joetisti_
Locus omnem
ahahahhahahaha. Po shiko, piloti na duhet i gjalle qe te pilotoje se nga ne askush nuk di te pilotojeTi shko vidh helikopterin kurse une do vras rojen qe ruan helikopterin.

ahahahhahahaha. Po shiko, piloti na duhet i gjalle qe te pilotoje se nga ne askush nuk di te pilotojeTi shko vidh helikopterin kurse une do vras rojen qe ruan helikopterin.
po jo more kemi sonian pilote dhe te beje nje kurs pilotimi.ahahahhahahaha. Po shiko, piloti na duhet i gjalle qe te pilotoje se nga ne askush nuk di te pilotoje![]()
ahahahhaah. Ne nuk te beme, thjesht shpresojme qe ti te dish te pilotosh sepse i beme planet me Iliro per te rrembyer nje helikopter per te marre mirditen ne party, por na dolen perngesa ne llogaritje edhe kerkuam ndihmen e te gjithe shoqerise. Ty te ra piloteEdhe pilote me bete???????![]()
me merrni mua se e bej kete gjeahahahhaah. Ne nuk te beme, thjesht shpresojme qe ti te dish te pilotosh sepse i beme planet me Iliro per te rrembyer nje helikopter per te marre mirditen ne party, por na dolen perngesa ne llogaritje edhe kerkuam ndihmen e te gjithe shoqerise. Ty te ra piloteCfare faji kemi ne ?
![]()
Oh, me se fundi. Po cne pilote ti? Te jemi te sigurt se do te na cosh shendosh e mire ?me merrni mua se e bej kete gje
kur nje shoqe nuk donte te vinte ne mbremje edhe une me dy shoqe shkojme dhe e rrembejme sigurisht me dijeni te prinderveOh, me se fundi. Po cne pilote ti? Te jemi te sigurt se do te na cosh shendosh e mire ?![]()
![]()
I vleresoj shume rastet kur behen sakrifica per shoqerine.kur nje shoqe nuk donte te vinte ne mbremje edhe une me dy shoqe shkojme dhe e rrembejme sigurisht me dijeni te prinderve
dhe une bej per shoqerine pastaj sesa japin pak rendesi kaI vleresoj shume rastet kur behen sakrifica per shoqerine.![]()
nuk e dija se exsistonte ne keto vite ky forum.gjithsesi pergezime bravo atij qe e krijoi kete faqe web6/6/2001