MysteriousMan
Valoris scriptorum
mos vrasin veten keto dhe na ngelin ne ndergjegjeKu te duash..

po ti gjej grua 1 her pastaj trembu

mos vrasin veten keto dhe na ngelin ne ndergjegjeKu te duash..

Loool..he me se kshu bejne keto sikur na duanmos vrasin veten keto dhe na ngelin ne ndergjegje
po ti gjej grua 1 her pastaj trembu

AMAN..Gra ka sa te duash,mjaft te jete deshira

mora ne tel marangozin dhe nderroi braven dhe mora ne tel edhe muratorin dhe dritaret i mbylla dhe i ngjita ne kat te peste.....rrobat i ke te oborri komshijes. me fal qe duke hedhur te brendshmet e tua se mora shenjestren sic duhet dhe breket rane neper peme...e di sa bukur duhet ajo..mu si peme e vitit te ri.jeni te lire te ziheni
mora ne tel marangozin dhe nderroi braven dhe mora ne tel edhe muratorin dhe dritaret i mbylla dhe i ngjita ne kat te peste.....rrobat i ke te oborri komshijes. me fal qe duke hedhur te brendshmet e tua se mora shenjestren sic duhet dhe breket rane neper peme...e di sa bukur duhet ajo..mu si peme e vitit te ri.
edhe veglat e rrojes dhe ato te punes i ke te kazani plehrave...ki parasysh nje gje -te gjitha keto i kam bere me shume dashuri!
puc puc lol lol

rrofsh, me paske hequr mundin se te komshia do i coja gjithsesi, per breket mos e vrit mendjen se i pelqej me teper pa to.mora ne tel marangozin dhe nderroi braven dhe mora ne tel edhe muratorin dhe dritaret i mbylla dhe i ngjita ne kat te peste.....rrobat i ke te oborri komshijes. me fal qe duke hedhur te brendshmet e tua se mora shenjestren sic duhet dhe breket rane neper peme...e di sa bukur duhet ajo..mu si peme e vitit te ri.
edhe veglat e rrojes dhe ato te punes i ke te kazani plehrave...ki parasysh nje gje -te gjitha keto i kam bere me shume dashuri!
puc puc lol lol

Ehh sa cudi nuk qenkam tek kjo listaPo,Alma
Liora
Edhe Mirabel.
edhe joetistin qe ka humbur fare
jam i bindur qe nje kafe me keto persona do ishte kenaqesi me vehte
 good and thnx
 good and thnx 
Vetem goca ka futurEhh sa cudi nuk qenkam tek kjo listagood and thnx

Po,Alma
Liora
Edhe Mirabel.
edhe joetistin qe ka humbur fare
jam i bindur qe nje kafe me keto persona do ishte kenaqesi me vehte
Lol eh ska gje jam e sigurt dhe me to bukur do kaloje e kam ne duar te sigurta me keto cupkat qe ka permendur : DVetem goca ka futur
ty te ka lene jasht se e ka rezervuar takimin ne nje dite me takimin ton