Dr. TranofiljA

^^MIA^^

Forumium maestatis
Re: Dr. TranofiljA

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
nostalgjike/romantike dhe e pasionuar ti eee??? Vuke shume si tip... /pf/images/graemlins/shrug.gif /pf/images/graemlins/winkwink.gif

[/ QUOTE ]

Shume,dhe me e bukura eshte qe sdua te jem ndryshe edhe po te me jepej rasti, /pf/images/graemlins/winkwink.gif

ameba

Forumium maestatis

Cudi sesi dore per dore me Nostalgjike/Romantike shkon gjithmone edhe Kokefortesia...
Doc. a ka nje shpjegim llogjik per kete? /pf/images/graemlins/shrug.gif

TranofiljA

Primus registratum

Tani shpjegim llogjik nuk di te te jap une, por ndoshta nga fakti qe i kushtojne shume vemendje te kaluares, kujtimeve...ndoshta me raste dhe i perjetojne thjeshte duke i menduar, atehere i shtyn qe te mos duan te ndryshojne. Njeriut nganjehere i pelqen te jetoje ne te kaluaren, thjeshte sepse e di si perfundon, nuk ka te papritura.

ameba

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/winkwink.gif me duket se e kam pare diku nje tip te tille /pf/images/graemlins/winkwink.gif

ameba

Forumium maestatis

Mos bej pyetje qe e di qe nuk do pergjigjem /pf/images/graemlins/tonguee.gif

TranofiljA

Primus registratum

Nuk e di pse jam akoma zgjuar por nejse /pf/images/graemlins/smile.gif Po ju jap lulet qe i perkasin shenjave tuaja /pf/images/graemlins/laugh.gif Ngjyrat ndonje dite tjeter .

1. Bricjapi

hbore.jpg

2. Ujori

crocus1.jpg

3. Peshqit
Iris_EdithWolford_not2.jpg

4. Dashi

tigerlily.jpg

5. Demi
rose-5.jpg

6. Binjaket
lily_valley.jpg

7. Gaforrja

lotus.jpg

8. Luani

STANDOUT.JPG

9. Virgjeresha

bermuda_buttercup.jpg

10. Peshorja

mallow1.jpg

11. Akrepi

Amaryllis-Papillio-lg.jpg

12. Shigjetari

dandelion.jpg

true confidental

Forumium maestatis

A quhet lule kjo e shigjetarit ....se ktu e njofin vetem nga efekti qe te ben alergji /pf/images/graemlins/tonguee.gif..
nje ere e lehte e shkund te teren ..nejse dum sdum kjo na ka ra per pjese si lule shenjes /pf/images/graemlins/laugh.gif

bengu

Primus registratum

Nuk e di pse jam akoma zgjuar por nejse /pf/images/graemlins/smile.gif Po ju jap lulet qe i perkasin shenjave tuaja /pf/images/graemlins/laugh.gif Ngjyrat ndonje dite tjeter .

2. Ujori

crocus1.jpg

[/ QUOTE ]

Si e qujn ket lule?

TranofiljA

Primus registratum

Beng,onglisht i thone 'snowdrop'

Izzo, ti je me fat se farat e lules tate konsumohen shume gjithandej /pf/images/graemlins/laugh.gif

Impuls, eshte e njejta gje si kjo me poshte, por ajo qe vura m'u duk me e bukur. Sa lule e shpifme /pf/images/graemlins/laugh.gif (po nejse se jemi t'bukra vet /pf/images/graemlins/tongue.gif)
dandelion.jpg

Dolores

Primus registratum

Aman edhe akrepi kot qenka ...po shyqyr qe jam martuar me bricjap qe mund te shartohen lezetshem /pf/images/graemlins/laugh.gif

bengu

Primus registratum

Beng,onglisht i thone 'snowdrop'

[/ QUOTE ]

Nuk eshte ajo qe te ne e qujn Lulebore apo jo?!

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

ej ta dini se i kam shume inat edhe dashin edhe demin edhe peshkun se i kane lulet me te bukra se te miat /pf/images/graemlins/grin.gif
kemi te drejte te nderrojme shenje...apo na ndodh ndonje gje zonja doktoreshe?
E ça lule eshte ajo e virgjereshes?....mmmmmmm lule gamori me duket...plot lendinat me te....

TranofiljA

Primus registratum

E ça lule eshte ajo e virgjereshes?....mmmmmmm lule gamori me duket...plot lendinat me te....

[/ QUOTE ]

lulen e gomarit e kemi zon vete ne shigjetarsit...ti e ke lule te lezetshme mi...ty shume shum te ha ndonje lope a dele.... /pf/images/graemlins/grin.gif

TranofiljA

Primus registratum

ashtu posi. Neser do ju sjell ngjyrat sipas shenjave...kshu eshte kur gerrmon ne bodrum...ca nuk gjen /pf/images/graemlins/laugh.gif