Drejt apo Gabim

ameba

Forumium maestatis
Re: Drejt, gabim, ndoshta...

Darwin-in une /pf/images/graemlins/eek.gif...

Zhulit tim ti vish anes se ka 3 dite qe bi shi /pf/images/graemlins/lol.gif

T'ka shku menja per "One wild night", me shishe vere me kame perpjete /pf/images/graemlins/winkwink.gif me duket /pf/images/graemlins/idea.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Darwini nuk flet per ndryshimin e rraces femerore...thote me shume qe i pari une ka qene nje cope mikrob pa tru...

te fitosh diçka pa mundim eshte me mire se te fitosh diçka me mundim... /pf/images/graemlins/grin.gif

elviskelmendi

Primus registratum

ahaha metamam ti kenke si ajo mama dhia intellektualle.
he he tyng dreqit ke me mbet pa u martu
e masanej te duhet me ju ra ne qafe gishterinjeve ...ahaha /pf/images/graemlins/smile.gif

Nuk thashe qe femrat aziatike jane
anatomikisht ndryshe nga te tjerat por
propocionet e tyre jane te tilla permasave dhe
formave per tju pershtat me se miri
nje kaukaziani. E ban me bertit maj ahaha /pf/images/graemlins/smile.gif.

Darvinin e kam lexu priher me abetaren un.

Ti je nostalgjike per memadhine.

bebi

Primus registratum

eeeeeeeeee

tjeta ! ti u gzove q1 erdha un' /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

s'asht tema e pytjeve /pf/images/graemlins/laugh.gif

ju te tjeret ju ka tremb gangoja /pf/images/graemlins/laugh.gif

ameba

Forumium maestatis

Gabim Blue /pf/images/graemlins/winkwink.gif

Ti je per ate shprehjen: "Te marrit ene te pimit hapi rruge" /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

gabim, s'di gja hic /pf/images/graemlins/laugh.gif

kone se mora vesh pse m'bane me sy kur the gabim. /pf/images/graemlins/laugh.gif

puna e mbare pepe, po mbjelli qepe (?) /pf/images/graemlins/laugh.gif

ameba

Forumium maestatis

Drejte Blue duheshe ikone tjeter

Pass... /pf/images/graemlins/angel.gif Le Qepen ne fuqi /pf/images/graemlins/laugh.gif

elviskelmendi

Primus registratum

po mar per njat shprehje asht ajo... trimit
dhe perdhunuesit virtual te ndjenjave
mos e ngacmo se e ban me ushtru profesnionin e tij masanej.

Gango pra asht djal i keq!!

alinos

Forumium maestatis

qysh je or Hase, po qep ca thase /pf/images/graemlins/laugh.gif

Gango,
kam per te nel per martu thu asht gja e keqe?! Po te njoftoj qe ca gjana: sex, femije, dashuri, bashkejetese bahen dhe pa u martu /pf/images/graemlins/winkwink.gif

nejse ty ta kam hek vizen at'dit kur "argumentove" domosdoshmerine e sistemit autoritar per "kombin" tone. Ring a bell? /pf/images/graemlins/winkwink.gif

Blue une po u martova me ty s'ta them se si ne publik maj, se ma vjedhin idene. Ato qe te kishin propozu jane te konsumume, kshu qe po e le supize ket timen /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/cooli.gif

ameba

Forumium maestatis

Drejte/Ndoshta Ti po thua... Kshu ju pergjigj Krishti Pialtit! /pf/images/graemlins/winkwink.gif

Blue ti me duket se do pushime /pf/images/graemlins/idea.gif

elviskelmendi

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />

Gango,
kam per te nel per martu thu asht gja e keqe?! Po te njoftoj qe ca gjana: sex, femije, dashuri, bashkejetese bahen dhe pa u martu /pf/images/graemlins/winkwink.gif

nejse ty ta kam hek vizen at'dit kur "argumentove" domosdoshmerine e sistemit autoritar per "kombin" tone. Ring a bell? /pf/images/graemlins/winkwink.gif

Blue une po u martova me ty s'ta them se si ne publik maj, se ma vjedhin idene. Ato qe te kishin propozu jane te konsumume, kshu qe po e le supize ket timen /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/cooli.gif

[/ QUOTE ]

Alions pasha zotin te dua more /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/cry.gif /pf/images/graemlins/cry.gif /pf/images/graemlins/cry.gif /pf/images/graemlins/cry.gif

(Un jam student i shekncave politike rrjedhimisht
argumentet e mija nuk jane amatoriale por
profesionale...per te kuptu
relevancen e ideologjise Autoritariane ndaj
kontekstit Shqiptar lexo shkrimet e mija ose lexo
ndojne shkrim te Lee Kuan Yew,,, )

Autoritarianizmi perform mrekulline ekonomike.

alinos

Forumium maestatis

Modeli Malajzian nuk mjafton per te pergjithesuar. Ekonomite e vendeve tiger kane disa tipare qe shkojne pertej "autarianizmit" qe i ben te zhvilluara sic eshte konfucianizmi, si edhe respekti per institucionet dhe per autoritetin. Keto gjera nuk jane te vendosura ne dhune, por te mbrujtura ne kulturen politike te atyre vendeve dhe per rrjedhoje te papershtatshme per rastin e Shqiperise.

Per me teper, edhe realiteti i vendeve aziatike nuk eshte aq shume roze sa c'duket sepse nje ekonomi e zhvilluar nuk mjafton per te bere nje jete te mire.

bebi

Primus registratum

Gango,

[/ QUOTE ]

drejt, ti ne fakt ishe me fat per ate 48 orsh, t'takoj me kene e treta /pf/images/graemlins/laugh.gif
sot kam pas nji tjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif cile (c-cilsi) kutin e posts, t'a kalxoj /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

ti ke kene thuthuq/e kur ke kene i/e vogel.

elviskelmendi

Primus registratum

Ke te drejte! por vetem per sa i perket malajzise.

Un prezantova sistemin tipik te singaporit. i cili
nuk eshte i njejte me ate malajzian. Asnje nga
vendet 'tigra" nuk kane te njentin sistem.

thuthq ahahahahahaaaa
Sjam ken jo.

Ty te kan bull te tan kur je ken fmi ne shkolle.

bebi

Primus registratum

Drejte/Ndoshta Ti po thua... Kshu ju pergjigj Krishti Pialtit! /pf/images/graemlins/winkwink.gif

Blue ti me duket se do pushime /pf/images/graemlins/idea.gif

[/ QUOTE ]

po ortej /pf/images/graemlins/laugh.gif, po s'kam gjet ala burr' te hejrit q1 merr persiper me m'ba provimet, detyrat e kolegjit e punen /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif mandej cuditen tan' pse s'martohem /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

ti ke ndoj sugjerim /pf/images/graemlins/idea.gif

elviskelmendi

Primus registratum

E kam than un qe tana femnat enderrojn me gjet nje djal si une.

Un te sugjeroj me prit edhe pak se ke kohe boll.

eniad

Forumium maestatis

<font color="black"> Asnje per be.

Eshte bukur ndonjehere mos kesh mendim per gjerat. </font>