Dr. TranofiljA

TranofiljA

Primus registratum
Re: Dr. TranofiljA

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Kontre normale ça pret ti t'thote llafe t'kqija per veten e vet Trano .. thuj shyqyr t'ka ra ne ty per rrisk t'jesh grup gjaku njesoj me te! /pf/images/graemlins/laugh.gif
Para se t'bi me fjet ..na nji ta kesh /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

[/ QUOTE ]

shi si bo tani, sikur i kam thon une ato per grupin B....une vetem i shkrujta per ty!!! /pf/images/graemlins/tonguee.gif Masnje thash shif mos je O dhe nuk e ke dit...megjithese dhe A-ja nuk o keq. Tipa te grupit A kam njohur nga afer dhe jane identik si i pershkrova /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

TranofiljA

Primus registratum

cilit stil shkrimi i pershtateni me shume?

Handwriting%20Samples%20nocap.jpg

TranofiljA

Primus registratum

si be bere numerimin ti? Ma thuaj me kollone dhe rresht /pf/images/graemlins/tongue.gif

Si te shkoi rruga?

cacol

Forumium maestatis

Numero nga siper poshte, tek kolona e 6-te, referred-i djathtas! Shpjegoma grafologjikisht tashti /pf/images/graemlins/laugh.gif

Asnje lloj rruge, jam ne krieqitet ende!

cacol

Forumium maestatis

Grupi im i gjakut eshte Q! ( Q faktorial /pf/images/graemlins/lol.gif ). Thuhet ndonje gje per mua ? /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

Shpresoj ta kem kap tamam mosto /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kam pershtypjen qe je tip qe e rendon lapsin kur shkruan, gje qe tregon qe ke vullnet te forte, je njeri i vendosur. Gjeresia e shkronjave tregon spontanitetin dhe kujdesshmerine tende. Je tip tek i cili mbreteron arsyeja e mendjes mbi ndjenjat. Je njeri i pasur me intuite dhe kokforte, i kenaur me vetveten dhe jeton ne harmoni.

kaq per tani /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

Grupi im i gjakut eshte Q! ( Q faktorial /pf/images/graemlins/lol.gif ). Thuhet ndonje gje per mua ? /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/lol.gif ti duhet te jesh B, nuk ka mundesi /pf/images/graemlins/laugh.gif shpirti kundershtimit /pf/images/graemlins/tongue.gif

KoDoShi

Primus registratum

[/ QUOTE ]

Lloji qe mund ti pershtatet shkrimit eshte i 10 (nr fillon nga lart-poshte)
Tani un dua te di ka lidhje me pagjumsin ai lloj shkrimi apo ngaqe une nuk di t'shkruaj akoma mire .? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Jam n'hall t'madh Dr.Trano!! /pf/images/graemlins/laugh.gif jepi zgjidhje problemit tim! /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/lol.gif

mozaiku

Primus registratum

[/ QUOTE ]
Ca jane keto zhgarravina mi?! Shkrimi im eshte i pjerret - djathtas, sistematik dhe mjaft i kuptueshem....
A duhet me skanu noj cope fletoreje ?! /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Ti Mozzz shkru si komt e pules mi /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

As un nuk e gjej shkrimin tim aty. Dhe kjo jo vetëm për faktin se mund t'i përdor të gjith shkrimet e mësipërme brenda një fjalie /pf/images/graemlins/laugh.gif.

mozaiku

Primus registratum

Ti Mozzz shkru si komt e pules mi /pf/images/graemlins/tonguee.gif

[/ QUOTE ]

E para , kush po fliste me ty?!
E dyta, pse ja fut kot?! Ke pa gjo shkrimin tim ti, apo s'rri dot pa fol negativisht per te tjeret?!
E treta, kur s'ke gjo inteligjente me thene, me mire rri me goje mbyll, ose te pakten na bej te qeshim...

Doktoreshe, merru icik me kete tipin ketu siper, se ka nevoje per shume vemendje mesa kuptoj une... /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/tipsy.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Moze, qeke gdhi me dhimje koke m'gja. Do me t'fërku içik /pf/images/graemlins/laugh.gif?

/pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

TranofiljA

Primus registratum

shi shi shejtoni, paske ardh n'vete e? I paskam pas duret flori une, nje t'ferkume dhe u bone qiqerr...dhe te mendosh qe vetem kembet me le t'boja se gudulisesh shpejt /pf/images/graemlins/laugh.gif

mozaiku

Primus registratum

Vdiqa nga fyti Kondre,:D po pergjigja me siper s'ka te beje me kete, po me ca gjera te tjera. Ka fillu tu u gerric shume e ma kishte bo per borxh edhe ne tema te tjera. Keshtu qe thashe po ja pervesh sa s'me jan ul nervat... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ika se kom 1 qerre detyra me bo e s'jam kerkund... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Moze, t'paskom njit gripin m'duket. Ene mu me dhimje fyti m'filloi ... /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

Trano, kot nuk të kena bo Dr. neve ty. Flori e shku florinit i ke durët. Le masnej buzët ... /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

Moze, ma co nje cope fletoreje mi...t'them se ca shkrujn per shkrimin tat /pf/images/graemlins/laugh.gif Ca grup gjaku ishe mi se harrova?

Kondre, shume i omel sot ti....nuk ta rris dot rrogen per ke t'ze be. /pf/images/graemlins/laugh.gif