Do lutesha te na ndihmojne pak ..

Url

Primus registratum
Re: Do lutesha te na ndihmojne pak ..

Ak , se kta tjeret dhan ndonje ndihme :p po edhe kta llafe bene sipas qefit vet ...

never

Forumium maestatis

Pershendetje.dhe une po nderhy kot sepse sjam me pjes e stafit te ketij networku por thjesht vitet e punes qe kam ne kurriz me rendojne :p per sa i perket heqjes se acesit ska shume gjera kmonkrete per tu bazuar,doja ti thoja dicka ketit djalit me nick url une te jap 100% te drejt ty sepse sopat kan shume gabime dhe fopunderi qe shikon gabimet e tyre fatkeqesisht eshte 6 ore mbas nesh plus arsyet e veta jo kohore dhe te limituara per tu futur ne chat dhe per te kontrolluar sopat te cilet gabojn sepse dhe ato sjan me te mire se ne,por problemi jot eshte ketu qe ti si kerkon dot nje sopi llogari edhe sikur ai te jet gabim ndersa ai ty po sepse eshte nje sop dhe pse mund te jet nje injorant ose nje injorante kjo ska te bej gjykimi jot eshte i lire nese ti e shikon qe ske pasur faj ateher mos kerko te rrish me aop sepse kurre ne eksperiencen time 9 vjecare ne kete server skam pare asgje te drejt,koha evulon njerzit ndryshojne aopat rriten sopat zhduken fonderat avullojn gjithcka shuhet ne momentin qe ty ose mua na prishet terezija.

D

Drejtesia

Guest

UrL ti kohe pas kohesh kujtohesh se ke pas nje acc te kam thene qe access nuk te kthehet dhe arsyet ti i di me mire se une!!!

<GgG> LoVeR> _r{O}x_ te hajm mamushken ne edhe motren po rrij mire klysh harixhi ..!!
<GgG> me keto qe ben dashke acc ti
<_^El`MeJoR^_> si bona une ato
frown.gif

<_^El`MeJoR^_> i bori i tjeter
<GgG> e pse je me java atehere
<GgG> pse me genjen aman
Besoj se jemi kuptuar FLM.

Never e mira eshte mos nderhysh ti ne keto tema nese ti gjen rastin te shprehesh nepermjet nje te 3-ti per ankesat e tua, me mire te hapje nje teme tenden dhe ti shkruaje.