Re: Drejt apo Gabim ose Ndoshta drejt, por e kam sekret ti do doje ta dije kush eshte torrja
L ladouce2005 Primus registratum 11 Dec 2006 #2,581 Re: Drejt apo Gabim ose Ndoshta drejt, por e kam sekret ti do doje ta dije kush eshte torrja
N NikaAhmet Primus registratum 11 Dec 2006 #2,582 Re: Drejt apo Gabim ose Ndoshta gabim, nuk mora gja vesh joooooooooo. Ti do lodhesh para meje sonte
dahlia Grupi i të çmëndurve! 11 Dec 2006 #2,583 Re: Drejt apo Gabim ose Ndoshta gabim Toren e njeh gjithe Tirana...nuk kam pse lodhem ... /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif ti je duke menduar e shkruar gje tjeter per tjeter...
Re: Drejt apo Gabim ose Ndoshta gabim Toren e njeh gjithe Tirana...nuk kam pse lodhem ... /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif ti je duke menduar e shkruar gje tjeter per tjeter...
T TranofiljA Primus registratum 11 Dec 2006 #2,584 Re: Drejt apo Gabim ose Ndoshta drejte /pf/images/graemlins/laugh.gif ti e ke bezdi kur te tjeret i tregojne njerezit me gisht
Re: Drejt apo Gabim ose Ndoshta drejte /pf/images/graemlins/laugh.gif ti e ke bezdi kur te tjeret i tregojne njerezit me gisht
L ladouce2005 Primus registratum 11 Dec 2006 #2,585 Re: Drejt apo Gabim ose Ndoshta e drejte, se une jam gjithmone ne pune nderkohe qe ti je rehat para tv ti do hash makarona per darke
Re: Drejt apo Gabim ose Ndoshta e drejte, se une jam gjithmone ne pune nderkohe qe ti je rehat para tv ti do hash makarona per darke
N NikaAhmet Primus registratum 11 Dec 2006 #2,586 Re: Drejt apo Gabim ose Ndoshta drejte, me ne fund the diçka qe qendron Ti nuk me kupton asnjehere, normale.
Re: Drejt apo Gabim ose Ndoshta drejte, me ne fund the diçka qe qendron Ti nuk me kupton asnjehere, normale.
P pppppaa Primus registratum 11 Dec 2006 #2,587 Re: Drejt apo Gabim ose Ndoshta normale... /pf/images/graemlins/laugh.gif ti kerkon qe ajo te te kuptoje
Re: Drejt apo Gabim ose Ndoshta normale... /pf/images/graemlins/laugh.gif ti kerkon qe ajo te te kuptoje
T TranofiljA Primus registratum 11 Dec 2006 #2,588 Re: Drejt apo Gabim ose Ndoshta plasa /pf/images/graemlins/laugh.gif mirenjohja eshte gjeja qe vlereson me shume
Re: Drejt apo Gabim ose Ndoshta plasa /pf/images/graemlins/laugh.gif mirenjohja eshte gjeja qe vlereson me shume
N NikaAhmet Primus registratum 11 Dec 2006 #2,589 Re: Drejt apo Gabim ose Ndoshta jo, paren e vleresoj ma shume Ti je kapitaliste
T TranofiljA Primus registratum 11 Dec 2006 #2,590 Re: Drejt apo Gabim ose Ndoshta gabim ti flet para pasqyres
A antip Primus registratum 11 Dec 2006 #2,591 Re: Drejt apo Gabim ose Ndoshta gabim Ti ke kenduar kenge komuniste
N NikaAhmet Primus registratum 11 Dec 2006 #2,592 Re: Drejt apo Gabim ose Ndoshta shume gabim, une ja fus kot Drane naten! Naren dhe ju te tjeret Ti ban palle se neser zgjohesh ne 10
Re: Drejt apo Gabim ose Ndoshta shume gabim, une ja fus kot Drane naten! Naren dhe ju te tjeret Ti ban palle se neser zgjohesh ne 10
L ladouce2005 Primus registratum 11 Dec 2006 #2,593 Re: Drejt apo Gabim ose Ndoshta gabim, pasneser /pf/images/graemlins/laugh.gif ti s'ke prere thonjte /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: Drejt apo Gabim ose Ndoshta gabim, pasneser /pf/images/graemlins/laugh.gif ti s'ke prere thonjte /pf/images/graemlins/laugh.gif
dahlia Grupi i të çmëndurve! 11 Dec 2006 #2,594 Re: Drejt apo Gabim ose Ndoshta e drejte nuk i pres se i haj... ty te vjen peshtire kur te tjeret han thonjte
Re: Drejt apo Gabim ose Ndoshta e drejte nuk i pres se i haj... ty te vjen peshtire kur te tjeret han thonjte
A antip Primus registratum 11 Dec 2006 #2,595 Re: Drejt apo Gabim ose Ndoshta gabim s'ma ndi fare /pf/images/graemlins/laugh.gif ti ke qejf te ecesh naten vetem
Re: Drejt apo Gabim ose Ndoshta gabim s'ma ndi fare /pf/images/graemlins/laugh.gif ti ke qejf te ecesh naten vetem
T TranofiljA Primus registratum 11 Dec 2006 #2,596 Re: Drejt apo Gabim ose Ndoshta drejte, por kam edhe frike /pf/images/graemlins/laugh.gif ti pret nje telefonate naten e vitit te ri
Re: Drejt apo Gabim ose Ndoshta drejte, por kam edhe frike /pf/images/graemlins/laugh.gif ti pret nje telefonate naten e vitit te ri
L ladouce2005 Primus registratum 11 Dec 2006 #2,597 Re: Drejt apo Gabim ose Ndoshta gabim, do e hedh celularin qe para 24s /pf/images/graemlins/laugh.gif ti pret te te tel une per vit te ri /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: Drejt apo Gabim ose Ndoshta gabim, do e hedh celularin qe para 24s /pf/images/graemlins/laugh.gif ti pret te te tel une per vit te ri /pf/images/graemlins/laugh.gif
T TranofiljA Primus registratum 11 Dec 2006 #2,598 Re: Drejt apo Gabim ose Ndoshta du du du /pf/images/graemlins/laugh.gif drejte ti nuk do jesh ne NY per Vitin e Ri
Re: Drejt apo Gabim ose Ndoshta du du du /pf/images/graemlins/laugh.gif drejte ti nuk do jesh ne NY per Vitin e Ri
L ladouce2005 Primus registratum 11 Dec 2006 #2,599 Re: Drejt apo Gabim ose Ndoshta drejte ketu ka nje spiun /pf/images/graemlins/laugh.gif
T TranofiljA Primus registratum 11 Dec 2006 #2,600 Re: Drejt apo Gabim ose Ndoshta gabim, thjeshte nje intuite te forte /pf/images/graemlins/wink.gif une nuk kam me gje per te shtuar /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: Drejt apo Gabim ose Ndoshta gabim, thjeshte nje intuite te forte /pf/images/graemlins/wink.gif une nuk kam me gje per te shtuar /pf/images/graemlins/laugh.gif