Dr. TranofiljA

TranofiljA

Primus registratum
Re: Dr. TranofiljA

Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb] Doktoreshe, po m'dhemin syt, a t'shof i cik qe t'me sherohen e?

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
..me shif re m'shif...po ket here HAPI syte /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Dr Drandofilljaaaaaaaaaaaaa jom smut, ama shumeeeeeeeee smut :eek: :confused: /pf/images/graemlins/tongue.gif

TranofiljA

Primus registratum

Nga shenjat duket se sa paske dal nga nje sherr i modh miiiii

:eek: - syri i djathte te qeka fry fort mo. Po i vejm i cop aklli

:confused: - Vetulla majt te paska bo vertikalin. Do ti shkullim ato qe ke dhe po i them Isabelles te te ri-vizatoje vetullen.

/pf/images/graemlins/tongue.gif -..po llapa pse te paska ngel jashte mi, apo e kafshove padashje? E kuqe fort qeka..mos ke temperature.. Per ket me duhet Nazhuku qe te ta mledhi gjuhen dhe te ta fusi prap ne goje.

..dhe mos u fut ne sherre mo se le nom!!! /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Do nje gote vere while you wait?

Dr. Tranofilja
gif_palacero86.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Dr Drandofilljaaaaaaaaaaa ju paskeni edhe vale telepatike :eek:

Ne fakt, ne fakt per me qene i sunqerte me juve pasi ushqej nji rruspekt te nalte une "vodha" ka dollapi juj boje roze nji shishe Chateau la casenove del 1999 tekuqe dhe ka frigorigeri juj jeshil i cope gjathe "brie" dhe jom tu bo kokrren e qejfit me i cinare m'dore.....a thu jom smut ka ndorgjegjjaaaaaaaaaa njollosme :eek: :confused: /pf/images/graemlins/blush.gif

I

insane

Guest

doktoresh. mflihet gjume po krevati eshte i ftohte.
si i behet?

TranofiljA

Primus registratum

..shko futi i dush me uje te nxehte...dhe pa u vesh hic fluturo nga banjo e n'krevat..dhe nuk do ndish gjo hic /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dr. TranofiljA

Darien

Primus registratum

Dr. Tranofilja,

Fadil Hasa e ka pas zgjidh ndryshe kët problemin e insane. I ka pas gjet nuse atij që kishte ftoft. Mu m'pëlqen më shumë ajo metoda e Fadilit. Besoj se edhe insane e preferon. Si bëhet që t'ju vejmë me i mendje ty dhe Fadilin?

I

insane

Guest

Fillimisht postuar nga Darien:
[qb] Dr. Tranofilja,

Fadil Hasa e ka pas zgjidh ndryshe kët problemin e insane. I ka pas gjet nuse atij që kishte ftoft. Mu m'pëlqen më shumë ajo metoda e Fadilit. Besoj se edhe insane e preferon. Si bëhet që t'ju vejmë me i mendje ty dhe Fadilin? [/qb]
vallaj si ide so e keqe, po sma ka qejfi per nuse.
ndonje gje e mesme behet?
dmth i dush me njonen ene te dal nga dushi ne krevat tgjej 1 tjeter , qe eshte gati duke me ngrof?

(lol dream son dream!!!)

/me degjon tatu - all the things she said!!!

gjekec

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TranofiljA:
[qb] ..shko futi i dush me uje te nxehte...dhe pa u vesh hic fluturo nga banjo e n'krevat..dhe nuk do ndish gjo hic /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dr. TranofiljA [/qb]
pergjigje e vjedhur, e kisha menduar 2 sec at least para teje. Akoma ne pune ju te bostanve

TranofiljA

Primus registratum

..dmth duhet te le "profesionin" dhe te kthehem ne agjensi Krevat Ngrofsa ??? /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Meqe me keni kap pak si pa pergatitur ne lidhje me kete problem..sa per tani INSANE po te jap Isabellen.

Darien..faleminderit per idene.

Dr. TranofiljA

gjekec

Primus registratum

that's a nice way to put it /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

S'kam lek, apo s'quhet problem mendor ky /pf/images/graemlins/laugh.gif :mad: :eek:

I

insane

Guest

[qb] ..dmth duhet te le "profesionin" dhe te kthehem ne agjensi Krevat Ngrofsa ??? /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Meqe me keni kap pak si pa pergatitur ne lidhje me kete problem..sa per tani INSANE po te jap Isabellen.

Darien..faleminderit per idene.

Dr. TranofiljA [/qb]
/me hidhet pupthi nga gezimi..

isabelle..hau suit sach a nejm
/pf/images/graemlins/tongue.gif

I

insane

Guest

ahahhahha
jam shume kurioz...te lutem kur do ma tregosh?

gjekec

Primus registratum

she's got a phat last name yo! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

[qb] ..dmth duhet te le "profesionin" dhe te kthehem ne agjensi Krevat Ngrofsa ??? /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dr. TranofiljA [/qb]
po e bone ket gjo, do m'detyrosh me majt dyshek uji , te ngrime, dite e note /pf/images/graemlins/laugh.gif

ps: une me llapaqenin nuk merrem, osht me i modh se une me trup e pale e shfrytzo ket avantazh te dhurum nga natyra /pf/images/graemlins/smile.gif

bebi

Primus registratum

doktoresh, jam e semure, me dhemb ketu, e me dhemb aty.

t'marrsha t'keqen m'ban derman, se marova.

TranofiljA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga hajduti hurmave:
[qb] po e bone ket gjo, do m'detyrosh me majt dyshek uji , te ngrime, dite e note /pf/images/graemlins/laugh.gif
[/qb]
..ti mos rri n'merak hic..se pa krevat nuk te lej un ty...me vete do t'mor ku t'shkoj /pf/images/graemlins/laugh.gif