DJEMTE NE SHQIPERI PREFEROJNE BJONDET APO BRUNET?

Iness

Primus registratum
Re: DJEMTE NE SHQIPERI PREFEROJNE BJONDET APO BRUNET?

Fillimisht postuar nga Fantazia*:
[qb] Aman Caliente,mos mi kujto Bjondet e Shqiperise...(per artificialet e kam fjalen).. /pf/images/graemlins/tongue.gif
Te pakten,ketej jashte,Bjondet kane karakteristikat e veta..(si psh Sy te shkruar)..
Po Bjondet e Shqiperise,qe ju dalin rrenjet e zeza brenda dy javesh dhe sy,ngjyre te erret.. :rolleyes: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Nje gje eshte e qarte. Ne nje vend ku shumica e popullsise jane me floke te erret, ne pergjithsi preferohet pakica (floket, lekura, dhe syte e celet). Ne te kunderten ku mbizotrojne keto te dytat preferohen te errtat.
Une psh jam blonde me sy te shkruar dhe me beso jam 100% shqiptare. /pf/images/graemlins/tongue.gif
ps. E njejta gje vlen per meshkujt /pf/images/graemlins/wink.gif

Ju i keni syte ne b*ce ...!!
:wub: Mua me ka rastisur te njoh dhe brune dhe bjonde yll fare... /pf/images/graemlins/wink.gif ..... :smash: dhe mos u gerricni me bjondet e af ,se nuk e keni pas nderin me i pare e jo me' me i nga.. :tipsy:

Guest

E drejte Ines,qe aty ku dominon dicka,preferohet e kunderta..
Eshte dhe pune gustosh s´diskutohet,por them se Brunet (dhe per Meshkujt) kane dicka me terheqese..
Le pastaj te flasesh per Brune,me sy te shkruar...

P.s Moira,kush po shan gocat e AF-se, ketu mi..?? /pf/images/graemlins/laugh.gif :wave:

MLK

Primus registratum

Potejene bionde me syze ene He mund te ma prishin menien :lol:

estela

Primus registratum

Fillimisht postuar nga MLK:
[qb] A njef nonjoni ketu ndonje bionde te zgjut? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Shume siperfaqesor je ti MLK se zgjuarsia e nje njeriu nuk matet nga ngjyra e flokeve.Pastaj mendoj se preferenca e meshkujve per brunet ne shqiperi vjen ngaqe vetem brune ka dhe syri eshte mesuar me ato s'ke ca me i bo. /pf/images/graemlins/blush.gif

GrifshAAA

Primus registratum

Cuna goca perse ziheni? Secili njeri ka guston e vet per cdo gje! Ska te beje me cfare eshte mesuar syri e cfare jo! Mua psh ne pergjithesi me duken biondet (gocat dhe cunat!) te shpelare ne kulm! /pf/images/graemlins/laugh.gif
Me jane dukur dhe tani qe gjoja duhet te me ish mesuar syri dhe duhet te me pelqenin ....perkundrazi ma shpifin me teper /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kshuja!

UnE!

marina s.

Forumium maestatis

shoqja ime e ngushte eshte bjonde(natyrale)me sy jeshile;una jam brune me sy te zinj...
me sa kam vene re :devil: çunat s'dijne kujt t'ia hedhin syte perpara kur dalim.neve hedhim gjithe Durrsin vdek:gjysmat ajo,gjysmat una /pf/images/graemlins/laugh.gif

estela

Primus registratum

Keshtu thone te gjithe qe bjondet nuk ju pelqejne por kur kalon ndonji e shofin nga koka te komt dhe nuk ia ndajne syte.s'ke ca me i bo :tipsy:

GrifshAAA

Primus registratum

Une jam vajze per vete! /pf/images/graemlins/laugh.gif
Muve meshkujt biond me duken iiiiiiiiiii te shemtut /pf/images/graemlins/laugh.gif Ska hic kontrast... gjera te dalme boje /pf/images/graemlins/wink.gif

UNE!

OROSHI

Primus registratum

Si vend mesdhetar qe jemi,duhet te na terheqin bjondet ne fakt!Knej jashte vdesin per brunet!

Ne fakt brunetet leshatake(njef njeri brunete pa lesh?)ta shpifin :tipsy: .
Por...gjithmone ka nje "por",brunetet jane me joshese/eksituese/te pa rezistueshme! :devil:

S6T6N6

Forumium maestatis

une preferoj te ha spagetti here me salce te bardhe e here me salce te kuqe... mjafton te jene ardente :wink:

Princesha

Primus registratum

ke ardh gabim ktu s6, nuk jena n'restorant ktu /pf/images/graemlins/smile.gif

Sa per temen, bukuria s'varet te ngjyra e flokve (per mu t'pakten)e ngjyra e lekures, ata qe jan t'kufizum vetem me nji lloj te caktum ngjyre floksh e lekuret, po ju them se humbni shume, zgjeroni pak ma shum diapazonin, do filloni t'shikoni ma shum nuanca e ngjyra qe do ju pelqejn e do ju duken t'harmonishme.

S6T6N6

Forumium maestatis

tek sociologjia jam! cdo terminologji eshte e pranueshme /pf/images/graemlins/laugh.gif

:confused: E une thoja ca kane cunat shqiptare qe shqyejne syte kur dal me motren ,dy brune /pf/images/graemlins/laugh.gif ( me nje scooter) :devil:

S6T6N6

Forumium maestatis

nga dilni qe tiu shof dhe une iher?!

Zippo

Primus registratum

Djemte ne Shqiperi dhe ne te gjithe boten preferojne ate qe ja le! /pf/images/graemlins/laugh.gif Lesht e kaptines mund te jene te zeza, te verdha, te kuqe, jeshile, it doesn’t matter! /pf/images/graemlins/laugh.gif Mjafto qe seksi te jete i fuqishem! /pf/images/graemlins/laugh.gif