Dita Kur(dua te filloje jeten)Fillova Jeten!

EnGrame

Primus registratum
Dita Kur(dua te filloje jeten)Fillova Jeten!

sa e dhembshme me duket kjo dite!!
e dini ju kur keni filluar vertet jeten? ..po me duket e dhembshme kjo dite,qe se kam njohur jeten ashtu qysh duhej ...sigurisht kete e gje e ka ndier cdo njeri ..a thua i vonuar ne jete apo ..?!
te gjithe kemi filluar qe nga lindja,por sa e kur e kemi shijuar jeten ..kur e kemi kuptuar ate :smash: ...njeriu gjat cdo faze te jetes mendon se eshte i vetdijshem e i pjekur ... nese pyesim edhe fmijen 6 vjecar do na thoshte ashtu /pf/images/graemlins/laugh.gif ...po ke pyetur ti vehten:kam kuptuar thelbesisht jeten? kam vetdije per ate qe kerkoje?
...une te pergjigjem se ende jo ...po t`a kuptojme vehten shume do ndryshonte bota !!..."bota jote eshte ajo bote qe ti deshiron te jete,e jo ashtu qysh duhet te jete" ...ndoshta qarte e vereni dallimin ...
ju lutem inkuadrohuni ne kete teme,qe te gjejme pergjigjje /pf/images/graemlins/frown.gif ...

karamel

Primus registratum
Re: Dita Kur(dua te filloje jeten)Fillova Jeten!

Fillimisht postuar nga EnGrame:
[qb] sa e dhembshme me duket kjo dite!!
e dini ju kur keni filluar vertet jeten? ..po me duket e dhembshme kjo dite,qe se kam njohur jeten ashtu qysh duhej ...sigurisht kete e gje e ka ndier cdo njeri ..a thua i vonuar ne jete apo ..?!
te gjithe kemi filluar qe nga lindja,por sa e kur e kemi shijuar jeten ..kur e kemi kuptuar ate :smash: ...njeriu gjat cdo faze te jetes mendon se eshte i vetdijshem e i pjekur ... nese pyesim edhe fmijen 6 vjecar do na thoshte ashtu /pf/images/graemlins/laugh.gif ...po ke pyetur ti vehten:kam kuptuar thelbesisht jeten? kam vetdije per ate qe kerkoje?
...une te pergjigjem se ende jo ...po t`a kuptojme vehten shume do ndryshonte bota !!..."bota jote eshte ajo bote qe ti deshiron te jete,e jo ashtu qysh duhet te jete" ...ndoshta qarte e vereni dallimin ...
ju lutem inkuadrohuni ne kete teme,qe te gjejme pergjigjje /pf/images/graemlins/frown.gif ... [/qb]
YO MAN JEMI ATEHERE DY QE SE NJOFIM JETEN!
SI KERKOVA AS EDHE NJE NJERIU TE VIJA KETU KU JAM
JETA ESHTE NJE PUNITION, THEM SE ATEHERE DUHET TE JEM ME TE VERTET E KEQE PER TA MERITUAR ATE!
A PRESENT JE MENE UNE EXISTANCE ANACHORETE!

PS F*** THE WORLD WITH SLIM SHADY!!!!