Dita e Te Dashuruarve.

Kur me Kafshon te Gervish

Primus registratum
Re: Dita e Te Dashuruarve.

<ul style="list-style-type: disc">[*]Po me rendesi eshte se i duhet nji dit e veçant dashuris se esht e vetmj gje qe bnjeriu smund
ë jetoj pa dashuri[/list]
&lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/smile.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/smile.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

durrsakja

Primus registratum

Shyqyr vllai im eshte me i pashem &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/smile.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Feste me shit lule pa ere e kartolina me rrena &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/tongue.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

durrsakja

Primus registratum

po xh.B. &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/smile.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Raif

Primus registratum

Cfar feste koka kjo Valentins Day? A eshte fetare? Nese po, Ky far Blend-gazetari po i qet tema te rrahura vetem ato te fes se vet. A dmth. se AF qenka prone (apo ne te punojn vetem pjestaret) e krishterve qe do te nenkupton se AF nuk eshte Forum Shqiptar por vetem pjeserisht.

Erison700

Forumium maestatis

Insine jam me ty. &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; Edhe une hic nuk e dua kete shen valentinin. Po pse duhet me i bere dhurata njeriut te zemres ne nje dite feste. Ka plot qe do te hidhen perpjete duke thene &quot;Ti po pate qef beji dhe dite te tjera&quot; edhe une them them qe sigurisht qe do i bej kur une e ndjej. Une mendoj qe te dua me dashuri te vertete nje vajze, nuk ka shen valentin vetem ne shkurt per mua, por eshte per gjithe vitin dhe per gjith jeten e kesaj dashurie.
Pastaj ajo qe nuk arrij te kuptoj car duhet te festojne keta njerez? Dashurine?! Duhen vetem nje dite ne vit? Apo duhet te bejne sekse pa u ndal? Mua kur me shkrepet per seks, do bej seks.
Ta marresh nga nje ane kjo dite nuk eshte per ciftet por per ata qe behen cifte ne kete dit. Dmth kjo eshte dita e beqareve.

Klaudia

Primus registratum

po shkruj ne un iher si per shen valentinin
First of all, Gezuar Festen te gjithve( ene ato qe jon single se cuku e morin ka i dhurat ne ato mo, s'dalin pa gjo ne ato lol jom single vet jo per gjo hihihi
Mendoj qe shen valentini ( nga ana ime dmth, se nuk e di per ju te tjeret :tipsy: ) eshte nje dite shum e bukur, romantike plot me dashuri, qe u jep mundesine qe te gjithve njerze kudo qe ndodhen te dashurojn, te duan, ti dhurojn dicka te bukur njeri-tjetrit, pasi jeta ka shum halle strese e mundime, qe te ben ndonjehere te harrosh nga ajo monotonia e jetes se perditshme... edhe ato dhuratat ose ato shpenzime te vogla qe bojm... them se ia vlejn . po iher jena ne ket mosh ia mort dreqi :tipsy: pse mos ia kalu dhe ta festojm tashi qe jena te ri mo hahaa
e mylla dhe un FJALIMIN tem.. se shkoi icik gjat
BYE PRA
much love, tiloncja vogel &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Herkuli

Primus registratum

Kjo dite eshte bere e madhe ketu ne shqiperi per te degjeneruar rinin tone qe ne 8-vjecare. Ne asnje vend te botes nuk behet pushim kjo dite vetem ne shqiperi (shqiptaret katundare si romantike te lashte) shkurtohen oret e mesimit dhe dalin njerzit neper rruge. Burrat shqiptar gjejne nje dite per te shlyer indiferencen e tyre 1-vjecare ndaj gruas qe e trajtojne si skllave dhe tregtaret i meshojne aq shume kesaj dite a thua se u interesojne qe njerzit te dashurohen.
Turp e faqezeze, se kjo dite eshte shnderuar ne nje dite per kurvat dhe kurvaret dhe jo per njerzit e ndershem dhe te moralshem qe e shprehin dashurine e tyre per miqte ne cdo cast dhe vend atehere kur e ndiejne.

Guest

Fillimisht postuar nga Gjergj Elez Alia:
[qb] Kjo dite eshte bere e madhe ketu ne shqiperi per te degjeneruar rinin tone qe ne 8-vjecare. Ne asnje vend te botes nuk behet pushim kjo dite vetem ne shqiperi (shqiptaret katundare si romantike te lashte) shkurtohen oret e mesimit dhe dalin njerzit neper rruge. Burrat shqiptar gjejne nje dite per te shlyer indiferencen e tyre 1-vjecare ndaj gruas qe e trajtojne si skllave dhe tregtaret i meshojne aq shume kesaj dite a thua se u interesojne qe njerzit te dashurohen.
Turp e faqezeze, se kjo dite eshte shnderuar ne nje dite per kurvat dhe kurvaret dhe jo per njerzit e ndershem dhe te moralshem qe e shprehin dashurine e tyre per miqte ne cdo cast dhe vend atehere kur e ndiejne. [/qb]
thumbsup.gif

samanta

Primus registratum

As s'ma ndjen fare qe te festoj pikerisht se te gjithe bejne keshtu ne te njejten dite.Me me deshire do festoja 13 shkurtin,se jemi vetem ne te dy.

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

e para e punes 14 shkurti nuk eshte festa e te dashuruarve por eshte festa e dashurise ne pergjithsi si per nenen si per vellane si per motren dhe ashtu si per te dashuren apo te dashurin se ketu e kam keqkuptuar ca ate dite dhe jam plotesith dakort me samanten me mire nje dite perpara e festoj sepse jemi vetem une dhe ajo e kerkush qe na imiton &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

samanta

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HIGHLANDERSS:
[qb] e para e punes 14 shkurti nuk eshte festa e te dashuruarve por eshte festa e dashurise ne pergjithsi si per nenen si per vellane si per motren dhe ashtu si per te dashuren apo te dashurin se ketu e kam keqkuptuar ca ate dite dhe jam plotesith dakort me samanten me mire nje dite perpara e festoj sepse jemi vetem une dhe ajo e kerkush qe na imiton &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; [/qb]
thumbsup.gif
thumbsup.gif

samanta

Primus registratum

Eshte me se e vertete,sepse shumica festojne per hir te te tjereve dhe pêr t'u dukur jo se e ndjejne me te vertete.

armir hallaci

Primus registratum

Fillimisht postuar nga samanta:
[qb] Eshte me se e vertete,sepse shumica festojne per hir te te tjereve dhe pêr t'u dukur jo se e ndjejne me te vertete. [/qb]
Plot festa ka ne nje vit,pse per dashurine jo.Une e dashuroj 14 Shkurtin sepse jam vetvetja ne kete dite,ndjehem i lumtur nga dhuratat speciale qe bejme dhe fund i fundit eshte nje dite qe nuk ka zenka,vetem puthje dh ...e dini vet pastaj

samanta

Primus registratum

Fillimisht postuar nga tiger:
[qb]
[qb] Eshte me se e vertete,sepse shumica festojne per hir te te tjereve dhe pêr t'u dukur jo se e ndjejne me te vertete. [/qb]
Plot festa ka ne nje vit,pse per dashurine jo.Une e dashuroj 14 Shkurtin sepse jam vetvetja ne kete dite,ndjehem i lumtur nga dhuratat speciale qe bejme dhe fund i fundit eshte nje dite qe nuk ka zenka,vetem puthje dh ...e dini vet pastaj [/qb]
Ti festo me 14 shkurt se une do festoj
rolleyes.gif
me
rolleyes.gif
13

samanta

Primus registratum

Fillimisht postuar nga tiger:
[qb]
Plot festa ka ne nje vit,pse per dashurine jo.Une e dashuroj 14 Shkurtin sepse jam vetvetja ne kete dite,ndjehem i lumtur nga dhuratat speciale qe bejme dhe fund i fundit eshte nje dite qe nuk ka zenka,vetem puthje dh ...e dini vet pastaj [/qb]
Ti festo me 14 shkurt se une do festoj me 13
rolleyes.gif

beshbossi

Primus registratum

une e festoj me 10!!!!!ata qe e dine e dine!! &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;