Do te donit te ishit udhetare te nje udhetimi "pa fund"

Le_Routard

Forumium maestatis
Re: Do te donit te ishit udhetare te nje udhetimi "pa fund"

Ore se tema eshte teper filozofike dhe duhet diskutuar serjozisht. Kush do me hyp n'tren e kush nuk do.
/pf/images/graemlins/laugh.gif
Ti Unicorn kot e ke se nuk me heq qafe kaq kollaj mu, une piknikun e boj ne toke e jo n'qill. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ps. Lara kom per te cu i t'puthme ne i te perqafume indirekte qy sot n'drek, pa t'hik hala ngjyra cukullat. /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

Po mir, kushtet s'na i keni kallxu.
Psh, sa jetojme? Se n'hapsin kshtu duhet me na u shtu jeta se mbushim mushknit me ajer. /pf/images/graemlins/blush.gif
Alkoli lejohet? :rolleyes: Cingarja? :rolleyes: A ka restorante aty, bars, kinema? :rolleyes:
Mbi te gjitha, lejohet te marrim me vete ke duam ? :rolleyes:

He, na kallxoni, qe t'mendohena :cool:

Uhh, se harrova, a ban me e zgjedh edhe kojshin vete, (dmth kojshin e kabines) se mos po na takon ndoj biramel qe rrin mbas deret /pf/images/graemlins/laugh.gif

erdha-edhe-une

Primus registratum

....e kam pare nje film se si pershkruhej jeta e tokesoreve ne nje jete pas shkaterimit te tokes!...
....si privilegj para vdekjes e kishin shikim ne nje kohe prej nje ore ne nje ekran se si dukej gjelberimi ne toke ,bregdeti ,lulet me nje fjale -jeta ne toke...
Prandaj ..JO nuk do te doja te jeme fare aty...me pelqen TOKA!

RAUL

Primus registratum

a ka njreri te ma perkthej se c'far don me then ky/kjo se une nuk morra vesh asgje. :confused:

bebi

Primus registratum

mu njeni m'ka pas than se don me m'cu n'qill t'7.
M'duket se per ket udhtimin e paska pas fjalen /pf/images/graemlins/laugh.gif

S6T6N6

Forumium maestatis

Per sa kohe nuk jemi te vdekur, jemi te gjalle. Per sa kohe jemi te gjalle, jemi udhetare.

susana

Primus registratum

udhetare jemi, vetem se udhetimi yne e ka gjithmone nje fund!! jemi te sigurt qe ai treni yne do te ndalet pergjithmone tek nje stacion. madje me duket sikur kjo eshte e vetmja gje ne jete qe jemi 100% te sigurte. E TRISHTUSHME APO JO? /pf/images/graemlins/frown.gif ME FALNI NESE DOLA NGA TEMA!!!! :wave:

S6T6N6

Forumium maestatis

Udhetimi yne eshte i pafund, sepse kur vjen fundi ti nuk je, nuk ndjen, nuk ekziston... por per sa kohe je, ne gjithesine e jetes tende je patjeter nje udhetar i mirefillte.

mostro

Putraku

pse mer dashamires ky qe po bajm a nuk ju duket udhetim pa fund? /pf/images/graemlins/frown.gif

bebi

Primus registratum

putre kap cingaret e ec hypim n'tren

ladouce2005

Primus registratum

po sjell nje shishe vere e po ju ndjek dhe une Swan

epiphany

Primus registratum

mendoj qe instikti i jetes eshte shume i forte per te mos hipur ne ate tren...