Drejt apo Gabim

pppppaa

Primus registratum
Re: Drejt, gabim, ndoshta...

Lare... isha si kofini pas te vjelave, pranej.. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Starry- S'mbaj mend gjo vallahi... Ia kam fut me t'pime qe me mengjes.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ju nuk mendoni shume gjate... duket si mungese guximi..

ana karenina

Primus registratum

po nje te doli dhe nje e hoqe, ca dmth "aq sa te kane mbetur"? se mua me del qe ke akoma aq sa kishe???!!! O Laraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa thirri mendjes /pf/images/graemlins/laugh.gif

Korde une kam i qerre me prinda, e kam pemen si shkurre /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Atje ku shkoj une vetem diell ka /pf/images/graemlins/laugh.gif 25 grade konstante /pf/images/graemlins/laugh.gif ja dhe sot ne Tirane kete fat u solla /pf/images/graemlins/lol.gif

Gruje, te cafte ujku ne 4-esh, te te marr per dreke mo?

Kordelja

Valoris scriptorum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
.........
Korde une kam i qerre me prinda, e kam pemen si shkurre /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Hahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Ajo gjoja o osht peme o osht shkurre /pf/images/graemlins/lol.gif ndaje men'jen he kurban ollim sana /pf/images/graemlins/lol.gif Nordha nga perfytyrimet e qelbura qe kam /pf/images/graemlins/lol.gif

Kur do vish ti te me besh peshqesh nje takim me Posterin se jam bo kurioze ca markash perdor /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif

ana karenina

Primus registratum

jo mos e merr

na merr te henen
dhe mos e diskuto

kush do i pergjigjet posterit? /pf/images/graemlins/laugh.gif apo ta injorojme? /pf/images/graemlins/laugh.gif

mozaiku

Primus registratum

Drejt e dyta... keshtu eshte kur bo pytje me spec... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sa bukur dukeni keshtu njoni siper tjetrit...

Kordelja

Valoris scriptorum

Jo poster, duket me shume si pertaci ose si maniere vetiake /pf/images/graemlins/laugh.gif plus shume njerez s'kane asetet e duhura per me mendu /pf/images/graemlins/laugh.gif si kjo krundja persiper (nota sterre e kisha dhafin :tpsy:) psh /pf/images/graemlins/laugh.gif Ja pyte vete po s'besove /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.s. /me puc mozaikun mu ne qender te motivit /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

ana karenina

Primus registratum

eshte proces kognitiv qe sipas Aristotelit duhet shmangur ne fakt /pf/images/graemlins/laugh.gif

Korde nuk kam kohe per au iu, kom pune, s'kom kohe, kam i jave pushim /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mos m' zgjo qe n'pik t'mengjesit sipas zakonit, shifne neser /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif ne mengjes me mengjesin tim /pf/images/graemlins/laugh.gif

mozaiku

Primus registratum

Drejt te gjitha... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Puthja e nje femre eshte me pak e fuqishme por me e thelle se puthja e nje mashkulli.

P.S: te pergjigjet kush i ka provu te dyja...
P.S.S: /pf/images/graemlins/smile.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

puthjet e Kordeles te fusin ne varr mi /pf/images/graemlins/laugh.gif

provoje /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Pinku /pf/images/graemlins/lol.gif jam me pasoja dhe efekte anesore /pf/images/graemlins/lol.gif po me licencojne formulen do me hedhin ne treg se shpejti /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kjo mozaiku do me i vene vulen temes me duket, une pergjigjem, me quani c'te doni /pf/images/graemlins/laugh.gif

Poster, ngjallu mer se po ngjallet koteci /pf/images/graemlins/lol.gif

mozaiku

Primus registratum

O femna , hecni mi se kam bo gjullurdi te teka toplessit e s'di si me dale mo ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

ja kjo....omi...e shperndave grupin eee...

duket qe te ka fut PD-ja me shpernda mitingun e PS-s ty /pf/images/graemlins/smash.gif

mozaiku

Primus registratum

qyqa qyaaaa nuk kam keshtu vetish mi , te betohem... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Pse mi , prej meje hiken eeeee /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif

Mire , se po iki una

gurax

Pan ignoramus

Ndoshta, duhet pare edhe nje here kronika e Nroqit /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kordele ke humb /pf/images/graemlins/smash.gif e kam humb /pf/images/graemlins/laugh.gif

TGIF /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

uuuffff...ti me vret me buk ne goj mu... /pf/images/graemlins/smash.gif

ca do me thon TGIF mo lla ??? /pf/images/graemlins/smash.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

uuuffff....mje bo si kasafort...duhet me kap drejtorin vec me mor paret e tuja /pf/images/graemlins/laugh.gif