po po me nder me thane e ka ID :P
scadarsko Locus omnem 22 Aug 2013 #288 askund se kudo kam shku....pervec se n shkoder kur t kthehem me jetu
dr love Locus omnem 22 Aug 2013 #291 Hektor12 said: Une ne mal dhe te kish njac2 metra bore Click to expand... Sa mka marr malli per bore..do doja te rreshkisja me saj.a i man mem?
Hektor12 said: Une ne mal dhe te kish njac2 metra bore Click to expand... Sa mka marr malli per bore..do doja te rreshkisja me saj.a i man mem?
Hektor12 Locus omnem 22 Aug 2013 #292 Si jo ehhh edhe mua shume u bene shume kohe do doja ta nuhasja boren
dr love Locus omnem 22 Aug 2013 #293 Ne e merrnim ne dore e hanim..do doja te isha edhe nje here femi
dr love Locus omnem 22 Aug 2013 #295 Do doja te isha ne tetvjecare tani e te rreshqisnim te 6katshi rrjesht me ato atletet me gom te forte ..kapeshim si tren e rreshqisnim ..cme kujtove.
Do doja te isha ne tetvjecare tani e te rreshqisnim te 6katshi rrjesht me ato atletet me gom te forte ..kapeshim si tren e rreshqisnim ..cme kujtove.
scadarsko Locus omnem 22 Aug 2013 #296 dr love said: Sa mka marr malli per bore..do doja te rreshkisja me saj.a i man mem? Click to expand... qa asht saj ?
dr love said: Sa mka marr malli per bore..do doja te rreshkisja me saj.a i man mem? Click to expand... qa asht saj ?
Hektor12 Locus omnem 23 Aug 2013 #299 Do doja te isha me shpirtin e vogel pak ore dhe me mungon shume...