Re: Drejt apo Gabim ose Ndoshta gabim, une pertoj te kerkoj ti nuk pyet per drejtime kur humb rrugen
L ladouce2005 Primus registratum 18 Dec 2006 #3,101 Re: Drejt apo Gabim ose Ndoshta gabim, une pertoj te kerkoj ti nuk pyet per drejtime kur humb rrugen
dahlia Grupi i të çmëndurve! 18 Dec 2006 #3,102 Re: Drejt apo Gabim ose Ndoshta e vertete...po jam optimiste...them se do ta gjej... /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif ti ke frike te kerkosh...
Re: Drejt apo Gabim ose Ndoshta e vertete...po jam optimiste...them se do ta gjej... /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif ti ke frike te kerkosh...
C cacol Forumium maestatis 18 Dec 2006 #3,103 Re: Drejt apo Gabim ose Ndoshta Jo, sapo e bera. Ti do dike me shume se veten
T TranofiljA Primus registratum 18 Dec 2006 #3,104 Re: Drejt apo Gabim ose Ndoshta drejte ti mezi pret te perfundoje ky vit
dahlia Grupi i të çmëndurve! 18 Dec 2006 #3,105 Re: Drejt apo Gabim ose Ndoshta gabim... kam nderru taktike...vetem veten ti do ngelesh gjithmone femije i llastuar...
Re: Drejt apo Gabim ose Ndoshta gabim... kam nderru taktike...vetem veten ti do ngelesh gjithmone femije i llastuar...
C cacol Forumium maestatis 18 Dec 2006 #3,106 Re: Drejt apo Gabim ose Ndoshta Vallahi s'me ka llastuar njeri ndonjehere dhe persa i perket rritjes, jam rritur tashme, aq sa per te mos qene femije. Drejt, mezi po pres qe te mbaroje ky vit. Ti pi gjithnje kafe pas buke
Re: Drejt apo Gabim ose Ndoshta Vallahi s'me ka llastuar njeri ndonjehere dhe persa i perket rritjes, jam rritur tashme, aq sa per te mos qene femije. Drejt, mezi po pres qe te mbaroje ky vit. Ti pi gjithnje kafe pas buke
L ladouce2005 Primus registratum 18 Dec 2006 #3,107 Re: Drejt apo Gabim ose Ndoshta e drejte Ti prekesh shpejt /pf/images/graemlins/laugh.gif
C cacol Forumium maestatis 18 Dec 2006 #3,108 Re: Drejt apo Gabim ose Ndoshta Direkt durt ke veni /pf/images/graemlins/lol.gif
M marina s. Forumium maestatis 18 Dec 2006 #3,109 Re: Drejt apo Gabim ose Ndoshta Tranofile - gabim,mezi pres festen Dahlia - gabim,jam pak e llastuar por jo femije Ti ke rreth shoqeror te gjere
Re: Drejt apo Gabim ose Ndoshta Tranofile - gabim,mezi pres festen Dahlia - gabim,jam pak e llastuar por jo femije Ti ke rreth shoqeror te gjere
L ladouce2005 Primus registratum 18 Dec 2006 #3,110 Re: Drejt apo Gabim ose Ndoshta gabim, te njohurish po, shoqerorin e kam te zgjedhur me kujdes /pf/images/graemlins/wink.gif ti je femije i vetem
Re: Drejt apo Gabim ose Ndoshta gabim, te njohurish po, shoqerorin e kam te zgjedhur me kujdes /pf/images/graemlins/wink.gif ti je femije i vetem
P pppppaa Primus registratum 18 Dec 2006 #3,111 Re: Drejt apo Gabim ose Ndoshta Yyyyy Cimi, Goni, Beni, Mira, Moza, Qeni... Jemi shume /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Shoqeria per ju ze vendin e dyte
Re: Drejt apo Gabim ose Ndoshta Yyyyy Cimi, Goni, Beni, Mira, Moza, Qeni... Jemi shume /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Shoqeria per ju ze vendin e dyte
L ladouce2005 Primus registratum 18 Dec 2006 #3,112 Re: Drejt apo Gabim ose Ndoshta gabim, te katertin /pf/images/graemlins/wink.gif ty te vjen inat qe une te kundershtoj /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: Drejt apo Gabim ose Ndoshta gabim, te katertin /pf/images/graemlins/wink.gif ty te vjen inat qe une te kundershtoj /pf/images/graemlins/laugh.gif
dahlia Grupi i të çmëndurve! 18 Dec 2006 #3,113 Re: Drejt apo Gabim ose Ndoshta ndoshta te parin...pse jo... shoqeria e mire eshte si buka e mire qe hahet dhe mbarohet dhe nuk ngelet me per neser...apo...
Re: Drejt apo Gabim ose Ndoshta ndoshta te parin...pse jo... shoqeria e mire eshte si buka e mire qe hahet dhe mbarohet dhe nuk ngelet me per neser...apo...
P pppppaa Primus registratum 18 Dec 2006 #3,114 Re: Drejt apo Gabim ose Ndoshta Apo-ja... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Ju dhe vetepermbajtja s'i keni punet mire se fundmi..
Re: Drejt apo Gabim ose Ndoshta Apo-ja... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Ju dhe vetepermbajtja s'i keni punet mire se fundmi..
M marina s. Forumium maestatis 18 Dec 2006 #3,115 Re: Drejt apo Gabim ose Ndoshta per mua je gabim;te tjeret kane idene e vet te shoqerise ti nuk je korrekt/e
Re: Drejt apo Gabim ose Ndoshta per mua je gabim;te tjeret kane idene e vet te shoqerise ti nuk je korrekt/e
dahlia Grupi i të çmëndurve! 18 Dec 2006 #3,116 Re: Drejt apo Gabim ose Ndoshta jo nuk jam korrekte e drejte...jam dhe e shthurur... ty te pelqen me shume çokollata se seksi...
Re: Drejt apo Gabim ose Ndoshta jo nuk jam korrekte e drejte...jam dhe e shthurur... ty te pelqen me shume çokollata se seksi...
C cacol Forumium maestatis 18 Dec 2006 #3,117 Re: Drejt apo Gabim ose Ndoshta Cokollaten nuk e ha fare. Sdq tani me pelqen qe t'ia dhjes dikujt turinjte, sepse ka arritur pas shume kohesh qe te me beje me nerva. Ti nuk je indiferent/e ndaj frikes
Re: Drejt apo Gabim ose Ndoshta Cokollaten nuk e ha fare. Sdq tani me pelqen qe t'ia dhjes dikujt turinjte, sepse ka arritur pas shume kohesh qe te me beje me nerva. Ti nuk je indiferent/e ndaj frikes
dahlia Grupi i të çmëndurve! 18 Dec 2006 #3,118 Re: Drejt apo Gabim ose Ndoshta jo nuk jam indiferente...me pelqen frika... ti kur je me nerva te skuqen floket...
Re: Drejt apo Gabim ose Ndoshta jo nuk jam indiferente...me pelqen frika... ti kur je me nerva te skuqen floket...
C cacol Forumium maestatis 18 Dec 2006 #3,119 Re: Drejt apo Gabim ose Ndoshta Jo po me skuqen leshrat pubike qe as nuk i kam... Ti ke inat nje kategori te caktuar njerezish
Re: Drejt apo Gabim ose Ndoshta Jo po me skuqen leshrat pubike qe as nuk i kam... Ti ke inat nje kategori te caktuar njerezish
L ladouce2005 Primus registratum 18 Dec 2006 #3,120 Re: Drejt apo Gabim ose Ndoshta gabim, s'kam asnje njeri inat ti pergjitheson shume, si shume te tjere ne kete forum
Re: Drejt apo Gabim ose Ndoshta gabim, s'kam asnje njeri inat ti pergjitheson shume, si shume te tjere ne kete forum