Tironsi_NY
Primus registratum
Re: Dopio pesonaliteti ne AF
sa i thell u bo diskutimi ktu
sa i thell u bo diskutimi ktu
Te thella jane si puset e naftes,sa me shume qe te germosh me shume do fitosh /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol:Fillimisht postuar nga Tironsi_NY:
[qb]
paskan qen te thella punet ne AF, un jam i ri ktu se kisha iden qe ishin kaq te nderlikum muhabetet ktu. [/qb]
Zog pse sme tregon se ku me re cekani meqe e ke kuptuar(se une skam ndonje cekan qe ti bie /pf/images/graemlins/laugh.gif )dhe sa per te ditur nqs kam shkrojtur dicka qe kam vene re ketu besoj se nuk ka asgje te keqe.Tjeter ,ty dhe kujdo tjeter qe i djek le ta mbaje.Mos mendon se me keto ''filozofite'' e tua qe shkruan do na besh te nerojme menyre te menduari apo te nderojme karakterin apo do te hiqesh se vetem ti ti te shkruash dhe te mendosh.Te lutem mjaft se kur lexoj ''filozofite'' e tua apo te ndonje tjeteri behem pishman qe futem ketu ne AF.Fillimisht postuar nga zog:
[qb] tola me duket se vetem une e di se ku te rreh çekani.
m'thuj ty vete as te ka shku kurre mendja si ti krijosh syrpriza te kendeshme dikujt per te cilin te rri mendja. po karnavalet e venedikut (venecias) a te ka shku mendja pse behen, pse njerezit qe tashme njihen vallzojne me maska.
per te njejtin qellim edhe ai ose ata personat per te cilet ti dyshon, e luajn ate rol. them ta provosh dhe vete ndonjehere, me beso, do te t'jape kenaqsira te paprovuara.
ps; blendo ça vepre osht albforumi mer mik se po na habit. qe neser po ta vej ne linje nje te tille, apo dyshon. o lal forume te tille ka me mijera neper net, e shpikesat e tyre si njeh njeri, jane po aq anonime sa une e ti.
a di kush eshte vepra me e madhe KETU, te rrish 24/24 i konektum e te kesh dhe me honger e me pi me bollik pa e rrujt hiç se te duhet me punu.
ne forumi eshte SHPIK (jo nga shqiptaret) vetem per LLOGJE kavaje, apo ty te duket se po ben shkence ketu.
dhe ne fund neqofte se doni qe njerezia te shprehen me lirshem e per nje kohe me te gjate, hiqeni llogaritesin e postime, bejeni per te gjithe te padukshem. keshtu kane vepruar ca burra te mençem ne nje forum informatik francez te cilin e frekuentoj. [/qb]
JoeFillimisht postuar nga Joe Somebody:
[qb] Por pikesepari ka nisur nga krijuesit dhe moderatoret e ketij forumi.
Te cilet jam me se i sigurte se kane nga 7 ,8 apo edhe me teper profile te regjistruara ne AF,gjoja si individe te ndryshem, biles disa prej tyre mos u habisni aspak ne qofte se e merrni vesh qe gjer me tani jane regjistruar ne AF me 20 apo 30 profile nen pseudonime te ndryshme.(Mos harrononi se pervec kalimit te kohes se lire keta njerez mund te kene edhe ndonje hall apo nevoje)
Kur po hyja ne forum pashe se sapo kishte mberritur edhe anetari me numer 9026 nuk me kujtohet pseudonimi dhe nuk ka shume rendesi se shanset jane qe eshte shtuar vetem nje numer se individi qe identifikohet me te ka qene ne AF edhe kushedi me sa pseudonime te tjera.
A eshte e besueshme se 9000 shqiptare jane kycur ne AF ?
Mendja ime me thote se 9000 shqiptare nuk behet numri i gjithe atyre shqiptareve qe vendosin gishtat mbi tastieren e kompjuterit ne te gjithe boten gjate nje muaji pa le me ky numer shqiptaresh te antaresohet ne AF.
Gjithsesi me duhet te pranoj se ne AF kam lexuar karaktere qe eshte kenaqesi ti lexosh dhe te shkembesh biseda me ta po ashtu kam shpenzuar edhe nje pjese te kohes se lire arsye keto qe akoma me bejne ta frekuentoj AF .
Do te degjohemi perseri ! [/qb]