Dr. TranofiljA

mozaiku

Primus registratum
Re: Dr. TranofiljA

shirazo, nuk morem vesh cfare shqetesimi kishe ti? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Qafa s'te paska ngri... /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Mua s'para me ndodh Trano, se i kam syte tek libri dhe kur eci /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

po mi ti, e kam vene re /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif Tani ti thuj qe nuk kane qene shkembime me vale te gjata, po shkembime ke pas...psh kur shko me porosit kafe ti, ku i mban syte /pf/images/graemlins/grin.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

ju ka qelluar ndonjehere qe syte t'ju takohen me syte e te nje panjohuri dhe te mos ju ndahen pastaj per nje kohe te gjate...pa e kuptuar /pf/images/graemlins/confused.gif

[/ QUOTE ]

... ishte faji xhamit po mblidh men'jen /pf/images/graemlins/laugh.gif !

/pf/images/graemlins/lol.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

U shtriva une nashti...

[/ QUOTE ]

Cin po pret që t'vij?

Taksirat Trane duhet me mor n'pun edhe Arcon /pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Meqe jena tek kjo tema dje lexova qe te vetmet lloje semundjesh qe inshurancat mjekesore nuk nuk mbulojne plotesisht jane semundjet mendore. Troc muhabetit, nje here qe ke ik, ke ik dhe s'ka gjo qe te ben derman !

/pf/images/graemlins/laugh.gif

cacol

Forumium maestatis

Ore, PROSTATEN e kam ne efiçence te plote une, kshq Arcon mbaje per ato problemet e zorres se trashe qe ke vete si plakush qe je /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Trano, dua te me vesh stetoskopin te gjoksi dhe te barku se me pelqen sensacioni i gudulisjes /pf/images/graemlins/laugh.gif

tranoja s'ka kohe te merret me ty tani, do me gudulisi mua edhe do me bleje nje chocolate martini /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Kij menien me kërkesat që bo se ka lloj lloj t'gudulismesh knej që s'dihet se ka nisin e marojn ke barku e ke gjoksi /pf/images/graemlins/devil.gif.

Kemi edhe zezakë të punsuar për klienta me kërkesa t'veçanta si puna jote /pf/images/graemlins/tipsy.gif

TranofiljA

Primus registratum

tranoja s'ka kohe te merret me ty tani, do me gudulisi mua edhe do me bleje nje chocolate martini /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

do shkojme ne nje vend qe i kane si t'shpise mo /pf/images/graemlins/laugh.gif s'ka me martini maker amatore /pf/images/graemlins/smile.gif

TranofiljA

Primus registratum

... ishte faji xhamit po mblidh men'jen /pf/images/graemlins/laugh.gif !

/pf/images/graemlins/lol.gif

[/ QUOTE ]

e kisha shkrujt para "xhamit" ket mi... /pf/images/graemlins/lol.gif He, ke gje per te thene per kendin e drejte??? /pf/images/graemlins/grin.gif

Te pres tek vendi, ne oren qe thame /pf/images/graemlins/smile.gif

Auuu si me duket vetja si cunak ne kohe te monizmit e po te le takim tek cepi pallatit /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Goca te vi dhe une???? Se ngela vetem ketu /pf/images/graemlins/frown.gif u melxita ...he se nuk ze shume vend une nje sedilje dua vetem ne makine /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

jemi t'varfra ne mi, nuk kena rrota hic /pf/images/graemlins/smile.gif U dhame kembeve...njona me ne maje t'takave se tjetra /pf/images/graemlins/laugh.gif

ku eshte kafja?

^^MIA^^

Forumium maestatis

DSC03172.jpg

Gje tjeter do /pf/images/graemlins/laugh.gif ofron Bunny /pf/images/graemlins/tipsy.gif

TranofiljA

Primus registratum

si qeka kjo kafja...e di me cfare shkon mire kjo...me nje t'ferkume shpatllash /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Jo cigare jo ,e kemi te ndaluar.se shef tabelen :
nosmokin.gif

/pf/images/graemlins/grin.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Trano ja ate qe doje /pf/images/graemlins/laugh.gif
massage-schools.jpg

Po merrem me ty sot se paske nevoje /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

du dur mashklli un mi, mundesisht pak te ashpra dhe me nje arome te lehte cigareje. Gjith teka jam /pf/images/graemlins/laugh.gif

N.q.s vjen njeri me probleme krevati, qeka nje park i bukur ne Korene e Jugut. Quhet "Love Land":

0,1020,671696,00.jpg

0,1020,676567,00.jpg

ka dhe ca foto t'tjera, po nuk po i vej se i bie me dale ke Erosi pastaj /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif