Ditari i Albforumit

Dua

Primus registratum
Re: Ditari i Albforumit

Ftohte!!! Ngrice. Gjithandej ka rene bore, vetem ne qytetin tim jo. Une e dua boren. Le te bjere me.
help.gif
God!

...nga Dua

olti_9-kobra

Primus registratum

EH SA SIKLET KAM KALUAR DJE,HIPA DHE ZBRITA TETE HERE NGA SHKALLET E PALLATIT PER TE PARE A KISHE UJE,
-----------------------
QUANDO MANGO VEDO TE..
QUANDO SCRIVO VEDO TE..
QUANDO PARLO VEDO TE...
QUANDO CAMINO VEDO TE ..
MA SPOSTATI STRONCA...!

Dua

Primus registratum

Me ne fund ra edhe bora. /pf/images/graemlins/smile.gif Dje ra, sot u shkri, si camarroke. Sot gjithe diten po beja pune qe s'te dergojne askund. U zura me disa kolege dhe per pak sa nuk e lashe punen aty per aty. Jam grindavece. C'te bej! Por, edhe ata nuk duroheshin dot. Ne shkolle sot nuk shkova se ben ftohte, jemi pa rryme.

Gjeja me absurde qe karakterizon kete muaj eshte ajo qe i dashuri nuk me ftoi per datelindje. Mire, u be cfare u be, e perballova, e perpiva edhe kete. 'Pse-ne' e verete e ende nuk e di, do e thote koha derisa une po shukas.

Jemi ne fund te ketij viti dhe po i ve kapak ca gjerave. Ca vara mbyllen, ca mbeten te hapura. Ne fund realiteti fiton!

...nga Dua

AnaBlue

Forumium maestatis

Policia eshte gjithandej, ne cdo cep rruge, autostrade me radarin gati per te gjobuar per shpejtesi... e tani para festave, bukur shume! :mad:

Ndoshta eshte me shqetesuese kur shkon ne supermarket dhe shikon state troopers qe rrinte tek dera duke vezhguar kedo qe hyn dhe del. Jo shenje e mire kjo... Varja!

Landa

Forumium praecox

Asgje interesante nen atmosferen e ketij te ftohti te hidhur qe po mbizoteron keto dite dhjetori. Ndoshta perfundimisht perfundon se ngriri edhe shpirtii im qe mbahet ne nga fije evogel qe se di me cilen arterie te zemres lidhet qe eshte prape e forte.

Dua

Primus registratum

Edhe pse mbreme e lashe kishen e para, sot u ngrita ne 12 e gjysem, kisha fjetur si e vdekur. Nuk e di pse, por kam filluar te bie ne dashuri me shtepine time. Askund tjeter nuk e kam me mire e me rehat. Me pare kisha probleme te hyja ne shtepi, tani e kam veshtire te dal nga ajo.

....nga Dua

AnaBlue

Forumium maestatis

Dite e diele, ora 9:21 e mengjesit ne vendin ku jetoj e sa u zgjova nga gjumi. Ndihem e dermuar shpirterisht sikur zemra dhe mendja ime kane luftuar me njera-tjetren gjithe naten.
What the Hell! :mad:

tirana

Primus registratum

Ora 12.00
Per fat dikush ngatarroi numrin dhe i ra telefonit tim dhe keshtu u zgjova. Kam fjetur mire dhe mund te shkoja me gjume gjithe diten.
Koha e vrejtur, tip Deutschland ne dimer....koh muti meillaf!! Ne pergjithesi jam mire.
Nje grup i vogel miqsh nga Bologna, me nje SMS me dedikoi kengen "O mu ke guri qe ben xixa" :thumbsup:
Kolegu im eshte zene prap me gruan dhe eshte nervoz. S'di ça ti them. Zihen shpesh!
Un nuk jam zene me njeri per fat... u be kohe qe nuk zihem siç duhet, vençe!!
Hajd befshi nje te diele persmari!!

gjekec

Primus registratum

Fillimisht postuar nga AnaBlue:
[qb]Policia eshte gjithandej, ne cdo cep rruge, autostrade me radarin gati per te gjobuar per shpejtesi... e tani para festave, bukur shume! :mad:

Ndoshta eshte me shqetesuese kur shkon ne supermarket dhe shikon state troopers qe rrinte tek dera duke vezhguar kedo qe hyn dhe del. Jo shenje e mire kjo... Varja![/qb]
:eek: rrilli?

Dua

Primus registratum

Dita e fundit e ketij viti e une jam ende ne pune dhe situata do jete e tille deri 4 ore para 12-tes. /pf/images/graemlins/frown.gif

Cfare jave e tensionuar! Pervec nje gjumi jo te rehatshem dhe problemeve te orarit te zgjatur ne pune asgje nuk me kujtohet.

Pune, pune, pune dhe prape mbas pune pune!

Te pakten neser e kam pushim. /pf/images/graemlins/smile.gif What a nice suprise!

Gezuar Vitin 2003! Ardhte me te mira.

...nga Dua

AnaBlue

Forumium maestatis

Dua... dhe ketu ne USA eshte kryesisht pune sot. Te flas per vehten time kam orar te rregullt pune dhe bossi me tha se ne 5 te darkes do me dergoje me e-mail nje projekt qe duhet ta mbaroj sot. I thashe cope fare se nuk eshte e mundur qe ta mbaroj kete vit /pf/images/graemlins/laugh.gif :mad:

Dua

Primus registratum

I thashe cope fare se nuk eshte e mundur qe ta mbaroj kete vit /pf/images/graemlins/laugh.gif :mad:
Ha-ha-ha-ha. :thumbsup:

Une naten e nderrimit te viteve e prita pergjumur, kisha fjetur deri ne 5 min. para 12-tes. Me pas rrija si e dehur, krej cfare me behej ishte gjumi, ia futa prape, 20 ore komplet.

Mbreme me ne fund e festova e i nxjerra fundin! :rockband: :rockband:

....nga Dua

These lines are writing themselves. /pf/images/graemlins/wink.gif

Treni ndaloi mes Mass Ave. dhe Back Bay. Eshte prishur thashe me vete, dhe ku e gjeti tani qe temperatura ka vajtur -10 grade dhe po i ferkohem pa turp plakushit ngjitur sa per te ngrohur majat e gishtave. Pastaj ne Intercom u degjua zeri i nje trimi :"Sara Rothchild, I am commiting a felony for this, so please will you marry me?" Njerezve ju keput qafa majta djathtas, po asnje shenje e Sares. Pastaj trimi kaloi nga vagoni ne vagon dhe mberriti tek ne me tufa me lule, nje boom box, nje traste me shishe, dhe nje qerre me tullumbace. Sara dukej per ibret. Kishte nje kapuc kalamajsh ne koke me topa, kishte vene kufjet per qejf te vet, nje jelly donut ne nje dore Metron ne tjetren. Shkurt propozimin me interkom se degjoi. Kur pa tullumbacet e mblodhi vehten, dhe shqeu syte. Gruaja ngjitur me te ja shtyu kufjet nga veshi dhe i tha :" Hiqi ato te shkreta kufje ta mbarojme kete mut propozim se na bere vone per pune". Ai vuri muziken, u ul ne gjunje (po a ulesh ne gjunje ne tren o derbardhe) dhe i tha nje qerre me fjale te embla. Si perfundim ajo tha PO, dhe ne te gjithe pime nga nje kupe letre me shampanje.

Lum si une per trenin, nothing this exciting used to happen in the commuter rail /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ilda

Primus registratum

ehhhh
Kur me ra telefoni qe ne 6 am sikur me ra bomba lol. Nejse u ngrita ene e kapa....ishte babi...me dha ca porosi...edhe pastaj ja boni " mos fli mo, se kshu e ke ti ne siken ne shkoll"....hajd mo thash gri sallat ti se po ja fus ne nja 30 min gjum une. Nejse u ngrita von, u vesha si e cmendur shpejt e shpejt ene dola. Sa dola ke dera nji ftoht i tmerrshem lol. Nejse oren e pare shkova me vones.....edhe si thon po nisi dita ters ters te shko ter diten......well deri tani ashtu me ka shku lol

AnaBlue

Forumium maestatis

Me duket se kam prejardhjen nga familja e arinjve. Nuk di si ta shpjegoj renien qe pesoj gjate muajve te dimrit. Dua te fle gjithe kohes, por kjo nuk eshte e mundur, keshtu jam ne gjendje mizerje ate pjese te kohes qe jam zgjuar. Cdo mengjes para se te nisem ne pune hedh veshtrimin ne oborrin tim me shprese se bora po fillon te shkrije... me shprese se mund te shoh nje shenje te vogel pranvere... me shprese se deget e pemeve kane filluar te nxjerrin sythet e para. Por asgje... /pf/images/graemlins/frown.gif

Sa do desha te dija nese ne Tirane kane celur mimozat? /pf/images/graemlins/smile.gif

Erison700

Forumium maestatis

Aman-aman kur kujton boren ka rone qe ne nentor dhe vetem vjen e shtohet.
Apo sme ka kapur dhe nje influence qe po me merr shpirtin.

Dua

Primus registratum

Bore, bore dhe prape bore. Me e keqja eshte se bora nuk rri ne vend. Cdo dite shkrihet dhe mbetet vetem uje e lageshti perzier me balte Kosove. Dhe une e dua boren, pse duhet te shkrihet?! /pf/images/graemlins/frown.gif

....nga Dua

Wii

Grupi i të moçmëve!
Mund te them qe iku edhe kjo dite...ose me mire, filloi nje dite e re! Me behet qejfi qe ditet kalojne dhe pres vetem te vije ai fundi i korrikut qe te mund te kthehem ne shtepi per ato pak dite qe mundem! Aktualisht viti ka pak dite per mua dhe ato jane kryesisht dite pushimi dhe 1 dite provimi ne vit...ditet e tjera i ka kapur nje ritem monotonie ku cdo gje kalon ndermjet spitalit, pushimit te pasdites, ndeshjes se volejbollit ose futbollit ne darke dhe nje pice kur na shkrepet! Pergjigja qe i jap telefonates nga prinderit mbi gjerat e reja qe kane ndodhur eshte e njejte: "Cdo gje ne qetesi, asnje problem...knej nga une asnje e re"...
Kohet e fundit kam vene re qe gjithsesi ditet kalojne shume me shpejt...se di nese eshte thjesht dicka qe me duket apo me te vertete eshte keshtu....

Megg

Carpe Diem
Brenda ne monotonine qe me ofron jeta tuj kalue jeten e perditshme si
nje detyrim ndaj qenies time i kaloj ditet,nje me mire e nje me keq,,
nen pluhurin e te kaluares ku ngrihen keshtjellat e larta te se ardhmes
pres pa u lodhur ,shpresoj dhe perpiqem per arritjet e mia...Sa pyetjet nga miqte e te afermit"Gjithcka mire?"dhe pas pergjigjes time "mire" kushedi se cka fshihet...
Enderroj,mendoj,krahasoj, dhe ne fund i therras trurit:"PSE"?
dhe TAK mendja pushon se menduari ,futem ne nje relaks total
,dhe gjithcka kthehet ne normalitet,shkeputja nga bota e mesimeve dhe nga lodhja e trurit per jeten e perditshme,kaloj kohen ne net dhe si per inat te vetes mundohem te shpalos veten ne forum e ne faqe sociale ,,,por prape se prape kjo perben nje argetim per mue ,,,pastaj esht koha e ndonje marrzie' qe ndodh ngahere si dalja me shoqerine apo opsione te tjera qe te ofron jeta ne qytet,,, e per per ti lene rradhen monotonise se dites tjeter,,,...Realisht s'jam mesu me shkrue nje
ditar,po aq me shum qe e shoh si term aq me shume e kuptoj dhe e
vleresoj ....Sikur te clodh dhe te heq nga shpinda peshen qe mbaje prej kohesh....