DJEMTE NE SHQIPERI PREFEROJNE BJONDET APO BRUNET?

estela

Primus registratum
DJEMTE NE SHQIPERI PREFEROJNE BJONDET APO BRUNET?

SFIDA ne thonjeza sepse nuk flitet per sfide te vertete midis bjondeve dhe bruneve ekziston gjithmone.Por cilat preferojne me teper cunat shqiptare?Sido qe te jete mendoj se secila ka bukurine e saj bjonde ose brune qofte.Ju si mendoni?

dursakja87

Primus registratum
Re: DJEMTE NE SHQIPERI PREFEROJNE BJONDET APO BRUNET?

Si thojn italianet?:"Gli uomini preferiscono le bionde ma sposano le more!!!"Ha ha ha .Normale vajzat brune jan me te bukura e terhekse.Pastaj famra bjonde plaket me shpejt!!(non sto scherzando è scientificamente testato).Ciao :kiss:

Princesha

Primus registratum

mos nij italiant ti, se italiant pelqejn ma shum burrat se femnat brune /pf/images/graemlins/wink.gif

S6T6N6

Forumium maestatis

mbi te gjitha mendoj se ceshtja e perzgjedhjes mes leshit te zi dhe atij te verdhe nuk eshte problem sociologjik :shrug:

Rambla

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Rozalina:
[qb] mos nij italiant ti, se italiant pelqejn ma shum burrat se femnat brune /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
me te degjume e ke kete?

Rambla

Primus registratum

ti e paske shikimin shume te zgjeruar meqe i paske pa te gjithe /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

une per vete e kom politiken me brunet, biondet me duken pak te shplame /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga rambla:
[qb] ti e paske shikimin shume te zgjeruar meqe i paske pa te gjithe /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
un i kam syte me rreze lazer, shoh tejpertej, po jo t'gjithe kuptohet, po shumicen /pf/images/graemlins/smile.gif

po ti mlk, met pa u shpla po u more me brune /pf/images/graemlins/laugh.gif

ne fakt shqiptart e kan etiketen n'ball "du brune", se n'shqipni dominojn brunet (ca me ba na e ka lan turku kte) megjithse mrena i vlon zemra per i bjonde /pf/images/graemlins/smile.gif

MLK

Primus registratum

Tani une per tu marre jom or me te gjitha Roza (forca zakonit /pf/images/graemlins/laugh.gif ) po preference kam per brunet, psh dhe ne ato venet nordike perzjerja e danez me eskimeze= Bomba :lol: :lol: Ca faji kom une i shkreti, thjesht konstatoj /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

ke instinktin e shqiptarit ti , s'ke faj...jo a e din se edhe zezakt e kishin si ne...instinktin po tham, rraca te egra hesapi /pf/images/graemlins/laugh.gif

cfar bombash eskimez + danez, po kto kan gene te daluna orbitet, shkon e ngjan fmija gjithmon nga i huji edhe pse te shoqin mund ta ket dy metrosh me sy bojeqielli e simpatik...(ma keq asht kur e kan grun zezake)vetem kur shef te karroca errsine komplet /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Kush tha me bo kalamoj i her si me qen une gjeli i vetem i kotecit e duhet me fekondu pulat e baçes /pf/images/graemlins/laugh.gif
Menien po te kalamojt e te martesa e kan gjith femnat /pf/images/graemlins/tongue.gif

master of puppets

Primus registratum

Brune,as behet fjale,bjondet sme terheqin,s'me hyn ne sy sado e mire te jete.

Princesha

Primus registratum

po mir mor mlk kush po fliste per ty e per mu iher (per mu je gabu se un se kam menjen te kalamajt).

Kape ifije kape sensin e bisedes /pf/images/graemlins/tongue.gif

OROSHI

Primus registratum

....tullace do ishte ma eksituese! :goofy:

/pf/images/graemlins/tongue.gif Sa keq qe s'jam cun se do thoja .... :idea: dhe bjondet dhe brunet... :lol:

Isabelle

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga MLK:
[qb] une per vete e kom politiken me brunet, biondet me duken pak te shplame /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
...si te dalme boje e ke llafin ti /pf/images/graemlins/laugh.gif !

Ke pa ti qe u be ca kohe qe bie dakort me ty un' ! Do e kena pse jena tironca /pf/images/graemlins/laugh.gif !

ps. Ruj krahet tashi se tu sulen ... :lol: !

ladouce2005

Primus registratum

:smash: edhe ti Brut :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

zog

Primus registratum

shqiptaret preferojne BJONDET. pse ?

historia na meson se ne luften e Trojes (shqiptaret) u theren per 10 vjet per nje ruspie bjonde si Helena.

ndersa brunet megjithese te bukra nuk shpien gjer ne lufte.

pra them preferojne bjondet, ngaqe jane me te rralla, e jo per tjeter gje.

pastaj a s'eshte dhe ARI bjond dhe i rralle.