Hahahahahaha kam lexuar nje gezate afersisht me te tille pyetje...!
Injoranca,idiotesia njeriut eshte e pa kufijshmeHahahahahaha kam lexuar nje gezate afersisht me te tille pyetje...!
Ishte nje grua qe pyste mjekun ....! Doktorr te lutem thoshte me jep nje pergjigje
kam bere me burrin sex anal pa mbrojtje, ngelesh me barre me sex anal
hahahhahahah![]()
looooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo....Binjake mundesisht
Ja dhe pergjigja e sakte erdhi me ne fundlooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo....Binjake mundesisht![]()
Ashue ee??Ja dhe pergjigja e sakte erdhi me ne fund![]()
looooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo....Binjake mundesisht![]()
Mire ai qe ka bere pyetjen po ai qe ka hap temen me kete pyetje....lmao
Epo budallalliku eshte 40 llojesh, thojne pleqt, dhe budallai, budallait nuk i ngjanMire ai qe ka bere pyetjen po ai qe ka hap temen me kete pyetje....lmao
Ai qe e ka hap temen,per shaka e kishte,apo jane te ndaluara shakat?Mire ai qe ka bere pyetjen po ai qe ka hap temen me kete pyetje....lmao
edhe Kenthd e shoh qe e paskeni marr per zemer e komplet keqkuptuar....Ai qe e ka hap temen,per shaka e kishte,apo jane te ndaluara shakat?
pastaj nuk ju detyroi kush te jepnit mendim.
Ashtu sic ekziston mundesia e injorimit,nqs nuk ju pelqen tema.klm edhe ju.,
edhe Kenthd e shoh qe e paskeni marr per zemer e komplet keqkuptuar....
...edhe shkrimi im ka qen shaka ,pasi sinqerisht me beri te qesh.
Dihet qe te gjithe mundemi te shkruajme ca te na doje zemra ,e ju lutem jemi adult ,pra pa trashje zeri ,se kam frike shume une.
Nejse...me vjen keq qe jeni keqkuptuar.
Klm.
p.s.sa per mendim forumi eshte te shkruajme ,pra un jap mendim kudo e sido ashtu sic ta ndjej e ta mendoj!