Ditelindja e Albforumit

joetisti_

Locus omnem
Nuk di si ta them nuk ka qen keshtu loder loder me te cilen luajn femijet,nuk e di a keni ju atje ne Shqiperi ne ketu u themi zhitana ata jan ne form rrumbullaku,ata avionat kan nje far vrime pastaj e fut aty ate zhitanin edhe ai per gjysme ore fluturon ama jo shum lart nuk e di a me kupton
Pak te kuptoj mirdita se s'kam pare asnjehere. Por me behet qejfi per ty qe keni patur agetime kaq te bukura. Po a s'kishte mundesi te rrezohej ku avioni??

joetisti_

Locus omnem
E di qe po beje shaka per avionin privat por a e di ti se nuk ekziston linja Tirane-Prishtine sepse me makine Tirane-Prishtine behet per 2 ore e 30 minuta ose 3 ore maksimumi.
Atehere me avion te linjes i bie qe sa te ngrihet avioni te ulet prape se arriti :) Epo mire atehere e marrim me helikopter mirditen ;)

mirdita

Papirus rex
Aha po. Nga ato qe rrotullohen e kam parasysh se kam hipur vete kur isha i vogel por me shume te luani(ne e kishim edhe me kafshe). Por avion loder qe fluturon pakez... kam pare ne televizion se ne ketu une s'kam pare. Por ju keni qene me ndryshe mirdita ne Kosove se ketu ne Shqiperi vetem tani ka, por me perpara luanim vetem me mjete rrethanore :)
Ahh e mir pra,jo tek ne ka pasur qysh un kam qen femij

joetisti_

Locus omnem
Uauaua sa shum beni per mua un me Helikopter te vij tek ju.Sa mir po te kishte qen e vertet
Pse te mos jete e vertete? Vertet ne nuk jemi te pasur per keto kushte por ka menyra te tjera. Per nje shoqe te mire rrezikojme edhe shume. Ja pershembull Iliri meqe pelqen te behet mafioz, mund ta nise karieren me rrembimin e nje helikopteri... ;) Une do te ndihmoj Ilirin kurse Sonia do te sherbeje si stjuardese helikopteri deri sa te kryhet transporti :p

Drogba

Forumium maestatis
Pse te mos jete e vertete? Vertet ne nuk jemi te pasur per keto kushte por ka menyra te tjera. Per nje shoqe te mire rrezikojme edhe shume. Ja pershembull Iliri meqe pelqen te behet mafioz, mund ta nise karieren me rrembimin e nje helikopteri... ;) Une do te ndihmoj Ilirin kurse Sonia do te sherbeje si stjuardese helikopteri deri sa te kryhet transporti :p
Ti shko vidh helikopterin kurse une do vras rojen qe ruan helikopterin.