Ditari i AF-se!!!

Le_Routard

Forumium maestatis
Re: Ditari i AF-se!!!

Fillimisht postuar nga angeldeviled:
[qb] duro edhe pak se ia mberriti 20 [/qb]
Eshte engjelli apo djalli qe po me flet? Po me duket vetja si Fausti /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sido qe te jete, fjala jote ne vesh te Medhenjeve /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Tashti keto minutat e para i kalova duke postuar n'AF, te shoh sesi do me shkoj dita...

eM

Paper Moon

kendej nga kontinenti tjeter ska ardh akoma...

:idea: mendo sikur te jesh kendej dhe filloje diten ndryshe /pf/images/graemlins/laugh.gif

ilva

Primus registratum

Miremengjes te gjitheve. Sapo desha te hap nje teme te re si ndihesha sot por kur pashe ditarin e gjeta gati temen. Ju ka ndodhur ndonjehere te çoheni nga gjumi te shihni veten ne pasqyre dhe te shihni nje "faccia da cylo" e mos ta duroni dot veten tuaj. Nuk e di por sot e ndjej veten shume keq dhe per te hequr merzine duhet patjeter te shkruaj ju! Kush do ma ndryshoj diten ka nje puthje speciale :kiss:

Ema

Goddes

Ah une jam cu me vonese se s'me ra zilja(ose ra dhe e fika une).Pastaj s'e vrava trunin hic me u bo gati shpejt dhe cuditerisht ne pune erdha ne orar dhe pse shefi tha hec kur te dush.Dite me diell.Naten se kush tallej ihere tu na sjelle ere te ftofte e ihere zagushi.Mulohu,zbulohu,perdhe,ne krevat,ne frigorifer,ne divan,zbulohu /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ishallah Zoti na ka rezervu nje dite te mire.Mbreme kam qeshur si e marre me ca miqte e mi,po na dilte buka nga hundet.Gatova pule frikase dhe desh me ngeci majdanozi grim ne fyt /pf/images/graemlins/tongue.gif -Kam pi edhe nji kafe ke Qebaptore Muharrhemi,perballe me zyren.Takova tim vlla qe me duket se ia kishte rras nonji me derrase kokes se ishte shumj i heshtur /pf/images/graemlins/smile.gif .
Sot kaq,kan kalu vetem 2 ore nga kur jam zgjuar.
...

P.s:po shof nji miken time qe ka qit shamine ene qurravitet ne AF si une dikur.Do te vdes po te them,shtrige!

P.p.s:Ilva:Sorridi,domani sarà peggio!

P.p.p.s:Izabella:Il sole se ne sbatte i coglioni!!

:wave:

Ema

Goddes

Ah,deshta me shpreh edhe nji deshire:
Sot dua te degjoj ate kongen:Moricaje,shukarie...amanaaaaaaaan-kong arrixhish! :goofy:

edda

Primus registratum

Ema, sot qenke per tu honger thate.. :thumbsup:

Une kam 5 dite qe jam kthyer nga shqiperia dhe s'po ambjentohem dot.. atje ishte qejf o qejf, çoheshim ne 9 nga gjumi, beshim 15 min. rruge me makine per te shku deri ne PG ku benin byreke me gjize, ktheheshim ne hotel per te marre diell, pastaj ne 12.30 hanim dreken dhe lunim me peshqit, pastaj gjume, pastaj xhiro, pastaj kercim, pastaj darke ene pastaj ......gjume po prape .......sa mire do ishte sikur gjithe dimrit te punoshim dhe gjithe veres te benim pushime :cool:

Oh, ç'me ka marre malli per koran, ene per salce kosi, ene per sallate turshi, ene per sallate perimesh.......... :cry:

ilva

Primus registratum

Rrofsh jeta me ate caje shukarije po ku me e gjet, nganjehere degjoj radioateden po nuk ka kong evgjish vetem malesie me çifte/li Dite te mbare(ah sikur ta kisha pi edhe une nje kafe te Rrema do ma kishte ndrit diten. miao miao

ilva

Primus registratum

Oh, ç'me ka marre malli per koran, ene per salce kosi, ene per sallate turshi, ene per sallate perimesh.......... :cry: [/QB][/QUOTE]

Po ti prit te kaloj ndonje muaj pastaj permallohu se tani sa ishe.
Sa per Shqip eshte jete ore jete me tu kenaq shpirti edhe une isha para 3 javesh e do nisem te shtunen per pushime besoj do ja kalojme mire

Ema

Goddes

Ah,Edda u martove te keqen,e hoqe i hall ka shpija tate.Ato t'net shif kur t'na presin me cifte se i kina met n'dere /pf/images/graemlins/tongue.gif
Oj Ilva Rrema osht Bar Maurizio perballe punes time,s'ka bare ne MI,jan maru?

P.s:Kur do me vini iher ne Bo ju te dyja?
Edda pa burrin /pf/images/graemlins/tongue.gif ,do bosh si beqo /pf/images/graemlins/tongue.gif :sleep:

ilva

Primus registratum

Ene une e kam nji bar Tizzy ketu tek puna po dreqi Pitkin ka hik me pushu e na ka lon me gisht ne goje. Une gati jam po edda qe qeka e martumem Ku rri Edda?

Dua

Primus registratum

Bbbrrrrrrr me mungon qyteti im. Me shkoi jeta duke u ambientuar e mesuar...

....nga Dua

beshbossi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb] Tashti keto minutat e para i kalova duke postuar n'AF, te shoh sesi do me shkoj dita... [/qb]
po he pra si po tshko data 20?????po flet me nje engjell pak,sa pak si shume te djallezuar(epo s'jetova dot pa ngrene molle se me prisheshin dhembet e sapodale)SO?????????? :angel: :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif

edda

Primus registratum

Flm per ftesen Jeta!
Tashti me kismet kur te zihem me burrin po e baj nje xhiro andej nga ju /pf/images/graemlins/wink.gif :smash:
Ilva une rri ne bozen mi (s'e lexon jajahuhu-ne ti)

ilva

Primus registratum

Me fal per injorancen po ku eshte ai qyteti Bozen?
Pasatj tek jeta duhet te shkojne ndonjehere po vetem pa u zene me burrin , ne konsensus me mire. By

edda

Primus registratum

Bozen/Bolzano eshte lart fare, ne kufi me austrine.

Me konsensus :rolleyes: ... per te ardhur kam :smash:

AnaBlue

Forumium maestatis

Hmmm.... sa po ankohesha per punen qe me ka ardhur ne maje te hundes, me bene nje surprize qe ngela me goja hapur! Nuk e prisja qe te merrja nje surprize kaq te bukur nga ato qe punojne me mua.
Si mund ti falenderoj?

AnaBlue

Forumium maestatis

Mora surprizen nga ato qe nuk e kane per detyre, kurse nga ato qe e kane HIC! /pf/images/graemlins/laugh.gif