do te doja ta ndryshoja emrin tek albforumi...

Al-Punk

Still here
Zonjusha ju lutem shkruani dhe emrin qe doni te merrni prane postimit.
Nderkohe kini kujdes se pas castit te ndryshimit, identifikimi mund te behet vetem me emrin e ri!
 

Megg

Carpe Diem
Zonjusha ju lutem shkruani dhe emrin qe doni te merrni prane postimit.
Nderkohe kini kujdes se pas castit te ndryshimit, identifikimi mund te behet vetem me emrin e ri!

Do te doja ta ndryshoja nga megibashi ne thjesht
megi
Faleminderit!
 

GENIU$

Valoris scriptorum
Zonjusha ju lutem shkruani dhe emrin qe doni te merrni prane postimit.
Nderkohe kini kujdes se pas castit te ndryshimit, identifikimi mund te behet vetem me emrin e ri!
do te doja ta ndryshoja emrin ne romi...shume faleminderit!!!!!
 
Top