Dr. TranofiljA

personazh

Valoris scriptorum
Re: Dr. TranofiljA

mbeshtetur ne krah te djathe me jastikun hedhur siper kokes e njonin nga jorganet ne toke. /pf/images/graemlins/laugh.gif

po venos robi nai here me staku prizen se laj thaj nje te bekuar kemi. edhe frigoriferi qe s'meno hiç here pas here do pastru se e ze akulli me shtresa shtresa.

Kordelja

Valoris scriptorum

Nazho, te qafsha, hala s'ke morr vesh ca ke shkrujt, megjithese nga pershkrimi e mora vesh qe s'ka se si... /pf/images/graemlins/laugh.gif

O Nazhoooooooooooooooo lexo mire ca ke shkrujt e ca ke dash me thone edhe leni kto gjona per popllin e varfen qe ka 6 ore n'pune /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:

personazh

Valoris scriptorum

kur thash une qe m'ka hik truni, fillove tu bo pytje egzistencjale ti: jopo si u gdhive, jopo si je.

na tashi perkthe ça kam shkrujt /pf/images/graemlins/smile.gif

personazh

Valoris scriptorum

ps: trany mas nja 3 oresh te tjera pergatit nji ene tjeter se edhe Kordelja asaj rruge eshte

Kordelja

Valoris scriptorum

kjo eshte pytje tashi:
Trany a te gjendet ndonje ene bosh se kam venos me "heq turnin" per ca kohe nga funksjonimi se po m'jep probleme?
edhe po mos jete sterile nuk ka problem.

Mire me Nazho, meqe ma paske bo gati ene mu gaveten sterile per turnin tim , une po te citoj dhe le te gjykoje dynjoja masnej se kush osht rast klinik ..... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shnet /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.s.Daktarreshe Drandofilljaaaaaaaaaaaaaa /pf/images/graemlins/laugh.gif :eek:

Kordelja

Valoris scriptorum

O Laraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa /pf/images/graemlins/laugh.gif

edhe ti s'qeke gdhi mire lale.... kocke ke thone = kotke ke dash me thone eeeeeeeeeeeee /pf/images/graemlins/laugh.gif

PrInCiPiEl

Primus registratum

Doktoreshë :

M' ka marr malli për me vallzu
me i valle nga Shqypnia e mesme !

/pf/images/graemlins/wink.gif

Goca

Primus registratum

Kam gjet " BELANE".

Puna osht ku ta coj, ku ta mcef , si ta zhduk?!

Doko, pa penicilina kuren e lal.... /pf/images/graemlins/wink.gif

llapaqeni

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[QB] se kam venos me "heq turnin" per ca kohe nga funksjonimi se po m'jep probleme?

vallai mire do boshe kordele se nuk ka me rehatllik pa tru ne koke...ja me ke mu per shembull me rehat nuk ka

llapaqeni

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PrInCiPiEl:
[QB] Doktoreshë :

M' ka marr malli për me vallzu
me i valle nga Shqypnia e mesme !

po dseshe me kercy noi valle ec me dajen tat se kom 1 dasem anej ka elbasoni.te garaqntoj qe sa pare te kesh ne xhep i le te gjitha se ahengu eshte per qefffffffffff

TranofiljA

Primus registratum

Ueeeee....sa e gzume jom un...si me pas ardh furnizimi i gjelave t'detit /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Qeka mush klinika PLOT. Nuk di ka me ja fillu.

Shume probleme keni ju re....po kam fillu me vu re nje gje. Sa me shume vini ktu, aq me shume "semundje" ju dalin ne siperfaqe!!! Tu menu si me ju sheru juve...m'duket se i kom dhe un kto probleme.

PrincipiEl:
Ajo puna e valleve Shqiptare rregullohet lehte fare lal. Shume shume mund te te shkojne nje bilete avioni. Nga shkurti do kete nje shfaqje ne NY.
Ne lidhje me te qenit TIMID, eshte dicka qe kalon me kohe. Zakonisht kur vjen pranvera njerezit marrin dhe me shume guxim..se i ngrof dielli me shume duket /pf/images/graemlins/laugh.gif

Danae:
Fiksimet ëë...nga eksperienca menyra e vetme qe te kurosh fiksimet eshte qe mundesisht te zhvillosh sa me shume...qe te zevendesojne njera-tjetre...dhe normalisht nuk mund te quhen me fiksime /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nazhuku
Nigjo, un bashkohem me ty ne lidhje me stakimin e trunit, dhe ene kena plot po AMON mos e hiq tani se me duhesh. Mo m'le n'balte...se ti e di si eshte Isabelle...ajo mire qe ma men rrugen si me ardh ktu. Qe kur ka fillu pune, perdite vite me policin perdore... :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Lara
..ajo puna kockes nuk duket si gje e mire, por dhe mund te jete ankth POZITIV. Futi ca vere se ndoshta e "shkrin" kocken.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Penelat..
Ku e gjete BELANE mi u bofsh lomsh? Apo t'ka gjet BELAJA ty...ne ti s'e ke mor vesh hic? Nigjo, sido qe te jete un them futi nje t'adoptume ne pastaj e ke pjese t'familjes....bohet gje normale.

Nazhuko..tasin ta lashe ke dollapi, sirtari i peste djathtas...ai qe i eshte prish doreza! Per punen e t'sterilizumes...pyt Issyn

Dr. TranofiljA

PrInCiPiEl

Primus registratum

TranofiljA
Shkruajtur më 20. Janar 2003 19:59
PrincipiEl:
Ajo puna e valleve Shqiptare rregullohet lehte fare lal. Shume shume mund te
te shkojne nje bilete avioni. Nga shkurti do kete nje shfaqje ne NY.
Ne lidhje me te qenit TIMID, eshte dicka qe kalon me kohe. Zakonisht kur vjen
pranvera njerezit marrin dhe me shume guxim..se i ngrof dielli me shume duket /pf/images/graemlins/laugh.gif
Doktoreshe faliminderit /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/smile.gif
Ta kthefsha me t' mire /pf/images/graemlins/wink.gif

PS. Mbase andej nga Marsi do te dukemi ne koncertin me valle /pf/images/graemlins/smile.gif

^mary^

Primus registratum

Si e pa pun qe jom a me punesoni ke kjo klinika juj re ?
Une po rri e ju zhvesh klientat para se me i vizatu Tranny .... ho re si thoni ?
Amon se jom ne hall ....

thanx in advance !
Una /pf/images/graemlins/tongue.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Mary:
[qb] Si e pa pun qe jom a me punesoni ke kjo klinika juj re ?
Une po rri e ju zhvesh klientat para se me i vizatu Tranny .... ho re si thoni ?
Amon se jom ne hall ....

thanx in advance !
Una /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Goce se shef ti rradhen te dera per at ' pozicion !!!! Dashka kjo !!!!

/pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

Mary...po me i vesh pranon...se te zhveshmen e kan t'sigurume /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Tranofile isha shnosh e mire me dhe diagnoz!
U semura me dhe po ate diagnoz! M'ka ba keq e po m'dhemb zemna /pf/images/graemlins/frown.gif

Hajde daktorreshe hajde ! /pf/images/graemlins/tongue.gif

Tash kerkojme daktorra se daktorreshat s'po bankan punen e mire /pf/images/graemlins/laugh.gif

Danae

Primus registratum

kjo eshte serioze fare,madje gjeja per te cilen merakosem me shume po nuk gjej derman.
Shopping,nuk e kam idene e vleres se parave,kur i shpenzoj pastaj rri e pyes ku i shpenzova,ves i poshter shume,si hiqet???
dmth si mund te fitoj imunitet nga te shpenzuarit per gjera qe nuk me hyjne ne pune??

tirana

Primus registratum

Smunllik i perhap qamet ky i yti Danae.. M'gja se ska sherim lal, pranej veje shpirtin ne paqe dhe shpenzo se po nuk doli gjo ka xhepi, nuk hy gjo e re... ligj natyre /pf/images/graemlins/laugh.gif Un kshu e menoj lale.. Bo vaki gjen noi recet qe ja bo dermonin nise dhe knej se sevap ke me bo.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

ULTIMATUM

Mr. Majmuni...po vazhdove kshu...do te te marr me ZOR ne stafin tone!!!!
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dr. TranofiljA