins/laugh.gif

sapo mu kujtua fjala : Dacke /pf/images/graemlins/laugh.gif ...edhe ti e njef si fjale

alinos

Forumium maestatis

movimentata me shume se te zjarrte. Natyrisht nese robin s'ma ngecin ne aeroport.

ty te pelqen te besh dhurata.

eniad

Forumium maestatis

Shume /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe me njeren qe e kam fort per zemer jam ne deficit /pf/images/graemlins/pickellonja.gif .

/pf/images/graemlins/kiss.gif

Pinko, ca domethon dack /pf/images/graemlins/laugh.gif?

Ju s'ju vjen keq po te iki per nja nje ore une /pf/images/graemlins/laugh.gif.

ameba

Forumium maestatis

Drejt, por vetem gjera qe kane te bejne me gastronomine /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Ty te ka vejt menja per ndonje dhurate kshu /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

...shyqyr qe ike /pf/images/graemlins/laugh.gif

me vertet se di ti... /pf/images/graemlins/eek.gif apo do te provosh sa te rende e kam doren /pf/images/graemlins/laugh.gif

ja di njeri origjinen ksaj fjales? nejseeee.....

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

nje dacke me? ndoshta eshte dacke laluce kjo e jotja Pink...Nejseeee andje nga jugu e ka origjinen po he...

po i pellçe bytheve e do Pink..dmth a e njeh si shprehje e kom fjalen... /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

jo se njifsha...sma ka thon njeri deri tani, pervec teje /pf/images/graemlins/laugh.gif

do ta kem parasysh pr te ardhmen si shprehje /pf/images/graemlins/laugh.gif

ALTIN

Primus registratum

Shum mire do besh /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

Ty te pelqen te krijosh pizi /pf/images/graemlins/grin.gif