DR. PHIL'S PERSONALITY TEST

ana karenina

Primus registratum
Re: DR. PHIL'S PERSONALITY TEST

31 TO 40 POINTS: Others see you as sensible, cautious, careful & practical. They see you as clever, gifted, or talented, but modest. Not a person who makes friends too quickly or easily, but someone who's extremely loyal to friends you do make and who expect the same loyalty in return. Those who really get to know you realize it takes a lot to shake your trust In your friends, but equally that it takes you a long time to get over if that trust is ever broken.

/pf/images/graemlins/laugh.gif

random

Primus registratum

e praaaaa e kur u bot trecereku juj ktu t'gjith llokum? ..mos m'boni t'ju kap nji nga nji perveshi juve qe duhet t'jeni ke 20 ose ke 60 (e dini vet kush jeni -- ju ktu siper /pf/images/graemlins/laugh.gif) t'ju diskretitoj publikisht!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

teab

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Aman se me zor i mblodha 52 pike te qelbta...

/pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Guri, edhe une 52 fiks si ti! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Anana

Primus registratum

ku jeton ti me? Se ke pare scary movie 4?

Testi s'ma mbush syrin vec. E bera una dhe me doli shume mire per te qene i vertete:)

ados

Primus registratum

Me mua e keni zonja Yllka shembullore..
scary movie 4n ????
scary movie my ass /pf/images/graemlins/laugh.gif

ODISEA

Primus registratum

I haven't seen this last one yet and i hope i never will...
I don't wanna have nightmares /pf/images/graemlins/laugh.gif

Yllka, si ti mendoj dhe une per testin, por cuditerisht, rezultati me pershtatej /pf/images/graemlins/laugh.gif

Oh, i got 50 points /pf/images/graemlins/grin.gif

Vals

Primus registratum

Pu pu sa outgoing qekemi si forum. Per ca pergjigje jam me dy mendje, varet nga momenti. Keshtu qe e bera dy here dhe me doli range 48-62. Mire se me 48 ja dal, po kush ma del ne ditet kur jam me 62? Pastaj, si ta marr vesh in advance qe te lajmeroj njerezit rreth e rrotul se sot kam diten e 62shit per shembull?

Anana

Primus registratum

Me ty e kam zoti Ados:). Mua sa s'me rane dhembet tu qesh te ai filmi, uf sa pjese funny qe kishte...hahaha

Sa ia beke qefin vetes ti Ilia:) I got 41 /pf/images/graemlins/grin.gif

Anana

Primus registratum

Pu pu sa outgoing qekemi si forum. Per ca pergjigje jam me dy mendje, varet nga momenti. Keshtu qe e bera dy here dhe me doli range 48-62. Mire se me 48 ja dal, po kush ma del ne ditet kur jam me 62? Pastaj, si ta marr vesh in advance qe te lajmeroj njerezit rreth e rrotul se sot kam diten e 62shit per shembull?

[/ QUOTE ]

Vals, don't worry, may be just PMS:). Good excuse:D

true confidental

Forumium maestatis

Yllka na lej te genjejme pak veten ...lol, today is Mondey /pf/images/graemlins/laugh.gif u re too sober to lie yourself

Une isha ke 44 me piket..them se me pershtatet

Anana

Primus registratum

I don't want to be sober anymore... /pf/images/graemlins/cry.gif

Ramses

Forumium praecox

39...Po gjene mire me ndihmoi nje shoku tim ti perktheja se kshu anglisht as e kisha marre mundimin...I lezetshem se pothuajse ashtu eshte po vetem qe jam modest nuk e gjeti:p:p:p

ameba

Forumium maestatis

I don't want to be sober anymore... /pf/images/graemlins/cry.gif

[/ QUOTE ]

Pi mi Yllke ... Kush ta ndalon, dhe pastaj mund te thuash me ze te larte: "I don't give a Fishkëllime about Dr. Phil" /pf/images/graemlins/laugh.gif

Anana

Primus registratum

Mos fol keq per Dr Phill ti more se te ben namin Oprah:) edhe te gjitha shtepiaket amerikane:)

teab

Primus registratum

Mua DR.Phil-i mi ben nervat kacurrel..megjithate ket testin e bera /pf/images/graemlins/laugh.gif

ameba

Forumium maestatis

Who gives a Fishkëllimë about them /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif