Do lutesha te na ndihmojne pak ..

Url

Primus registratum
Do lutesha te na ndihmojne pak ..

Pershendetje all . Do i lutesha personave qe kan acc edhe mund ti flasin sopave . Sepse personi me nick `` Norton `` Heq acc me preteksin qe bejme figure ne chat , thote qe nuk merremi me chatin kur tere e dine se une gjithmone kam qen aktiv rri mbi 7 ore ne chat edhe tere me kan pare , kam sjelle edhe usera aq sa kam patur mundesi per kete kam edhe fakte ,Akuzon qe rri off kur mua asnje here sme kan bere deop edhe te mos jem ne pc , I thua me shpjego perse hiqet acc edhe nuk te shpjegon te ben kb . Thote qe te shpjegova kur ne te vertete ska asnje arsye konkrete per heqjen e acc por disa fjale ose disa akuza qe me mua personalisht skane te bejne fare ..

Do lutesha te merret parasysh ankesa ime ,Sbesoj se eshte e drejte te na heqin acc pa arsye edhe te flasin ne ajer pa akuza konkrete .

Me Respekte UrL.

DiaBoLic

Primus registratum
Re: Do lutesha te na ndihmojne pak ..

Ik ere dashke acc ti :p:p:p dil aty tek lagja ene numero sa barbona kalojne rruges :p:p:p

Guest

I Denuari Te ngihet Ne Kembe....
Zoti Url :
Ju Denoheni Me 10 Vjet Burg Si Dhe Interrnim Drejt Afrikes...
Klm

O

OaSiS

Guest

Url e lexova postimin tend edhe me vjen keq qe ndodhin keto gjera... gjithsesi dua te rikujtoj ty edhe te gjith ate qe jan aop ne albnetwork te gjith ata qe sjan aktiv i ulen piket edhe vjen dita qe i lejn detyren aop-ve me te rinj edhe me te denj mos harro se norton te ka terheq vemendjen disa her mos gaboj edhe ike kthy pergjigje ironike duke e anashkaluar problemet e saj... ti thua qe mund te jesh online 7 or si nick po por ne main edhe ne dhomen #ndihme nuk kam par ndonje anagazhim sic duhet nga ty aq s aduhet, nqs se ti dote ishe ndonje aop i denje sic jan te tjer qe sukan heq nai her apo sikemi then gjys llafe nuk besoj se do arrinte puna deri ktu,sepse idin rregullat edhe me vjen mir,por mos i anashkalo verejtjet e NortoN gjithsesi besoj se dote kthej nje pergjigje sic duet me qense ti paske nje ankes nga sop klm....

Url

Primus registratum

Shoku `RAIN` Nese sop ne fjale `Norton` kapet me mua per gjera personale kjo gje nuk shkruhet ne rregullore. Sa per punen a jam akvit do thoja : [10:25] MemoServ Memo 4 from NortoN (Dec 09 21:03:47 2009 UTC). To delete, type: /msg MemoServ DEL 4
[10:25] MemoServ Denohesh me 1 jave heqeje access shpersoj deri atehere te kesh mesuar rregulloren.

Shih pak `RAIN` sa e ke daten sot edhe sa ka nje sop pa u futur ne chat edhe pa u marre me dhomen pastaj me thuaj mua a jam aktiv , ok ? Mos akuzoni aop kur ju rrini muaj pa u futur ne chat ...

RAIN ,ti nderhyj kur te behesh founder , edhe nese kishe ndonje ankese per mua te ma thoje qe sjam aktiv ,se ti le nick aty edhe iken me ore te tera jo une . Keshtu qe mos flisni ne ajer , edhe lerini gjerat personale.

Crazy_Beautiful

Primus registratum

Sme Takon te shkruaj me ke kjo teme..Mgjth do them mendimin tim sa me shkurt..

UrL nuk zgjidhet asgje me akuza me ofendime me hamendje me "sulme". Nese ke ardhur per sqarim atehere me me miresjellje ndaj sopave dhe jo ti kerkosh ti llogari atyre po sic e dime ka founder #shqiperia dhe nese dicka nuk shkon me sopat mund te drejtohesh tek ai se sa te krijohet gjithe ky panik!! E kuptoj der ne nje fare vendi pse Aopat mund te pergjigjen me ironi dhe "nuk dua tja di" attitude po perderisa e moret u lutet kerkuat ate access atehere duhet te degjoni sopat kur ju flasin e jo te beni si te forte....

Na falni dhe njehere per nderhyrjen ku sme takon me, ne fund te fundit jemi te gjithe ktu qe serveri albnetwork te perparoje!
Happy Holidays to All!

DiaBoLic

Primus registratum

Aman re ce do aopin mer mqafsh... Tu nejt si polic trafiku gjith diten :p:p:p
Ti uli komet ti uli dritat e gjata ti niz frexhat vej gjoba vej bane amon re e njojta pun osht
laugh.gif

ene ca fito as 250 mij lekshin se merr qe merr polici :D:D

D

Drejtesia

Guest

UrL me te vertet mendon se access te eshte hequr pa arsye? Nuk ishte hera e pare qe te terhiqja vemendjen ju kam thene dhe po ja u them perseri ACCESS nuk eshte per fugure por per ti sherbyer kanaleve Shqiperia dhe Ndihme.Te thashe te mesosh rregulloren,mesove gje ti?Mendon se duhet te rri ne chat 24/7 te te pres ty kur do hysh?pasi te flasim bashke do te te kthehet access dhe jo me memo sic e pret ti.FLM

Url

Primus registratum

Drejtesia; Me memo nuk ma hoqe acc ne memo lexon nje jave , pse duhet te me presesh ne chat thjesht mund te japesh acc sic e hoqe , apo gabohem ?

Shih sa kohe ka kaluar ...

10:25] MemoServ Memo 4 from NortoN (Dec 09 21:03:47 2009 UTC). To delete, type: /msg MemoServ DEL 4
[10:25] MemoServ Denohesh me 1 jave heqeje access shpersoj deri atehere te kesh mesuar rregulloren.

S

Scorpion

Guest

Sa e keni rrogen ju aop-at? :p

K

KORCARI_1

Guest

E para e punes se mar vesh pse flasin keta qe i perkasin kesaj teme kot me se koti. Ak me Diabo. Skane pse duhen keto postime. Neqoftese doni te rritni numrin epostimeve shkoni diku tjeter.

E dyta, UrL shume here te kam vene rre qe online rri poshte, dhe asgje nuk ben. Shume aop bejne kete gje. Eshte pakica e atyre qe rrine shofin main dhe ndihmojne ne kanalin #ndihme. E treta, RAIN ske perse i flet me tangerllek "kur te behesh founder fol". ai eshte pjese e stafit sop dhe ka shume dore ne shtimet dhe heqjet e aopit. Asnjehere sma do mendja qe nje aop te hiqet pa arsye kot me se koti. Sidomos jo nga Norton.

Url

Primus registratum

The_Aswer , Meqe kritivove tjeret ti je founder ? E dyta kur me paske pare ti mua or shok qe rri kot ? Une ty ste kam pare as si nick ne chat e jo me te shohesh kush ndihmon ne dhomat #shqiperia dhe #ndihme .Me ato arsye qe eshte heq aop i im duhet te ishte hequr shumica stafit keshtu qe arsyet personale lijini menjane edhe zbatoni rregulloren si stafi sop ashtu edhe stafi aop , nese stafi sop thote denimi 1 jav edhe akoma nuk eshte kthyer acc si ka mundesi te respektojne rregulloren stafi aop , keshtu qe jini te barabarte me te gjithe ...

K

KORCARI_1

Guest

Une ne chat mbaj emrin Alb. Jam aty pothuajse nje kohe shume te gjate te dites. Te te them nje gje, qe founderi i kanalit #shqiperia ska per tju pergjigjur kesaj teme qe kshu harroje pergjigjjen nga ai. Sic te thashe edhe njehere, cdo heqje aopi ka arsyet e veta. Asnje levizje nuk behet pa nje arsye. AOpi ty te rrishtohet kur te mbarosh denimi, dhe kur sopi qe ta ka hequr hyn ne chat qe te te shtoje. Mos u bej shume alarmant me keto gjera kshu ne forum...

Guest

The_AnSwEr Zemra Vockel ktu ktu ktu te xhaxhi cke me mu edhe diabolic ti mer xogu vockel .... eh medet kta re ste lejne rehat te vdesesh na cak koken e kokes qe i ka bo koken e kokes ...... rrini mer mire cju duhet me mu edhe diabolic po shikoni serverin edhe jeni ne terezi ok hajt shnet ene mos na cani koken kot se koti ok .... Slaps RAIN

Guest

/me Slaps Alb BooooooooooooooooooM

K

KORCARI_1

Guest

AK__47. Sic te thashe me perpara numrin e postimeve rrite diku tjeter. Ler njerzit qe i pershtaten kesaj teme ti pergjigjen. Ske pse flet budalleqe koti ketu. Personi hap temen, vjen ti e tall ...... ska lelzet keshtu. shko tek tema chit-chat, bej 100 postime po jo ketu.

Guest

:p sa drras je ti mer lale perzotin ske mo shpetim

Guest

pastaj e kom aq koefidenc sa me bo i shaka me tjetrin une ti ske pse bo rolin e krizes pike.

O

OaSiS

Guest

Kerkoj qe Tema te mbyllet se kalon ne chit e chat sa per sccess e Url te presi pergjigje nga Norton klm
wink.gif