Re: Drejt, gabim, ndoshta... Gabim.... Ty te paska hy ne qef Politika
ameba Forumium maestatis 26 Jan 2007 #5,661 Re: Drejt, gabim, ndoshta... Gabim.... Ty te paska hy ne qef Politika /pf/images/graemlins/laugh.gif
alinos Forumium maestatis 26 Jan 2007 #5,662 Re: Drejt, gabim, ndoshta... jo, po me pelqen bunny i pjekur ne hell. ti e ke pare ekspoziten e re!
ameba Forumium maestatis 26 Jan 2007 #5,663 Re: Drejt, gabim, ndoshta... Yahoo Do thyesh protezat /pf/images/graemlins/kiss.gif Gabim Iola ... nje miku im vdes... Ju te dyja keni hum fare ???
Re: Drejt, gabim, ndoshta... Yahoo Do thyesh protezat /pf/images/graemlins/kiss.gif Gabim Iola ... nje miku im vdes... Ju te dyja keni hum fare ???
alinos Forumium maestatis 26 Jan 2007 #5,664 Re: Drejt, gabim, ndoshta... gabim. Mbreme isha ne teater. ia vlejti! U dashurova /pf/images/graemlins/smile.gif ti je shpirti i shoqerise tende bunny /pf/images/graemlins/kiss.gif
Re: Drejt, gabim, ndoshta... gabim. Mbreme isha ne teater. ia vlejti! U dashurova /pf/images/graemlins/smile.gif ti je shpirti i shoqerise tende bunny /pf/images/graemlins/kiss.gif
dahlia Grupi i të çmëndurve! 26 Jan 2007 #5,665 Re: Drejt, gabim, ndoshta... e vertete ...jam....ça do benin ata pa mua! nje mik i mire dhe nje gote vere...ti do doje kete per sonte...
Re: Drejt, gabim, ndoshta... e vertete ...jam....ça do benin ata pa mua! nje mik i mire dhe nje gote vere...ti do doje kete per sonte...
V VoGeLuShI Primus registratum 26 Jan 2007 #5,666 Re: Drejt, gabim, ndoshta... gabim, vetem qetesi dhe te mos me dhimbte koka sepse kam per te mesuar /pf/images/graemlins/booki.gif ti sapo u ktheve nga puna /pf/images/graemlins/kiss.gif
Re: Drejt, gabim, ndoshta... gabim, vetem qetesi dhe te mos me dhimbte koka sepse kam per te mesuar /pf/images/graemlins/booki.gif ti sapo u ktheve nga puna /pf/images/graemlins/kiss.gif
dahlia Grupi i të çmëndurve! 26 Jan 2007 #5,667 Re: Drejt, gabim, ndoshta... gabim... e premtja mbasdite eshte bere per pushim... /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif Mjeku dhe ju...nuk jeni ne te njejten lagje... /pf/images/graemlins/grin.gif
Re: Drejt, gabim, ndoshta... gabim... e premtja mbasdite eshte bere per pushim... /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif Mjeku dhe ju...nuk jeni ne te njejten lagje... /pf/images/graemlins/grin.gif
V VoGeLuShI Primus registratum 26 Jan 2007 #5,668 Re: Drejt, gabim, ndoshta... drejt.... ti nuk do e refuzoje nje ftese per kafe nga une /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: Drejt, gabim, ndoshta... drejt.... ti nuk do e refuzoje nje ftese per kafe nga une /pf/images/graemlins/laugh.gif
dahlia Grupi i të çmëndurve! 26 Jan 2007 #5,669 Re: Drejt, gabim, ndoshta... drejte...do ta pranoja me kenaqesi... /pf/images/graemlins/kiss.gif kafja ime tek ty... mund te beje xheloze shume meshkuj ketu... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: Drejt, gabim, ndoshta... drejte...do ta pranoja me kenaqesi... /pf/images/graemlins/kiss.gif kafja ime tek ty... mund te beje xheloze shume meshkuj ketu... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
K KoDoShi Primus registratum 26 Jan 2007 #5,670 Re: Drejt, gabim, ndoshta... DAHLIA, gabim... Po qe se ke menjen vetem per kafe, po /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Ty te merr malli shpejt per miqte qe nuk i ke prane...
Re: Drejt, gabim, ndoshta... DAHLIA, gabim... Po qe se ke menjen vetem per kafe, po /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Ty te merr malli shpejt per miqte qe nuk i ke prane...
S Scorpion Guest 26 Jan 2007 #5,671 Re: Drejt, gabim, ndoshta... Drejt, po mua as ma ndjen fare /pf/images/graemlins/laugh.gif Ty te pelqen te ecesh ne shi.
Re: Drejt, gabim, ndoshta... Drejt, po mua as ma ndjen fare /pf/images/graemlins/laugh.gif Ty te pelqen te ecesh ne shi.
V VoGeLuShI Primus registratum 26 Jan 2007 #5,672 Re: Drejt, gabim, ndoshta... dahli me kenaqe zemer /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif kodushi me ty s'mbaj pergjegjesi /pf/images/graemlins/tipsy.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif drejt...me merr malli sh shpejt /pf/images/graemlins/frown.gif ty te pelqen muzika klasike
Re: Drejt, gabim, ndoshta... dahli me kenaqe zemer /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif kodushi me ty s'mbaj pergjegjesi /pf/images/graemlins/tipsy.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif drejt...me merr malli sh shpejt /pf/images/graemlins/frown.gif ty te pelqen muzika klasike
dahlia Grupi i të çmëndurve! 26 Jan 2007 #5,673 Re: Drejt, gabim, ndoshta... drejte per shiun...muziken klasike...dhe mallin ...shume drejte...!!! ne gjirin tone e ndjej qe ka xheloze burra...e ndjej... /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
Re: Drejt, gabim, ndoshta... drejte per shiun...muziken klasike...dhe mallin ...shume drejte...!!! ne gjirin tone e ndjej qe ka xheloze burra...e ndjej... /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
V VoGeLuShI Primus registratum 26 Jan 2007 #5,674 Re: Drejt, gabim, ndoshta... kujt i djeg le ta mbaje /pf/images/graemlins/grin.gif do thoja 1 gje por spo e them /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: Drejt, gabim, ndoshta... kujt i djeg le ta mbaje /pf/images/graemlins/grin.gif do thoja 1 gje por spo e them /pf/images/graemlins/laugh.gif
L ladouce2005 Primus registratum 26 Jan 2007 #5,675 Re: Drejt, gabim, ndoshta... e drejte, s'ke pse /pf/images/graemlins/laugh.gif ti lexon gazeten cdo mengjes
Re: Drejt, gabim, ndoshta... e drejte, s'ke pse /pf/images/graemlins/laugh.gif ti lexon gazeten cdo mengjes
V VoGeLuShI Primus registratum 26 Jan 2007 #5,676 Re: Drejt, gabim, ndoshta... gabim...jo cdo mengjes /pf/images/graemlins/smile.gif ty te streson trafiku i mengjesit
Re: Drejt, gabim, ndoshta... gabim...jo cdo mengjes /pf/images/graemlins/smile.gif ty te streson trafiku i mengjesit
L ladouce2005 Primus registratum 26 Jan 2007 #5,677 Re: Drejt, gabim, ndoshta... gabim, s'kam patente /pf/images/graemlins/laugh.gif ti ke ikur e po ben nani tani
Re: Drejt, gabim, ndoshta... gabim, s'kam patente /pf/images/graemlins/laugh.gif ti ke ikur e po ben nani tani
P pppppaa Primus registratum 26 Jan 2007 #5,678 Re: Drejt, gabim, ndoshta... S'e di... Po sipas parashikimeve mund te jete shtrire... Ti ke humbur dicka nga vetja sot
Re: Drejt, gabim, ndoshta... S'e di... Po sipas parashikimeve mund te jete shtrire... Ti ke humbur dicka nga vetja sot
A antip Primus registratum 26 Jan 2007 #5,679 Re: Drejt, gabim, ndoshta... kam humbur energji... Ti i pelqen fjalet dy-kuptimeshe
D Dotesa Primus registratum 26 Jan 2007 #5,680 Re: Drejt, gabim, ndoshta... ndoshta nje dite me shume ti je trembur sot