Re: Ditari i dites Heret asht .. ma von... kur t'fiken dritat.. hihi
H hyka Primus registratum 15 Nov 2005 #441 Re: Ditari i dites Heret asht .. ma von... kur t'fiken dritat.. hihi
G GRiZhLa Primus registratum 16 Nov 2005 #442 Re: Ditari i dites *Shkon me ba fikjen te sahati n'koridor* /pf/images/graemlins/tonguee.gif
G GRiZhLa Primus registratum 17 Nov 2005 #444 Re: Ditari i dites Ahh t'kam porosittt 100-her, mos rri me kembe n'uje /pf/images/graemlins/tonguee.gif
Re: Ditari i dites Ahh t'kam porosittt 100-her, mos rri me kembe n'uje /pf/images/graemlins/tonguee.gif
H hyka Primus registratum 17 Nov 2005 #445 Re: Ditari i dites Nuk rri ma ! M'fal.. Sa her t'kam than mos i fut hunt aty ku sti xen?
S shkodranlover Primus registratum 18 Nov 2005 #446 Re: Ditari i dites Shkova e u qetha, me moren 11 euro- (si me me ra ballit /pf/images/graemlins/laugh.gif ) e prep se prep nuk mbeta i kenaqun.
Re: Ditari i dites Shkova e u qetha, me moren 11 euro- (si me me ra ballit /pf/images/graemlins/laugh.gif ) e prep se prep nuk mbeta i kenaqun.
G GRiZhLa Primus registratum 18 Nov 2005 #447 Re: Ditari i dites *Ja rras i shpute mas qafet ktij, 5-she qe ja kuq e ja djeg..edhe i thot 'I gzosh floket e me shnet* /pf/images/graemlins/laugh.gif Dak, 'Prova - eshte munduese - provokuese - tunduese - por pa gja s'te len ne 99.9%' /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: Ditari i dites *Ja rras i shpute mas qafet ktij, 5-she qe ja kuq e ja djeg..edhe i thot 'I gzosh floket e me shnet* /pf/images/graemlins/laugh.gif Dak, 'Prova - eshte munduese - provokuese - tunduese - por pa gja s'te len ne 99.9%' /pf/images/graemlins/laugh.gif
H hyka Primus registratum 18 Nov 2005 #448 Re: Ditari i dites Drejt ke po gja ste takon! Sa her ta kam than ??
G GRiZhLa Primus registratum 18 Nov 2005 #449 Re: Ditari i dites Ti e din, qe rrin tu shenu ne bllok! /pf/images/graemlins/tonguee.gif
Guest 25 Sep 2006 #454 Re: Ditari i dites /pf/images/graemlins/rockband.gifdje tuj ba muzik veq kur um ka ra ndermend se mka vdek gjishja e kom lan muziken per tan jeten
Re: Ditari i dites /pf/images/graemlins/rockband.gifdje tuj ba muzik veq kur um ka ra ndermend se mka vdek gjishja e kom lan muziken per tan jeten
A alb_girl82 Primus registratum 25 Sep 2006 #455 Re: Ditari i dites ika ne pune, erdha nga puna, ika ne shpi, dola nga shpia, dola nje xhiro, ika ne pune! dita ime kjo!
Re: Ditari i dites ika ne pune, erdha nga puna, ika ne shpi, dola nga shpia, dola nje xhiro, ika ne pune! dita ime kjo!
V VoGeLuShI Primus registratum 25 Sep 2006 #456 Re: Ditari i dites interesante /pf/images/graemlins/lol.gif