Drejt apo Gabim

Daniel H

Primus registratum
Re: Drejt, gabim, ndoshta...

Gabim.

Ti je me 2 fytyra /pf/images/graemlins/laugh.gif (psikologji avatareske /pf/images/graemlins/tonguee.gif)

Dotesa

Primus registratum

jep...bacio di damma dhe panna cotta

ju po pregatetini per te udhetuar

eniad

Forumium maestatis

<font color="black">Gabim, nuk kam plane te tilla te aferta.

Dallimi mes gjerave eshte shpesh i veshtire.
</font>

Daniel H

Primus registratum

E vertete, ca nuk dallojne se s'kane dhene nje pergjigje me siper /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ti paske çehre serioze ne keto momente.

eniad

Forumium maestatis

<font color="black"> S'du me dhon pergjigje /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif .

Drejt, me cehre serioze kam lindur /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Dita sot ka qene rutine e zakonshme.
</font>

Daniel H

Primus registratum

Me se e vertete.

Ti ke sy te bukur. /pf/images/graemlins/laugh.gif (per ta mbyll diten af-iste me kompliment)

eniad

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/pickellonja.gif <font color="black">Eeeee, kshu m'kan thon kohet e funit /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Ti po ngordh per bakllava /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif </font>

Daniel H

Primus registratum

E drejt, e ka ate. /pf/images/graemlins/tonguee.gif

E drejt dhe ti Satin, me ka premtuar nje shoqe qe do me sjell nga i mamase. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ti vdiqe per nje kafe. /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="black">Une ngordh t'ua bej zili njerezve, sidomos me ushqim /pf/images/graemlins/laugh.gif, me duket vetja si e vogel prape /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Une gjithnje ngordh per kafe /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Ti i pranon argumentet e te tjereve (ajo reklama e Breilit eshte idiote /pf/images/graemlins/laugh.gif)
</font>

KoDoShi

Primus registratum

Gabim...nigjoj kur ngas makinen...k'shtu osht kur s'ke shonc ene s'di me zgjedh gjojna t'hajrit, dhe si pasoj t'qello per pjese t'blejsh kasetofona t'marum /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ti nuk e njeh lodhjen...je energjike n'kulm /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

jam po edhe lodhjen e takoj najhere per naj kafe /pf/images/graemlins/laugh.gif

ty t'duket vetja shume i/e zgjut /pf/images/graemlins/tipsy.gif

Vals

Primus registratum

Gabim, sot ne mengjes shenja thoshte Push kurse une e pullja deren sa desh e nxora nga menteshat. Kshu eshte kur nisesh pa kafe.
Ty s'te punon truri pa dy gota kafe ne mengjes.

KoDoShi

Primus registratum

Vals- gabim...1 po, por 2 t'bojn pak si keq..sikur t'japin ca si efekte ansore /pf/images/graemlins/laugh.gif!

Helen-me thone t'drejten ene gamori e ma veten per t'squt...e jo mo ne qe jena plot kultur ene dim s'e c'osht jeta n'pergjithsi /pf/images/graemlins/laugh.gif!

Ti po luan shume bixhoz kohet e funit...kujton s'e osht menyra me e mir per t'bo pare /pf/images/graemlins/laugh.gif!