Dr. TranofiljA

Kordelja

Valoris scriptorum
Re: Dr. TranofiljA

Daktarreshe Drandofilljaaaaaaaaaaa, amon mi shyqyr qe i kina breçkat nga ketoja modernet /pf/images/graemlins/laugh.gif edhe jo nga ato te NPV Korça se kushedi ku do i kishim lone...mu ne mes te zyres lollllllllll /pf/images/graemlins/laugh.gif ....apo s'osht dhe ftofte tashi........ /pf/images/graemlins/laugh.gif

gjekec

Primus registratum

Ej mos na e dhisni kliniken kot tashi, ne kte spital trajtohen vetem probleme psikike jo probleme pordhash :smash:

Juir

Forumium maestatis

Me Breckat e NVP se korçet jeni rrit te gjithe,jo per gje po me punojnte tezja aty e nuk du te ma shani.Si ka mundesi se mua me kan rrojt shume,nuk e di si i paskeni shperdoru ju apo ......... /pf/images/graemlins/smile.gif

Ehhhhh zemra time nuk eshte gjenerator Dr.Tranofilja,mgjth ajo ndricon ata qe kane nevoje.

Diavolessa

Valoris scriptorum

Juir /pf/images/graemlins/smile.gif A te puth pak ke faqja /pf/images/graemlins/tongue.gif

Smakkkkkkkkkkk.

personazh

Valoris scriptorum

e dashur doktorresha! duke pa qe klinika ka gjithnji e me shume klientele, e duke pa qe nuk po qesim gjona materjale per mjekim nga dollapet tone, mendoj qe ato para qe kemi ti marrim e ti hudhim ne burse. menoj me i mor me i hudh ke bursa e re e qe do hapet se shpejti ne Tirone; kjo gje per disa arsye:
1- kena Isabellen mjeshtre ne ket sport, e qe non li mangia il cane la scopa /pf/images/graemlins/laugh.gif .
2- bursa do jete e re, e do kena mundsi me u imponu ne ket drejtim me mallin tone.
3- me bo lek!
4- me bo lek!
5- neper jurop ose usa nuk bojm dot xhap se jena si cironka he per he (eshte arsyja parardhse e pikes 2)
6-me bo lek!
....emrin e titullit ta lej ty ne dore me e gjet... Nazhi!

shoku Hirko, ai krymi mesa di une eshte krym mimmo (nga ato qe rrine ne forme statuje pra moooooo), se prej mandafshi se prej qerpici ate e di Trany se ajo e ka kap ku di une se ku.

ps: qafsh mu ca po shef ai majmuni ke avatari jot, neshje tenisi mes Plesht-Agassi dhe Pleshtsson-Hewit?

ciao issy (una)

per llapaqenin kjo: ik ere se s'te bo dermon gjo ty derr pe derri /pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Nazhuku:
[qb]
1- kena Isabellen mjeshtre ne ket sport, e qe non li mangia il cane la scopa /pf/images/graemlins/laugh.gif .

ciao issy (una)

[/qb]
Dhe jo vetem aq po kemi ty o flori qe ti prendi sangue mu ne vetull (vetull kamuflije vete talisht tashi se boll kamn msu un' /pf/images/graemlins/laugh.gif )...

Amon qe me thu ti mu ciao se ma bone mishin e dores kokrriza kokrriza !!!!

Hajt ciao se nuk me dilka qejfi nga kjo salutja jot sot !!!

ps. amon se e kom fiksim kte infermierin - i shpejte, i drejte, i ndershem (nuk la age pa dizinfektu /pf/images/graemlins/laugh.gif ) punembaruar, punen ta merr ka dora ... Ca me thon mo ... !!!!

/pf/images/graemlins/wink.gif

ciao yll !!!

Isabelle

Valoris scriptorum

[qb]

ciao issy (una)

[/qb]
Dhe jo vetem aq po kemi ty o flori qe ti prendi sangue mu ne vetull (vetull kamuflije vete talisht tashi se boll kamn msu un' /pf/images/graemlins/laugh.gif )...

Amon qe me thu ti mu ciao se ma bone mishin e dores kokrriza kokrriza !!!!

Hajt ciao se nuk me dilka qejfi nga kjo salutja jot sot !!!

ps. amon se e kom fiksim kte infermierin - i shpejte, i drejte, i ndershem (nuk la age pa dizinfektu /pf/images/graemlins/laugh.gif ) punembaruar, punen ta merr ka dora ... Ca me thon mo ... !!!!

ciao yll !!!

TranofiljA

Primus registratum

..thone qe nga eksitimi...fillojne perseriten gjonat /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nazhuko...nordhsha un per trunin tat mo. Duke konsideruar kohen e madhe qe harxhoni duke me ndihmuar...do ishte nje kenaqesi dhe nder qe te jeni JU dhe ISABELLE ata qe te ndermarrin kete idene e burses....emrin gjejani vete

Kam shume shume BESIM tek ju.

Ika tani se kam i seminar i quajtur "Psikologjia e Femres" :confused:

Mbani pak rregull ne klinike.

Dr. TrannY

Isabelle

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga TranofiljA:
[qb] ..thone qe nga eksitimi...fillojne perseriten gjonat /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dr. TrannY [/qb]
... i bika kshu domethene -
-perseritja mema e dijes, eksitimi shty nonen dhe ja ku u ftillu DIJA !!!

/pf/images/graemlins/laugh.gif

ps. qumesht kam pi ne mjes ju betohem !!!

personazh

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Isabelle:
... Ca me thon mo ... !!!!

ciao yll !!! [/QB]
aty te ylli leje se e thu/shkru si kolege model /pf/images/graemlins/laugh.gif ...

vetlla=sopraçilja

tranny mos u boj si modeste tu na lon ne t'gjith hallet e ksaj shoqerie aksjonere (tashme!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif ), e di qe te vlo deshira me i von emrin ksaj aventure te re /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEA

Forumium maestatis

o kojshio e me mo se na flliqe lagjen .... je ca ne studio te doktoreshes. hajt kerko noi kur qe te boj efekt qe mos te editojn mo .

llapaqeni

Primus registratum

ema te ront noi telebingo kokes jarebi ca thash mi goc ca thash une jam me i urti me i miri ktu...amon mi si me je bo me keq se burri nones e baba i vellezerve te mi :tipsy: /pf/images/graemlins/tongue.gif :tipsy:

kojshie amon re sa te egjer keta ketu

TEA

Forumium maestatis

o kojshio thuj doktoreshes mer cuno ca t'bosh....

nejse ti munohu iher qe ti thush keto llafe per gocat qe t'bin qaf se mase nuk te editojn mo /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebivogel

Forumium maestatis

ok... i wanted to talk to the hiring manager here ... du me punu me i llaf ... and i was wondering if there is any position available ... nuk du te punoj full-time vetem part-time ... rrogen e du te mire ene te mos punoj shume !!! pozicionin du me e gjet vet po jam ne kerkim e siper... po qejfi ma ka me na i zyre mo ... ene nje hall tjeter i CANT work WEEKENDS!!! ... masnej ne summer time i might want to start full time se na maro shkolla ... me jepni reply please !!! jam shume e gezuar nese me fusni ne stafin tuj' !!! fanks eve pufje BeBi /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

e dashur beba, mbi te gjitha do desha te dija nese pufjet i fillon nga poshte-lart apo lart-poshte. mund te duket i çik e çuditshme si gjo, po per mua eshte qamet e rendesishme...jam i fundit tek shkalla e kualifikimit mjeksor te kjo klinike:D

rradhet po shtohen!

Isabelle

Valoris scriptorum

[qb] e dashur beba, mbi te gjitha do desha te dija nese pufjet i fillon nga poshte-lart apo lart-poshte. mund te duket i çik e çuditshme si gjo, po per mua eshte qamet e rendesishme...jam i fundit tek shkalla e kualifikimit mjeksor te kjo klinike:D

rradhet po shtohen! [/qb]
Jo goca huj puth model kryq !!!!

Cuno te fus ne kurs gjylponash une ty qe te mos shkoj mo men'ja skic /pf/images/graemlins/laugh.gif !!! Dashke me na e bo kliniken han /pf/images/graemlins/laugh.gif !!!
Masanej rri amon se do thon' qe i paragjykojm' aplikusit nga cilesia dhe eksperienca e puthjeve kryq !!!!

TranofiljA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga BeBa:
[qb] ok... i wanted to talk to the hiring manager here ... du me punu me i llaf ... and i was wondering if there is any position available ... nuk du te punoj full-time vetem part-time ... rrogen e du te mire ene te mos punoj shume !!! pozicionin du me e gjet vet po jam ne kerkim e siper... po qejfi ma ka me na i zyre mo ... ene nje hall tjeter i CANT work WEEKENDS!!! ... masnej ne summer time i might want to start full time se na maro shkolla ... me jepni reply please !!! jam shume e gezuar nese me fusni ne stafin tuj' !!! fanks eve pufje BeBi /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
To the interested aplicant:

Ne kliniken tone jemi gjithmone ne kerkim te anetareve te ri te staffit. FYI though:

1. Puno si te dush mi, part time, full time...seasonal..si ta kesh ti. Rendesi ka qe ti te jesh e lumtur.
2. Ne lidhje me vendin e punes...zgjidhe vete mi goc..vec mos harro se daktarresha jom vete. Rendesi ka qe ti te jesh e lumtur.
3. Ne asnje menyre nuk je e detyrume me punu ne weekends. Ajo eshte per qef, hobby si i thone. Se si thu ti mi Beba, rendesi ka qe ti te jesh e lumtur.
4. Je ti e lumtur te futesh ne kolektivin tone...por jemi ne me te lumtur qe do kemi nje kolege qe mund te jete me e afte per tu marre me probleme te BeBave /pf/images/graemlins/laugh.gif

..dhe 5. Me keqardhje ju njoftojme qe ketu nuk ka rroge te mire, as te keqe...se nuk ka rroge FARE!

Dr. TranofiljA

gjekec

Primus registratum

Qe te mos keqkuptohemi rroge nuk mund te kete por ka bonuse te ndryshme. Psh you get to bring a Bebi home at the end of each week, 2 at the end of the month and howmanywhicheverwayyouwant on christmass :thumbsup: /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif