Dorehiqet Strakosha...

Guest
Re: Dorehiqet Strakosha...

Fillimisht postuar nga S6T6N6:
[qb] me qe ra dhe fjala, e ka dhon me verte :wave: [/qb]
Eshte e vertete por jo qe ka dhene dorheqje (mos lexo gazetat) por e ka kuptuar shume mire qe Brigel nuk do ta aktivizonte me, dhe ka deklaruar qe te te largohej perfundimisht nga Kombetarja.
Por nuk eshte larguar perfundimisht se Stafi drejtues i Kombetares i ka kerkuar te qendroje ne stolin rezerve ne rast demtimi te ndonje portieri dhe Strakosha ke pranuar.

Boby

Primus registratum

Dorehiqet Strakosha.....kjo po qe eshte shqip /pf/images/graemlins/laugh.gif

Per mendimin tim Strakosha e ka moshen per tu terhequr dhe tu lere hapesire portiereve te rinj per tu aktivizuar me kombetaren.Qe nje portier si ai te zere vendin ne pankine mua sme duket shume e pelqyeshme.Eshte nje lojtar qe do mbahet mend ne historine e futbollit tone dhe pankina ndoshta do ja "ulte" pak vlerat.

S6T6N6

Forumium maestatis

mire qe do lujm pa strakoshen por me sa duket do lujm dhe pa asnje tifoz shqiptar ne fushat e blerta. dje uefa denoi federaten tone me gjobe pasi sipas saj publiku shqiptar ka treguar veprime vandalizmi ne ndeshjen kunder ukraines. pervec te tjerash ne dy ndeshjet e ardhshme (pra kunder greqise dhe turqise) nuk do te kete tifozeri shqiptare...

me duket shume i habitshem ky denim pasi une asistova ne stadium ndeshjen e fundit te kombetares dhe nuk pashe asnje gjest vandalizmi. mendoj se ky eshte vetenm nje plan grek :confused:

Boby

Primus registratum

Jo ne ndeshjet jashte me Greqine e Turqine,por ne dy ndeshjet e ardhshme brenda,kundra Kazakistanit dhe Gjeorgjise do luajme pa tifoze.Shkallet e stadiumit bosh si ndeshjet e As Romes.Dhe kta tanet pa tifoza veshtire se bejne gje.
Po mire ja bejne tifozave tane se lane nam.Une isha ne Gjeneve ne ndeshjen kundra Zvicres dhe kam regjistruar ne kamera shishe dhe shapka nga ato te comve ne fushe /pf/images/graemlins/laugh.gif

Na rroft flamuri gjigand

Guest

Nuk eshte vendosur akoma perfundimisht nje vendim i tille, pergjigjja e sakte jepet sot mbasdite spresojme te mos denohemi me shume se nje ndeshje.